Lang gezocht naar gefreesde lenskopplaatschroeven voor een oldtimer en hier waren ze ineens! Prijzen waren prima mits je een flink aantal koopt, meer dan aan mijn auto zitten denk ik. Zo kan ik nog... Leggi di più
Geleverde items waren conform verwachting, goed verpakt en snel geleverd. Helaas was het afhaalpunt een aantal dagen gesloten waardoor de afhaaltermijn in het geding kwam. Dit is natuurlijk geen issue... Leggi di più
Levering duurde iets langer, komt uit Frankrijk. De oogschroeven zijn robuust en voldoen aan verwachtingen.
Slecht verpakt. Doos viel uit elkaar wanneer ik het ging ophalen. Hadden in kleinere/stevigere doos moeten zetten met weinig open ruimten. Zodat de artikelen niet kosten bewegen. Bepaalde artikelen... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Informazioni su Schroeven-Express.nl
Scritti dall'azienda
Schroeven-Express.nl

De website Schroeven-Express.nl is gespecialiseerd in de online verkoop van schroeven en bevestigingsmaterialen voor professionals en particulieren. Schroeven-Express.nl is een gebruiksvriendelijke website, waarmee u zowel een enkele schroef of bevestiger kunt kopen als hele dozen van bijvoorbeeld 10, 30, 50, 100, 200 of 500 stuks, afhankelijk van de referenties. Geen minimum bestelling, snelle levering in Nederland vanaf 48/72u en gratis levering vanaf 75€ TTC. Voorbeelden van verkochte producten: houtschroeven, metaalschroeven, vlonderschroeven, sluitringen, moeren, bouten...
ZONE ARTISANALE, 72300, PARCÉ SUR SARTHE, Francia
- klantenservice@schroeven-express.nl
- schroeven-express.nl
Jullie vragen om een beoordeling maar…
Jullie vragen om een beoordeling maar ik heb nog niets ontvangen terwijl alle andere bestelingen wel binnengekomen zijn dus het lag niet aan de sneeuwval

Risposta di Schroeven-Express.nl
Je word voor de gek gehouden
Je word voor de gek gehouden.
Schroeven Express levert een ander artikel dan wat er op de website staat. Als je vraagt om het juiste artikel dan zeggen ze dat het de afbeeldingen geen contractuele verplichting schept.
Ik ben niet tevreden over Schroeven Express en ik raad aan om geen zaken te doen met dit bedrijf

Op 5-12-2025 schroeven besteld -
Op 5-12-2025 schroeven besteld -
Op 3-1-2026 pas kunnen ophalen bij afleverpunt.

Risposta di Schroeven-Express.nl
Schroeven van verschillende lengtes door elkaar geleverd en aantal klopte niet
Ik had 2 lengtes van zwarte Spax schroeven besteld, 200 stuks van de ene lengte en 20 van de andere lengte. 200 stuks is een volledig doosje van Spax, dus ik had verwacht een vol/nieuw doosje te ontvangen van die lengte en een zakje met 20 stuks van de andere. Wat ik echter ontvangen heb is 1 geopend doosje van Spax waarin beide lengtes gewoon door elkaar zaten en bij het natellen bleek ook dat het aantal van de korte schroeven niet klopte, dit waren er geen 200 maar slechts 188.
Voor mijn project maakte het veel niet uit want ik had sowieso ruim marge genomen maar dit is niet echt netjes en professioneel.

Risposta di Schroeven-Express.nl
Helaas waren de schroeven zo duur dat…
Helaas waren de schroeven zo duur dat het mij niet was opgevallen dat ik maar 1 had besteld ipv 1 doos.

Risposta di Schroeven-Express.nl
deels incorrect geleverd en geen opvolging
werd correct geleverd maar één van de items was fout.
ik meldde dat onmiddellijk via een formulier (waar in geen kopie van krijg) en heb nog steeds geen reactie.

Risposta di Schroeven-Express.nl
gekregen wat ik besteld heb en op tijd…
gekregen wat ik besteld heb en op tijd geleverd.
2 x 200 m5 en m4 boutjes in rvs a2…
2 x 200 m5 en m4 boutjes in rvs a2 besteld en geteld zelfs 205 geleverd dus in ieder geval niet te weinig ! Binnen 4 dagen vanuit frankrijk in huis met dpd .
Naar wens en snel geleverd
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.