Wij bestellen voor ons bedrijf altijd bij jullie. Wij zijn superblij met Schuifwand123! Goed materiaal en vooral super goede communicatie over de bezorgtijden. Kortom: helemaal top! Groetjes Qui... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Welkom bij Schuifwand123! Wij zijn een betrouwbare leverancier en producent van hoogwaardige glazen schuifwanden, speciaal ontworpen om jouw ruimte te optimaliseren en te verfraaien. Wat ons onderscheidt, is dat wij alles zelf produceren en altijd ruime voorraden aanhouden. Dit betekent snelle levertijden en altijd de beste kwaliteit! Of je nu op zoek bent naar een schuifwand voor je woning, overkapping of kantoor, bij ons vind je de perfecte oplossing. Wij zorgen voor een persoonlijke aanpak en denken graag met je mee om de beste keuze te maken. Met Schuifwand123 ben je verzekerd van topkwaliteit, snelle levering en uitstekende service. Neem gerust contact met ons op om direct te bestellen!
Ambachtsweg 27, 5627 BZ, Eindhoven, Paesi Bassi
- schuifwand123.nl
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Geen contact meer mogelijk
In eerste instantie heel tevreden over de service en gemak van bestellen. Echter heb ik een paar onderdelen te weinig ontvangen, en nu kan ik met geen mogelijkheid nog contact krijgen met dit bedrijf. Alles wat ik heb ontvangen was prima, maar ik wil graag de missende onderdelen nog ontvangen.
Glazen schuifwanden van…
Glazen schuifwanden van schuifwand123.nl
Makkelijk te bestellen online , snelle levering.
En makkelijk te monteren.
Top resultaat.
Professioneel geholpen
Professioneel geholpen, gratis levering, dik glas, makkelijke montage en nog eens betaalbaar!!
Een bouwpakket voor glazen wanden…
Een bouwpakket voor glazen wanden besteld en zeer tevreden! Alles werd netjes en snel geleverd, en de montage was verrassend eenvoudig. Echt een aanrader!
Wij hebben glazen schuifwanden besteld…
Wij hebben glazen schuifwanden besteld op vrijdag en dinsdag was het al geleverd. Top communicatie en snel geleverd!
Beloven precies wat ze zeggen!
Super tevreden met Schuifwand123
Super tevreden met Schuifwand123! Wij hadden 2 dagen terug besteld, en omdat ze al in de buurt een andere levering hadden hebben ze binnen 2 dagen kunnen leveren. Helemaal compleet zoals beloofd en binnen 1,5 uur volledig gebruiksklaar geïnstalleerd door mijzelf en wat hulp van de buurman. Kortom, zeer tevreden!
Wij bestellen voor ons bedrijf altijd…
Groetjes
Quirro Klus&Timmerbedrijf
Glazenschuifwanden
Bij dit bedrijf 2 glazenschuifwanden besteld voor zelf te monteren .
Snelle en goede levering aan huis , hele mooie materialen en alles goed te monteren
Chapeau! Respect voor de werkwijze en communicatie
De materialen waren goed verzorgd. Rails, strips, eindstukken e.d. allemaal bij elkaar verpakt als één pakket. Eerst in een 'koker'doos en dan ook nog geseald in plastic. De uitstraling van het bedrijf is zeer verzorgd en professioneel (vervoer/transport, medewerkers). Dit geeft direct vertrouwen voor (toekomstige) klanten.
De klantvriendelijkheid van de medewerkers is erg hoog. Communicatie over de levering is top. Ik werd over de levering goed op de hoogte gehouden. Zelfs toen er een kleine vertraging was in het afgesproken tijdblok. Wanneer ik vaak schuifwanden zou kopen, zou ik bij dit bedrijf vaste klant worden. In één woord: Chapeau!
Bedankt toppers
Wij hebben zeer prettig contact gehad met dit bedrijf. Ze reageren snel en zijn erg behulpzaam. De materialen zijn van hoge kwaliteit en makkelijk te monteren. Wij zijn ontzettend tevreden. Bedankt!
Familie Konak
Top bedrijf en goede en snelle service
Top bedrijf en goede en snelle service. Alles naar wens verlopen nogmaals bedankt
Zeker aan te raden
Vriendelijk en behulpzaam bedrijf. İk heb mijn bouwpakket compleet en echt volgens de juiste metingen ontvangen. Goede kwaliteit en klaar met een top resultaat! İk ben er zeer tevreden mee en raad het zeker aan!
Aanrader!
Schuifwand123 biedt op maat gemaakte schuifwanden van hoge kwaliteit. De website is gebruiksvriendelijk en de klantenservice is responsief. Klanten zijn tevreden over de snelle levering en duidelijke montage-instructies. Een betrouwbare keuze voor schuifwanden!
Een schitterend aanwinst voor ons huis!
Een schitterend aanwinst voor ons huis!
Wij hebben recentelijk een glazenschuifwand laten plaatsen en we zijn er dol op! Het eerste dat opvalt is het moderne en strakke uitstraling!
Wordt goed geluisterd naar je wensen.
Wij zijn ontzettend blij met onze glazenschuifwand en kunnen we deze aan iedereen aanbevelen!
Snel geleverd en goede kwaliteit
Snel geleverd en goede kwaliteit schuifwanden.
Zeer professioneel en goede producten.
Zeer professioneel en goede producten.
Goede ervaring
Goede ervaring!
Fijn bedrijf met snelle levering en eenvoudig om zelf te doen. Mooie prijs! Top
Goed en fijn geholpen door het team
Goed en fijn geholpen door het team
Uitstekende service en kwaliteit!
Een paar dagen geleden heb ik een schuifwand besteld bij Schuifwand123 en ik ben ontzettend tevreden! Vanaf het eerste contact tot de levering verliep alles soepel. De communicatie was helder, de levering op tijd en de montage verliep perfect. De schuifwand zelf is van topkwaliteit en past precies zoals ik had gehoopt. Ik kan dit bedrijf zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een mooie en stevige schuifwand. Bedankt voor de geweldige service!
Top service
Ik heb hier schuifwanden besteld.
Super snelle levering en goede kwaliteit.
Echt een aanrader om hier te bestellen!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.