Bought 2 bras the same size. I am slim and a standard size 12 and cannot understand where the bra sizing went wrong. They're tight and uncomfortable and I don't like wearing them. What a waste of... Leggi di più
Skrivande Fin reklam och snygg hemsida, men kundservicen lever inte upp till förväntningarna. Vid retur fick jag ingen returetikett som utlovat, och svarstiderna är mycket långa. Jag returnerade vara... Leggi di più
Gjorde beställningen 11/3 men tyvärr fastnade hanteringen av leverans någonstans på vägen. Kontaktade kundtjänst som kunde se att leveransen inte gått iväg. Fick leveransen först den 26/3. Saknar sven... Leggi di più
O ano passado fui á loja no Aqua em Portimão com uma amiga que pretendia comprar sotiens com suporte médio para o seu peito grande. O que é certo é que a vendedora não entendia nada sobre tamanhos, c... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Från lätt förförande underkläder till ultra funktionella sport behåar, från avslappnad ung modestil till behagliga underkläder för män. Triumph Internationals varumärken erbjuder produkter till alla, till varje tillfälle.
Frydenlundsvej 30, sal 1, bygning H, 2950, Vedbæk, Danimarca
- +45 49 12 14 11
- nordicorders@triumph.com
- se.triumph.com
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Mycket bra kvalite
Det fungerade perfekt att hämta i butik!
Så skön bh jag ville ha
Så skön bh jag ville ha. Men svårt m stl. Stl 4 blev för stor runt å stl 3 blev för små kupor..
Baddräkt som jag beställde såg ut…
Baddräkt som jag beställde såg ut precis som på bilden. Jag använder Triumph underkläder i vanliga fall så att det var lätt att hitta rätt storlek. Baddräkten levererades inom relativt kort tid. Jag är nöjd med kvalité och med hela beställningsprocessen.
En riktig besvikelse - andrasortering
En riktig besvikelse den beställda BH var smutsig och väl provad vilket syntes på knäppet bak. Skulle avråda från beställa på nätet känns som de skickar andrasortering.
Det dröjde och jag tog kontakt med…
Det dröjde och jag tog kontakt med leverantören och fick ingen hjälp. Däremot var personalen i butiken på Kungsgatan grymt vänliga och hjälpsamma. De ordnade med allt gentemot mig och Klarna.
Jag är mycket nöjd med mitt köp
Jag är mycket nöjd med mitt köp. Leveransen var snabb. Kommer sannolikt köpa något mer framöver el rekommendera er sida.
Det tog lite tid Inman varan kom
Det tog lite tid Inman varan kom, men varan var excellent
Snabb leverans!
Allt var fel som Jag beställde storlek…
Allt var fel som Jag beställde storlek färg och modell . Har returnerat den men inte fått ngt svar från er ännu. Returnerade samma dag som paketet kom
Bra produkter med mycket kvaliteten. Snabbt levererans
Bra produkter med mycket kvalitet
Fick aldrig någon försändelse för att…
Fick aldrig någon försändelse för att hämta ut varorna. Dessa returnerades utan min vetskap. Fick ringa och prata med kundtjänst om återbetalning.
I would give them 0!
I am very angry at this company! I waiting and waiting for my bra. I ask customer service to sort it out but they just told me they will refund money. No explanation why doesn't arrive. Very poor service with minimal communication. Very disappointed.
Beställt flera gånger nu… första gången…
Beställt flera gånger nu… första gången blev storleken fel och det fick bli retur. Inga konstigheter alls! Smidig leverans och retur om behovet finns. Här beställer jag alltid mina bh:ar nu!!
Då min butik slutat sälja triumph BH så…
Då min butik slutat sälja triumph BH så är jag så glad att jag kan beställa online!
Mycket nöjd med varorna och den snabba…
Mycket nöjd med varorna och den snabba leveransen.