Besökte SeSea i Strängnäs. Vi behövde hjälp med ett kastspö som gått av. Den tillhörde en vän som bor utomlands, och kan inte tas med på flyget hem. Han behövde spöt bara ett par kvällar. Personalen i... Leggi di più
Jag fick ett väldigt bra bemötande när jag hade problem med min laddare. Det visade sig vara 5 års garanti och problemet åtgärdades snarast. Lite adminstativa problem löstes med stor flexibilitet!
Var på SeaSea Segeltorp med båttallrikar som inte höll den kvalitet jag tycker man kan förvänta sig. Lelle kollade in och höll med. Kvitto hade vi dock inget. In i systemet och leta och efter en stun... Leggi di più
Jag klev in i butiken utan att riktigt veta vad jag behövde för material till båten som behövde slipas. Ronja ringde upp en kollega och efter det ringde de tillverkaren av båten och dagen efter ringde... Leggi di più
- Fornitore di accessori nautici
- Fornitore di coperture per barche
- Negozio di forniture marine
- Negozio per la vela
- Negozio di forniture per rimorchi
Scritti dall'azienda
SeaSea Båttillbehör är Sveriges största butikskedja för båttillbehör med totalt 29 butiker. Finns inte SeaSea på din ort än kan du alltid handla på seasea.se och få varorna levererade hem till dig. Vi på SeaSea har samlat de ledande varumärkena under ett och samma tak för att du enkelt ska finna de rätta originaldelarna till din båt. Tillsammans med vår kunskap och vårt breda sortiment samt riktigt bra erbjudanden vill vi vara den bästa partnern för dig. Välkommen till oss!
Lövbacksvägen 4, 141 71, Segeltorp, Svezia
- 08-50564030
- info@seasea.se
- seasea.se
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 56% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Le persone hanno visualizzato anche
Trevligt besök hos SeaSea i Uddevalla
Det var en yngre kille som nog nyss börjat på jobbet som hjälpte mig. Han var mycket artig och trevlig och kommer säkert att bli en bra resurs för er. Trots att han var ny på jobbet kunde han snabbt och enkelt ta fram det jag behövde ( en impeller). Bara positivt att säga om mitt besök hos er!
God fagkunnskap og evnen til å kunne…
God fagkunnskap og evnen til å kunne spleise tau. Til konkurransedyktige priser ⛵️
Mycket trevlig och kunnig personal…
Mycket trevlig och kunnig personal får snabb hjälp! Tack ännu engång för visat intresse! Seasea Uddevalla.
Enkel att beställa och snabb leverans.
Färgen var bra
Färgen var bra, men "paketet" som "färgburken" kom i var helt "sönder trasad". Färgburken borde ha varit inkapslad i plast. Tur att locket inte hade gått upp av o 3liter rödfärg runnit ut. Jag slapp öppna paketet i alla fall. Det var bara o lyfta ur burken.
Tyvärr inte jättenöjd med leveransen…
Tyvärr inte jättenöjd med leveransen här, det är absolut inte SeaSea som är problemet helt, men deras fraktbolag PostNord är problem. Fick mail om att mitt paket skickats tillbaka i retur till avsändaren då mottagaren är okänd? Aldrig haft problem med leverans till min dörr innan, får paket rätt ofta och även från PostNord, och dessa grejer kommer till dörren. Men erat paket skickas tillbaka.. när jag ringer upp får jag som svar att ni tyvärr inte kan skicka tillbaka paketet till mig när ni fått det i retur, utan jag måste beställa om? Väldigt omständigt, likaså att ni inte kan se vad jag beställt? Det är ju lite konstig måste jag säga. Inga pengar tillbaka heller, nu var det väldigt bra att jag enbart beställde packningar för 79kr, och inte något för en högre summa. Tyvärr kommer jag inte handla utav er fler gånger pga detta.

Risposta di SeaSea Båttillbehör
Snabb leverans och perfekt kvalitet på…
Snabb leverans och perfekt kvalitet på produkterna.
Bra kvalitet på produkterna samt snabb…
Bra kvalitet på produkterna samt snabb leveranstid.
Grym service!
Jag behövde en oljeplugg till en de-icer och kunde inte hitta den någostans i Sverige.
Kontaktade SeaSea och de kollade med sin verkstad och som råkade ha en begagnad oljeplugg liggande.
Jag blev sjuk i samband med detta och frågade om de kunde skicka den till mig och sa att jag självklart betalade för frakten.
Lennart återkom och sa att jag fick pluggen gratis och att de stod för frakten. Det kallar jag bra service och kundbemötande.
Har spridit detta med dem omkring mig och om vi behöver något i framtiden så lär vi köpa det från denna butik.
Tyvärr så är vi väldigt missnöjda med…
Tyvärr så är vi väldigt missnöjda med er.
Noll koll på hur frakt fungerar hos Postnord som Seasea skickar varor med tyvärr.
Väljer frakt till vårt utlämninigsställe när vi lägger ordern, men paketet ni skickar går till annat utlämningsställe en annan ort, då paketet ni skickar är för stort.
Vi har betalt er pengar i onödan för frakt, då vi hade närmare att hämta i er utlämningsbutik.
Kommer fortsättningsvis vända oss till andra mer pålitliga leverantörer som har koll på frakter och postorder.

Risposta di SeaSea Båttillbehör
Beställde på nätet en måndag och varan…
Beställde på nätet en måndag och varan kom redan på onsdag, det är bra jobbat!
Snabb leverans.!
produkterna motsvarade förväntningarna