Jeg købte Sea-bands fordi jeg er gravid og har rigtig meget kvalme. De har desværre slet ingen effekt haft for mig. Kvalmen blev ikke bedre. Men til gengæld fik jeg penge retur for armbåndene. God... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Virkelig et fantastisk produkt når man døjer med køresyge. Vores datter på 6 år døjer med køresyge og har gjort det i en del år nu, det kan dreje sig om korte men også længere køre ture. Sea band ha... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Bestilte et bind til at afhjælpe mod mit høfeber. Det hjalp desværre overhovedet ikke. Men til min store overraskelse modtog jeg en besked hvor de spurgte til virkningen. Jeg meddelte dem at det desvæ... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Helt enestående kundeservice, det virker til at de sætter en ære i at kunderne er tilfredse og produkterne passer. Jeg fik hjælp ud over det forventede. Derudover havde jeg et øjeblik helt glemt at... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Sea-Band Mod Kvalme - det naturlige valg - og hvorfor så det? Køresyge, søsyge og graviditet er måske den hyppigste årsag til kvalme i befolkningen. Det er derfor ganske vigtigt, at man kender en løsning, hvor kroppen i de fleste tilfælde, selv hurtigt kan afhjælpe denne ubalance uden brug af medicin. Sea-Band er et akupressur håndledbånd der afhjælper eller lindre kvalme og det kan bruges igen og igen. Du finder det på apoteket hos Matas til både børn og voksne.
Lyngdalvej 63, 8500, Grenaa, Danimarca
Men til gengæld fik jeg penge retur for armbåndene.
God kundeservice

Risposta di Sea-Band Danmark
Jeg var fuldstændig lagt ned af graviditetsbetinget kvalme og opkast. Efter jeg købte et sæt af disse på apoteket er kvalmen aftaget med 90%. Jeg har benyttet armbåndene 4 dage og gik fra at kaste op 5-15 gange dagligt til slet ikke. Om det er placebo ved jeg ikke, men det har gjort en enorm forskel for mig personligt og jeg vil klart anbefale seaband.

Risposta di Sea-Band Danmark
Hurtig levering Et rigtig godt produkt,som bare virker👍

Risposta di Sea-Band Danmark
Købte et sæt sea band i håb om at de ville hjælpe på min graviditets kvalme, men desværre har de slet ingen effekt. Min store søn lider meget af køresyge, og jeg tænkte derfor vi kunne bruge dem på ham, nu hvor de ikke virkede for mig, men de virker desværre heller ikke for ham ☹️
Designet er dog fint og flere farver at vælge mellem 👍🏻
__________________________________
Jeg retter lige min bedømmelse til 5 stjerner. Mega god service at man får refunderet hele beløbet, hvis ikke man har haft effekt af armbåndene!😃👍🏻

Risposta di Sea-Band Danmark
Købte et sæt armbånd for at modvirke graviditetskvalme (dog ikke fra seabands site, men i Matas). Desværre havde det ingen effekt på mig. Jeg kan have brugt dem forkert, men forsøgte at trykke og nulre kuglerne mod håndleddene i flere forsøg uden at opnå nogen forskel. Endte med at give op.
Opdateret. På baggrund af min anmeldelse blev jeg kontaktet af seaband, der tilbød at dække mine omkostninger til armbåndet. Det synes jeg er rigtig god service, og jeg har derfor opdateret antal stjerner.

Risposta di Sea-Band Danmark
Bestilte 4 seabands mandag formiddag, varen blev afsendt tirsdag sidst på dagen, og landede hos mig torsdag, klar til ferie lørdag morgen

Risposta di Sea-Band Danmark
Vil I ikke lade være med at være så aggressive efter en anmeldelse. Jeg skal nok anmelde, såfremt produkt, pris eller forløb har været problematisk.
Hvis jeg fx modtager en bestilt pakke, ville det være meningsløst at give 5 stjerner for det, da det mindste jeg kan forvente er at modtage min pakke. Det bliver lidt at holde kunderne for nar.

Hurtig service!
Produktet virker super godt mod kvalme 🙏🏼 Både ved sygdom og graviditet.
5 stjerner fra mig

Risposta di Sea-Band Danmark
Jeg er meget tilfreds med mit køb, både hvad angår kvalitet og levering.

Risposta di Sea-Band Danmark
Lidt svært at anbefale, da jeg ikke er køresyg, når jeg selv kører. Men køresyg, når jeg sidder på bagsædet, når jeg skal køre med andre. Med håber, det fungerer godt.

Risposta di Sea-Band Danmark
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.