Ik heb 24 April mijn nieuwe bankstel binnen gekregen. Het was geen goedkopen bank 2500 euro. Na 3 weken melding gemaakt dat er al best veel plooien in zitten ( Ik snap dat dat kan gebeuren maar ni... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Zeer goed geholpen door vriendelijke jongeman, goed luisteren oor naar mijn wensen. We kwamen om te kijken maar zijn geslaagd voor een 2 1/2 zits, hij kwam met meerdere kleuren aan stof, dus kleurkeu... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Een warm welkom toen we binnenkwamen. Behulpzaam, medewerker weet wat waar hij over praat, meedenkend , kortom aanrader om hier in Alkmaar eens naar binnen te gaan. Genoeg keus, goede kwaliteit en per... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Wij zijn zeer goed geholpen door brandon in alkmaar. Heerlijk rustig kunnen kijken en rondslenteren zonder de druk dat je wat moet kopen ik heb wel eens anders gezien, maar heerlijk kunnen winkelen e... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Seats and Sofas is uw specialist in zitmeubelen. Door de Giant Take Away formule is het mogelijk om tegen een voordelige prijs bankstellen, hoekbanken & loungebanken en fauteuils direct uit voorraad te leveren. Onze collectie wordt continu aangepast naar de laatste trends en is verkrijgbaar in een tal van bekledingssoorten en kleuren. Wij zijn erg benieuwd naar uw reviews en staan open voor uw klachten, zodat wij onszelf constant kunnen blijven verbeteren.
Koedijkerstraat 2, 1823 CR, Alkmaar, Noord-Holland, Paesi Bassi
We werden erg vriendelijk geholpen .
Hadden goede uitleg over de bank gehad .

Risposta di Seats and Sofas - Alkmaar
Wij werden prima geholpen door een nieuwe medewerker, Joshua. Aan hem de eer om zijn eerste bankstel aan ons te verkopen. Hij was vriendelijk, vroeg een collega om raad als hij het zelf niet goed wist en haalde een lekker bakkie koffie voor ons. Top!!

Risposta di Seats and Sofas - Alkmaar
Bij de aankoop van de bank werd ons verteld dat de bank alleen op te halen was in Groningen (170km enkele reis). Er was absoluut geen bezorging in Alkmaar mogelijk, dus als we deze bank écht graag wilden hebben moesten we hem zelf gaan afhalen in Groningen. Enige pluspunt, we zouden hiervoor 150 euro korting krijgen. In alkmaar zijn wij geholpen door Juice.
Later reageerde de klantenservice op whatsapp op een vraag van mij (die ik voor het kopen van de bank had gestuurd), waarbij werd verteld dat indien een bank niet in mijn filiaal op voorraad was, deze gewoon naar dat filiaal gebracht kon worden. Iets geheel anders dan ons in de winkel is verteld. We zijn dus absoluut niet goed geinformeerd over de opties.
De klantenservice medewerker via whatsapp was ronduit onbeleefd met totale onbegrip. Wij hadden dat al contractueel ondertekend en er was absoluut geen mogelijkheid meer tot bezorging, ook niet als wij bij wilden betalen. Als ik hier tegen in wilde gaan, moest ik maar met belastbaar bewijs moest komen om dit juridisch te kunnen winnen. Geen één keer kwam er iets van een oplossing met dan het idee dat we bij konden betalen.
Totaal geen sympathie van de mensen die hier werken. Mega onbeleefd te woord gestaan, en ondanks bijbetaling niet mee willen denken aan een oplossing.
Ik raad het niemand aan om hier een bank te kopen, en als je het al doet om zo min mogelijk met het personeel in aanraking te komen.

Risposta di Seats and Sofas - Alkmaar
In het filiaal in Alkmaar zijn mijn vriendin en ik super goed geholpen door Stefan.
We hebben een prachtige bank gekocht na heel fijn te zijn geholpen en geïnformeerd.
Netjes wat te drinken gekregen en rustig verschillende opties overwogen.
Top winkel, dankjulliewel!

Geholpen door Arlinda.
Professioneel en behulpzaam.

Risposta di Seats and Sofas - Alkmaar
Verkeerde bank geleverd, melding van gemaakt via de juiste wegen waar niemand op reageert. We moesten er zelf achteraan gaan en elke keer als we iemand aan de lijn krijgen worden we afgewimpeld met het verhaal dat ze moeten overleggen met een hogere manager en dat we teruggebeld worden. We werden natuurlijk niet teruggebeld en moesten elke keer zelf weer contact opnemen. Vervolgens word je eindelijk door iemand van het hoofdkantoor telefonisch bijgestaan die je vertelt dat je de bank zelf even moet terugbrengen en nog 6-12 weken moet wachten op de nieuwe bank. Wij moeten weer nieuwe kosten maken om de bank terug te brengen, een leenmodel mee te nemen en vervolgens na 12 weken weer de bank terug te brengen en de juiste bank op te halen. Medewerker blijft star vasthouden aan het getekende contract waarbij Seats & Sofas een giant take away formule hanteert en de klant eigenlijk altijd de dupe is als zij een fout maken. Alle extra kosten zijn dan voor de klant en niet voor hen.
Ik zou aanraden om alles goed af te dekken in het geval dat zij fouten maken.
Mensen in de winkel waren vriendelijk maar de service van het hoofdkantoor was erg onprettig, alsof je met een robot praat.
*toevoeging review: uiteindelijk hebben we een afspraak kunnen maken waarbij we de huidige bank kunnen laten staan totdat de nieuwe (juiste) bank geleverd wordt en hoeven we niet een leenbank op te halen. Dat bespaart een hoop gedoe en wel zo schappelijk van de winkel om ons niet nog meer te belasten aangezien zij een fout hebben gemaakt.

Risposta di Seats and Sofas - Alkmaar
Ruime keuze in kleuren en stoffen, vriendelijk en doeltreffend geholpen. Met zelfs nog een extra korting gegeven.

Risposta di Seats and Sofas - Alkmaar
We zijn heel vriendelijk ontvangen door de verkoper Hachim in Seats and Sofas in Alkmaar, goede uitleg en hij heeft ons heel goed geadviseerd.
Vriendelijke Groet Dhr; van Deijl

Risposta di Seats and Sofas - Alkmaar
Totaal geen inleving van wat mensen willen ik zal nooit meer daar wat kopen
En als je een bank koopt dan komen ze hem wel brengen maar dat gaat dan tegen woeker prijzen
Mensen wees gewaarschuwd koop hier nooit een bank of wat dan ook

Risposta di Seats and Sofas - Alkmaar
Ik heb seats en sofas Alkmaar belooft dat ik nog een review zou geven bij deze dus !
In juli heb ik een Lilly Hoekbank aangeschaft bij Seats
Wilde deze bank hebben omdat ik een kleinere bank nodig had en deze viel in de meeste opties,
zoals opbergruimte en slaapgedeelte.
Echter moest deze in extra kosten erbij worden gemaakt omdat je anders een standaardt een kale bank kocht.
Reclames kloppen niet met wat kosten zouden moeten wezen omdat niet alles netjes wordt verteld en je dit achteraf gaat horen waneer je daar komt.
In midden augustus kwam de melding dat mn bank gehaald kon worden en zo doende haalde ik deze met een bekende van mij deze bankstel.
Levering vanuit magazijn liep waardeloos ,personeel die geen nederlands spreekt (Bleek pools te zijn) en mij en de betrefende persoon liet weg rijden met aleen 1 deel van de bank
er was netjes gevraagd of dit alles was op de aanhanger omdat het erg weinig leek te zijn voor een hoekbank.
Het antwoordt was ja dat was het ,Thuis gekomen bleek dat ik maar 1 deel van de bank had meegekregen op de aanhanger,
Waardeloos dit geef dan alles gelijk mee ! mensen er omheen werden boos terwijl de ellende bij Seats en sofas lag maar de klant de schuld kreeg omdat we weg waren gegaan.
Eenmaal de andere deel gehaald te hebben bleek bij thuiskomst dat de 2e deel met slaapgedeelte stuk was geleverd , Fotos gemaakt deze via de website ingevuld en gewacht op antwoord , Kreeg ik antwoord , breng de bank maar weer ff terug want ophalen en brengen doet Seats en Sofas niet aan (Onthou dit goed mensen ze brengen en halen niks )
Je staat er helemaal aleen voor met een kapotte bank
Ik ben zelf niet in staat om deze bank terug te brengen omdat ik zelf geen Rijbewijs bezit voor auto .
De persoon die mij heeft geholpen de bankstel te halen kon onmogelijk de aanhanger weer lenen voor dit.
Mocht ik de bank hebben terug gebracht moet je weer 6 tot 12 weken wachten tot je bank was gemaakt en zit je tot die tijd met helemaal niks.
2 jaar gerantie op de bank met geen service tot ophalen of brengen is bij Seats kompleet waardeloos
Andere bedrijven doen dit wel .
Grab en Go Bedrijf zoals Seats zou ik in het vervolg voorbij lopen en bij een winkel kopen waar alles inbegrepen zit.
Service is om te huilen
Ik krijg nou al 2x de beloften dat de bank onderdeel wat stuk was zou komen.
( Zelf gemaakt met nieuw MDF plaat omdat alles gebouwd is met spaanplaat en montage tja alles was geforceerd inelkaar geschroefd met resultaat kappot spul )
echter zit ik na tig weken nog te wachten op het onderdeel ) ze komen beloftes niet na.
Nu heb ik de bank een paar maanden en er springt vanalles stuk in de zitting een pen die door mn stof heen wil en ik heb geen idee wat dit is maar het hoort niet , veren voel je omdat de dek laag waar je op zit niet voldoet met voldoende schuim dus je zit constant op veren en niet op het zachte stof zoals in de winkel zelf.
Wees voorzichtig met aanbiedingen want 9 van de 10 klopt en deugt totaal niet
3 klasse stof
1e klasse waar je met je vinger doorheen prikt
2e klasse wat je uiteindelijk gaat kiezen want je kwam voor de aanbieding en die blijk 1e klasse te zijn . dan ontbreekt er nog vanalles aan de bank wat je dan uiteindelijk ook aanschaft want je wilt niet met een bank thuis komen die niks bezit
De prijs loopt hiermee omhoog en niet zo'n beetje ook.
3e klasse te duur voor mij .
Qualiteit van de bank is niks alsof je een dropship bank heb gekocht van Temu
Persoonlijk ben ik echt klaar met beloftes van Seats en sofas.
Ik zelf zal hier geen bank meer kopen
andere aanraden om hier te kopen zit er niet in helaas.
Reclames leken ok te zijn maar de werkelijkheid is toch anders je komt bedrogen uit.
Ze zijn mij als klant in iedergeval kwijt ik kom er zeker niet meer terug bij Seats
Zo ga je niet met klanten om Seats
2x contact gehad met jullie 2x werd belooft ja we gaan het bestellen bla bla bla.
Na zoveel weken wachten en niks krijgen en van het kastje naar de muur gegooit te worden wil niemand
Dit was mijn eerste bank in mn leven die ik nieuw kocht omdat ik centjes spaar voor belangen die ik nodig heb.
Weg gegooit geld Seats vakanties niet kunnen nemen omdat ik jullie in eerste instantie vertrouwde op klantvriendelijkheid en service.
Beide niet aanwezig.
Dus mensen wees voorzichtig met aankopen doen bij Seats
Oh en Seats ga svp niet met smoesjes komen van sorry dit sorry dat
Deze review komt er wel . aangezien ik nog steeds zit te wachten op het vervangende deel .
Ik geef de moed op in deze hele garantie.
-- Nieuwe reactie op Seats --
Ik had gezegt kom niet met smoejes.
En toch doen he !
Jullie begrijpen niet echt wat er al was besproken en hoe jullie van Seats met klachten om gingen
Je wordt van kastje naar de muur gestuurd met het resultaat geen oplossing.
Stop te denken dat ik nog verder wil hiermee
Ik had een super positief bericht willen plaatsen maar jullie geven mij geen andere keus hierin.

Risposta di Seats and Sofas - Alkmaar
Purchased a sofa at their store in Alkmaar and got the wrong sofa delivered in 2 different colour tones. After 6 weeks of emailing -both to Alkmaar and central customer services- as well as phoning and a visit to the shop there is still zero response from them. Absolutely dreadful non-existent customer service. Pay the extra 10-20% elsewhere and get a bit of decency when something goes wrong.

Risposta di Seats and Sofas - Alkmaar
K** winkel! NOOIT KOPEN BIJ SEATS EN SOFAS! Zijn de grootste oplichters van nederland!

Risposta di Seats and Sofas - Alkmaar
Alkmaar is een prima zaak. Goed zaken doen en aardige mensen. Zaterdag heen, zondag zitten.

Risposta di Seats and Sofas - Alkmaar
HET SPROOKJESBOS IN DE EFTELING IS NOG GELOOFWAARDIGER,WAT EEN DIKKE TROEP VERKOPEN ZE DAAR,BINNEN 3 JAAR KUSSENS INGEZAKT EN WE HEBBEN EEN BESTE PRIJS BETAALT VOOR DEZE TOP BANNK,GARANTIE 0 JAMMER JOH VOLHENDE KEER BETER.KIJK UIT WEES GEWAARSCHUWD TOT JE KOOPT LOPEN ZE WEG MET JE,EN DAN IS HET OVER,DAN HEB JE DIKKE VETTE PECH SERVICE 0 GARANTIE 0 KWALITEIT 3 VOOR EEN BANK VAN €1700

Risposta di Seats and Sofas - Alkmaar
Op 1 mei 2024 hebben wij een bank gekocht in Alkmaar bij SeatsandSofas voor 1.500,15 euro. En op 18 juni hebben we een klacht ingediend omdat er een flinke hoogte verschil in de bank was ontstaan en omdat de zitgedeeltes door zakte. Op 9 juli de bank terug gebracht naar Alkmaar voor reparatie. Nu na 14,5 week is het ons nog steeds niet duidelijk wanneer we de bank terug kunnen verwachten. Weken lang proberen we informatie te krijgen hoelang het nog duurt. Alkmaar zelf is niet te bereiken en als we iemand te spreken krijgen dan wordt er beloofd dat er teruggebeld wordt of een email aan de persoon geschreven wordt welke dit af zal handelen. Echter het is kastje naar de muur en omgekeerd. Schiet geen millimeter op. Wij worden er gek van.
ZO GA JE NIET MET KLANTEN OM!!!

Risposta di Seats and Sofas - Alkmaar
Werd netjes verwelkomd, kreeg uitleg over gebruik prijzenboekje en werd daarna met rust gelaten. Zodat je op je gemak de winkel kon rondgaan. Kwamen regelmatig even in de buurt voor als er vragen waren of hulp nodig was. Goede informatie en uitleg over besluit welke bank en wat voor uitvoering en stof keuze. Leuke prijs

Risposta di Seats and Sofas - Alkmaar
Men neemt echt de tijd om de klant goed advies te geven.

Risposta di Seats and Sofas - Alkmaar
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.