Bedrijf heeft mij goed geholpen Veel tijd in besteed goede keuze gemaakt klantvriendelijkheid en betrouwbaar Ik ben erg blij ermee en mogen we jaren lang genieten van onze schuttingen
Ontzettend goede en snelle service ontvangen, zowel tijdens het bestelproces als de levering. Na het ontvangen van de bevestiging van bezorgmoment was er onverwachts een besteld artikel niet bij hu... Leggi di più
Mooie schutting van zeer goede kwaliteit! Het proces van bestellen tot aan leveren verliep makkelijk en volgens afspraak. Wij zijn erg tevreden!
Super service! Schutting werd snel geleverd ziet eruit zoals verwacht! Schutting werd achter in de tuin neergezet. Kortom heel erg tevreden!
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Schutting Leverancier, bij ons bent u op de juiste plek als u op zoek bent naar een duurzame en prachtige schutting voor een perfecte prijs! Al vanaf 2009 zijn wij gespecialiseerd in het leveren van allerlei soorten hout beton schuttingen door heel Nederland. Ook heeft u bij ons de mogelijkheid om zelf een schutting samen te stellen. Gebruik hiervoor onze handige tool.
Dreef 37, 7621 EV Borne, Borne, Paesi Bassi
- 074 - 203 30 40
- info@schuttingleverancier.nl
- schuttingleverancier.nl
Bedrijf heeft mij goed geholpen
Bedrijf heeft mij goed geholpen
Veel tijd in besteed goede keuze gemaakt klantvriendelijkheid en betrouwbaar
Ik ben erg blij ermee en mogen we jaren lang genieten van onze schuttingen
Hoge kwaliteit en goed prijs
Communicate verliep erg soepel, goede prijs en plaatsen van de schutting top uitgevoerd met oog voor detail. Top!
Professional people, very helpful, delivered as agreed.
Professional people, very helpful, delivered as agreed

Risposta di Schutting Leverancier
Twee weken geleden een schutting…
Twee weken geleden een schutting samengesteld via de tool en 2 dagen later werd het al bezorgd. Hebben ook nog geholpen met het in de tuin slepen. Wat een toppers, bedankt!
Levering Eede
Alles vlot verlopen van bestelling tot levering! Perfect op tijd! Topmensen! Mijn volgende schutting komt ook van daar
Bestelling op tijd nog binnen ondanks…
Bestelling op tijd nog binnen ondanks vakantie prima service
Snelle levering, goede kwaliteit
Snelle levering, goede kwaliteit en prijs verhouding. Zeker een aanrader
Super geregeld!!
Super geregeld! Bestelling binnen 2 dagen ontvangen en alles is netjes in de achtertuin neergezet! Vriendelijke mensen
te weinig betonpalen
2 weken geleden onze bestelinng geplaats, prodcuten netjes optijd geleverd. Echter 4 betonpalen te weinig waardoor beide poorten niet vast gezet kunnen worden, en we 4 extra betonpalen moeten kopen.
we hebben alles uitgerekend via de rekentool dus had gewoon goed moeten zijn.
na bellen of deze nog nageleverd konden worden was dit allemaal mogelijk maar wel zelf 150,- bezorkosten betalen, terwijl hun een fout in de rekentool hebben op de site.
ga je een schutting bestellen alles zelf goed narekenen anders zal het niet kloppen en kan je zelf voor de extra kosten opdraaien.

Risposta di Schutting Leverancier
Super service
Super service. Binnen 3 dagen kreeg ik schuttingen netjes geleverd in de achtertuin op de afgesproken tijd. Ook telefonisch erg goed geholpen bij het kiezen van de juiste materialen en afmetingen. Erg tevreden!
Geweldige service
Goed werk
Snelle bestelling, snelle levering. Zelfs tijdens levering werd goed meegedacht over de te plaatsen schutting. Aanrader!
Great service and quick delivery
Great service and quick delivery, definitely recommend!
Zeer tevreden klant
Na het ontvangen van de bevestiging van bezorgmoment was er onverwachts een besteld artikel niet bij hun aangeleverd op de dag van bezorging, daarbij is een upgrade aangeboden naar het product dat wel voldoende op voorraad was. Zeer netjes en hierdoor kwam de levering op het afgesproken tijdstip aan.
De bestelde producten voldoen ruim aan de verwachtingen en zijn scherp geprijsd.
Klasse bedrijf
Klasse bedrijf, no nonsens aanpak. Afspraken worden snel en volledig nagekomen.
Super snelle levering gehad met net…
Super snelle levering gehad met net verpakte producten. Werd tussen aankoop en aflevering goed op de hoogte gehouden en ik kon online geen betere prijs vinden.
Goed spul!
We zijn erg blij met onze nieuwe schutting!
Communicatie was snel en duidelijk en binnen 2 dagen was de klus geklaard.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.