Wordt door een collega geïnformeerd dat bij ophaal van de bank niks te hoeven betalen na 1/3 betaald bij bestelling betaald. Ik kom de bank 3 dagen later ophalen ik kan het niet meenemen moet of weer... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vriendelijk personeel, goede uitleg en er zijn verschillende mogelijkheden met betalen cash/ of pin Niks teveel kwa kleuren opstelling of dat het elektronisch moet zijn. Zeer zeker aan te bevelen �... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Der Verkäufer hat sich sehr viel Zeit genommen und viele Fragen zu meinen Vorstellungen und Bedürfnissen gestellt, um für mich den optimalen Sessel zu finden. Es war eine sehr freundliche und angenehm... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Wir wurden am Empfang herzlich begrüßt. Als wir sagten, dass wir keine Beratung benötigen, da wir nichts kaufen möchten, war das für die Verkäufer völlig in Ordnung. Wir testeten ein paar Sofas ausgie... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Seats and Sofas is uw specialist in zitmeubelen. Door de Giant Take Away formule is het mogelijk om tegen een voordelige prijs bankstellen, hoekbanken & loungebanken en fauteuils direct uit voorraad te leveren. Onze collectie wordt continu aangepast naar de laatste trends en is verkrijgbaar in een tal van bekledingssoorten en kleuren. Wij zijn erg benieuwd naar uw reviews en staan open voor uw klachten, zodat wij onszelf constant kunnen blijven verbeteren.
In De Cramer 74, 6412 PM, Heerlen, Limburg, Paesi Bassi
In juni hebben wij een 2- en 3-zitsbank gekocht bij Seats & Sofas en zijn wij prima geholpen. We hebben (vooralsnog) een goede bank voor een leuke prijs.
Jammer, dat je eerst moet zeggen, dat je er nog even over denkt en dat er dan ineens korting mogelijk is en dat je moet betalen voor het verpakkingsmateriaal wat je wel zelf meeneemt en af mag voeren.
Verder prima geholpen; ook met ophalen van de bank. Werd meegeholpen met inladen en personeel was erg vriendelijk

Risposta di Seats and Sofas - Heerlen
We besloten een slaapbank te kopen en dit was de eerste winkel die we bezochten. We hoefden niet naar een andere winkel, we vonden hier wat we zochten! De adviseur was erg vriendelijk en beantwoordde al onze vragen. Omdat we alleen een tweedelige bank wilden, was het moeilijk voor te stellen hoe die eruit zou zien. Het gekozen product was uit vier delen samengesteld, maar de adviseur heeft de bank opnieuw opgebouwd met alleen de onderdelen die we hadden uitgekozen. En weet je wat het beste is? We kregen een flinke korting!

Risposta di Seats and Sofas - Heerlen
Gisteren onze nieuwe bank gekocht en top geholpen door Hanneke op een zeer professionele en fijne werkwijze door haar!
Ze is pas 2 maanden werkzaam bij Seats and Sofas daar merkte wij niets van, ze wist echt alles! Een echte aanwinst voor jullie bedrijf.

Risposta di Seats and Sofas - Heerlen
Vriendelijke verkoper die goede informatie gaf.
We hebben een fijne bank gekocht tegen een goede prijs.
Zelfs de hond wil er niet meer uit :).

Risposta di Seats and Sofas - Heerlen
we werden meteen vriendelijk begroet door een jongen en hij bood ons een boekje met de prijzen aan en kregen direct uitleg waarom dit zo was. we gingen op een bank zitten en de jongen kwam aan en vroeg of hij kon helpen en bood ons drinken aan. we wilden graag even overleggen want we kwamen met de intentie binnen om alleen te kijken of hun een loveseat hadden. dat was geen probleem en hij liet ons alleen. we hebben hem om hulp gevraagd en hij kwam meteen aangelopen en hielp ons zo goed als hij kon, had interesse in ons en we grapten wat samen. Uiteindelijk door nog een mooie korting te kunnen krijgen toch besloten om de bank te kopen, door de vriendelijkheid van de jongen en de goede service. al bij al zijn wjj super tevreden!

Vriendelijke medewerkster
Toonde alle geduld voor mijn bejaarde moeder
Hielp haar zelfs in en uit de stoel
Niets was teveel
we kregen Ook nog korting

Risposta di Seats and Sofas - Heerlen
Ondanks het feit dat er uiteraard nog geen levering is geweest kan ik wel ervaring geven over verkoop producten.
Meerdere keren ben ik door Seats and Sofa's al geholpen en weet ondertussen hoe de agressieve verkoop nu werkt.
Mij stoort het niet meer, andere hebben er waarschijnlijk meer moeite mee.
Vorige producten zijn goed gebleken, prijzen zijn prima en keuze en mogelijkheden zijn ook veelvuldig.
Verkopers zijn behulpzaam en op verzoek ook op de achtergrond, prima.

Risposta di Seats and Sofas - Heerlen
Ik werd netjes ontvangen en geholpen door Taha in Heerlen. Heel vriendelijk en niet pusherig.
Toen ik de bank zag die ik wilde ging meteen het hele team aan de slag om het juiste model in de juiste kleur te vinden. De bank werd in een ander filiaal gevonden en is nu onderweg naar mij!

Risposta di Seats and Sofas - Heerlen
Bank gekocht, aanhangwagen gehuurd en meteen opgehaald. Hoogwerker gehuurd want wonen op de tweede verdieping. Bank in elkaar gezet en ja hoor, verkeerde opstelling. Contact met het filiaal en service melding gemaakt. Blijkt een fout van het filiaal. We kunnen de bank omruilen maar hoe dan?! Nog keer een aanhangwagen huren en twee maal een hoogwerker. Filiaal geeft aan helaas we kunnen verder niks meer doen. Dit is toch geen oplossing???? Ik koop een bank , betaal zelf extra kosten voor na binnen te krijgen, geen probleem. Maar door hun fout zou ik nu nog eens extra 400 euro moeten neerleggen om de bank om te ruilen. Sorry maar dat is geen acceptabele oplossing. Er word totaal niet meegedacht en kan niet terug gebeld worden door een manager of regiomanager of überhaupt iemand van een klachten afdeling

Risposta di Seats and Sofas - Heerlen
Wij werden heel hartelijk ontvangen in de winkel in Heerlen met een tasje koffie en een glaasje water. De verkopers gaven ons een zeer professionele uitleg van alle materialen en stoffen. Wij hebben onze zetel naar onze eigen voorkeur kunnen samenstellen en hebben deze kunnen bestellen aan een mooie prijs! De kwaliteit is top!

Risposta di Seats and Sofas - Heerlen
Mooie en nette bank gekocht allen wacht tijd maar heb ik ervoor over
Vriendelijk en meedenkend personeel

Risposta di Seats and Sofas - Heerlen
Hele fijne ervaring gehad! Bij binnenkomst hebben ze ons een drankje aangeboden. Bij het uitzoeken van de bank waren ze heel meedenkend in het spiegelen van de bank bijvoorbeeld. En de bank was super comfortabel! Echt een top dag gehad! En super fijn geholpen door Jaydee!

Risposta di Seats and Sofas - Heerlen
zeer vriendelijk personeel goed geholpen en goede levering en mooi product....Top

Risposta di Seats and Sofas - Heerlen
Voor de 3e keer vandaag een bank gekocht bij Seats and Sofa’s. Snelle duidelijke afspraken en ze doen zich echt de moeite voor je. Alle wensen en kleuren hebben ze voor je. Voor ieder wat wils! Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe bank die zelfs OP VOORRAAD was!!! Top top top!

Risposta di Seats and Sofas - Heerlen
Afgelopen zondag heb ik een bank gekocht bij Seats and Sofas, Heerlen. Ik ben ontzettend goed geholpen door Hanneke. Ik moest bij een nieuwe bank rekening houden met mijn honden en ik had keuzestress. Hanneke heeft mij heel vriendelijk en deskundig geadviseerd, waardoor ik met een gerust hart mijn keuze kon maken.
Uiteindelijk heb ik een prachtige bank gekocht voor een hele mooie prijs, ook nog eens met korting! Ik ben enorm blij met mijn aankoop en kan niet wachten om van mijn nieuwe bank te genieten.
Bedankt voor de topservice!

Risposta di Seats and Sofas - Heerlen
Netjes geholpen door het personeel in vestiging Heerlen. Nu wachten op levering, en daarom nog geen 5 sterren.

Risposta di Seats and Sofas - Heerlen
Personeel was aardig.Maar hebben het mooier gemaakt dan het was.Dit was 19 juni.Had aangegeven dat er een bepaald limiet was.Werd zogenaamd rekening mee gehouden.Maar aangezien ik alleen ben dus niemand heb die kan helpen met vervoer moest ik het vervoer via een flyer van hun regelen.Vanaf 99.00 stond er.Grappig.150 tot aan de voordeur.190 om over de drempel in huis gebracht te worden.15 euro per bank om uit te pakken en 10 euro per bank om de verpakking mee te nemen.En 80 euro per bank om de oude mee te nemen.Dus 400 euro in totaal.Nu staat de bank een week en als je gaat zitten klinkt er een metaal geklik sinds vanavond in de zitting.Terwijl ze garandeerden dat het een goede stevige bank was die lang mee zou gaan.En wil je een klacht indienen moet je er zelf voor zorgen dat de bank daar terug gebracht wordt om te kijken of het klopt!En waar zou ik dan moeten zitten.Hoe?Met wat voor geld zou ik dat moeten betalen?En we hadden nog wel met zijn drieën daar gekocht.Mijn zus,mijn zoon en ik.Nou ik voel me bedrogen.En erg teleurgesteld.En mijn zus houdt haar hart vast want de hare is in bestelling.En ohh ja wil je de deal stoppen raak je 50% van je aankoopbedrag kwijt.14 jaar op een tweedehands bank gezeten die al meer als 25 jaar oud was.Eindelijk kon ik een nieuwe kopen.Ben er moedeloos van geworden

Risposta di Seats and Sofas - Heerlen
Wij gingen gisteren geheel blanco naar de zaak in Heerlen. We werden welkom geheten door een hele vriendelijke verkoper. Er werd gevraagd of we al wisten wat voor soort bank we wilden. We gaven aan dat we nog geen idee hadden en dat we graag even rond wilden kijken. We kregen een boekje mee en we konden rustig en op ons gemak door de winkel heen lopen. Er werd ons tussendoor wel nog een kopje koffie en/of thee aangeboden, dit was zeer prettig. We hadden interesse in een specifiek model en de verkoper had dat opgemerkt. Hij kwam heel vrijblijvend vragen of hij ons kon helpen. We zijn op dat aanbod ingegaan en we hebben goede info van de verkoper gekregen. De bank die wij graag wilden hebben, met de voor ons perfecte afmetingen, had de winkel nog één van in het magazijn staan. We hebben met de vriendelijke manager een zeer goede prijs kunnen afspreken en de verkoper heeft met ons de koopovereenkomt in orde gemaakt. In de koopovereenkomst staan de overeengekomen afspraken zeer duidelijk vermeldt en beide partijen hebben dit ondertekend.
Samengevat: we hebben een hele fijne ervaring gehad in de winkel in Heerlen. De medewerkers waren allemaal erg vriendelijk en totaal niet opdringerig. We werden goed en eerlijk geholpen. We raden deze winkel ten zeerste aan!
Groetjes aan de medewerkers van Seats en Sofas in Heerlen!
Familie Liebens.

Risposta di Seats and Sofas - Heerlen
zeer slecht, connector van de nieuwe bank kapot bij levering, vervolgens 12 weken voor een nieuw connector wachten.
word je eindelijk gebeld dat die binnen is moet je zelf de transportkosten van 60€ betalen voor het te laten maken voor een connector wat 0.50€ kost.
bank was kapot geleverd door hun en erkend door hun.
nooit meer

Risposta di Seats and Sofas - Heerlen
wij wilden deze bank (Loretta 1 R-arm +CE en Loretta1 L-arm +CE )graag nieuw kopen voor onze dochter die naar een instelling verhuist.
in de winkel is ons aangegeven dat dit heel moeilijk werd omdat het om een compleet bankstel ging van een 2 zitter en een 3 zitter.
Wij konden wel het showroom model kopen.
Voor € 1900 !
24 mei hebben wij de bank opgehaald. Hij was keurig in de plastic verpakt.
Bij thuiskomst bleek er een behoorlijke vlek ( lijkt waterschade) aan de achterkant te zitten. En een beschadiging aan het metaal.
Blijkt nu dat dit wel degelijk mogelijk was om los te kopen. Staat ook op de site vermeld; 2 zitter OF 3 zitter.
Wij hebben contact gehad met Heerlen over de beschadiging en de verkeerde info over showmodel verkoop.
Kort door de bocht, moesten wij maar melding doen in Sliedrecht.
Het was een showroom model dus we moesten het er maar mee doen! Geen garantie niks.
Wij hebben dit alles als zeer klantonvriendelijk ervaren!
Op ons servicebericht van 26 mei is niet gereageerd.
Update 23-6:
Na het per omgaande, toesturen van de gevraagde info, wederom geen reactie.
De review blijft van kracht.!

Risposta di Seats and Sofas - Heerlen
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.