Besökte SeSea i Strängnäs. Vi behövde hjälp med ett kastspö som gått av. Den tillhörde en vän som bor utomlands, och kan inte tas med på flyget hem. Han behövde spöt bara ett par kvällar. Personalen i... Leggi di più
Jag fick ett väldigt bra bemötande när jag hade problem med min laddare. Det visade sig vara 5 års garanti och problemet åtgärdades snarast. Lite adminstativa problem löstes med stor flexibilitet!
Var på SeaSea Segeltorp med båttallrikar som inte höll den kvalitet jag tycker man kan förvänta sig. Lelle kollade in och höll med. Kvitto hade vi dock inget. In i systemet och leta och efter en stun... Leggi di più
- Fornitore di accessori nautici
- Fornitore di coperture per barche
- Negozio di forniture marine
- Negozio per la vela
- Negozio di forniture per rimorchi
Scritti dall'azienda
SeaSea Båttillbehör är Sveriges största butikskedja för båttillbehör med totalt 29 butiker. Finns inte SeaSea på din ort än kan du alltid handla på seasea.se och få varorna levererade hem till dig. Vi på SeaSea har samlat de ledande varumärkena under ett och samma tak för att du enkelt ska finna de rätta originaldelarna till din båt. Tillsammans med vår kunskap och vårt breda sortiment samt riktigt bra erbjudanden vill vi vara den bästa partnern för dig. Välkommen till oss!
Lövbacksvägen 4, 141 71, Segeltorp, Svezia
- 08-50564030
- info@seasea.se
- seasea.se
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 56% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Le persone hanno visualizzato anche
Snabb leverans😄 till ett skapligt pris😄
Nöjd företagskund hos butiken i Strömstad
Jag är företagskund i butiken och får alltid ett jättetrevligt bemötande!
Butikschefen är väldigt engagerat för att göra det lilla extra för hennes kunder och besökare i butiken.
Rekommenderar att titta förbi!
Björn
Boating Lifestyle
Härlig service
Jag klev in i butiken utan att riktigt veta vad jag behövde för material till båten som behövde slipas. Ronja ringde upp en kollega och efter det ringde de tillverkaren av båten och dagen efter ringde de upp mig och berättade vad jag behövde och hur jag skulle göra för att få ordning på båten, grymt bra service!
Betjäningen (=Lena i Seasea butik i…
Betjäningen (=Lena i Seasea butik i Strömstad)) hade god kunnskap till de tingena som jag frågade om. Väldigt informativ, kunnskapsrik och överbevisande, med andra ord god service från hennes sida. Butiken innhåder mycket men upplevs oansett inte som trång. Jag kommer tillbaka fler gånger, specielt nu som Seasea butiken på Rud, Bærum i Norge är stängt.
Mycket bra service
Mycket bra service. Lena assisterade mig och tog reda på att jag fick med det jag behövde till båten. Mycket nöjd, solen ute blev lite varmare efter besöket.
Snabb och kunnig hjälp.
Färre än 5 betyder 0 i saldo
Kunnig personal!
Butiken på Torp i Uddevalla har ett brett och högkvalitativt utbud av båttillbehör! Jag kunde lätt navigera mig runt i butiken och fick ett väldigt trevligt bemötande av en trevlig tjej som hette Wilma. Hon kunde hjälpa mig välja ut vilken modell som skulle passa bäst för just mitt ändamål!
Köpte för det var snabba leveranser, men det har inte kommit efter 9 dagar!
Köpte för det var snabba leveranser, tog 3 dagar att flytta paketet från Årsta till Veddesta och ytterligare 6 dagar till de säger att jag inte är hemma och jag måste kontakta kundtjänst, de var inte på plats enligt min kameraövervakning! Så inte fått mitt paket efter 9 dagar - kan inte kalla det snabb leverans!

Risposta di SeaSea Båttillbehör
Godkänt
Alla grejer kom i tid men fy va förstört paketet var, totalt sönderriven. Såg ut som att nån hoppat på den bokstavligen. Men förmodligen PostNords fel.
Trevligt bemötande och kunnig personal
Trevligt bemötande och kunnig personal, rekommenderas!
Jag fick aldrig någon leverans…
Jag fick aldrig någon leverans bekräftelser på det jag beställt.
Produkten helt ok men hur ni tar betalt…
Produkten helt ok men hur ni tar betalt för transport å man får åka 3mil extra för å hämta var katastroff kommer handla av annan åf i framtiden

Risposta di SeaSea Båttillbehör
Strålande
Fick en fantastisk service av Simon i butiken på torp, Uddevalla
Trevlig personal och ett bra utbud samt…
Trevlig personal och ett bra utbud samt kanonpriser på det mesta 👌
Hjälpsam personal, Uddevalla Torp
Svarade snabbt på telefon inför besöket. Hjälpsam personal och bra sortiment!