Uitstekende Service! Ik kan niet genoeg benadrukken hoe blij ik ben met de service die ik heb ontvangen. Vanaf het moment dat ik contact opnam tot aan het voltooien van de dienst, was het een... Leggi di più
Door fout PostNL is bestelling retour gegaan. Hier op 8 september contact over gehad met schoolexpert, via mail hebben ze laten weten dat ze de bestelling opnieuw gaan opsturen. Nog steeds niks ontvan... Leggi di più
Op Campervakantie in Friesland. Op de eerste dag sloeg de schotel op onze camper achterover door een rukwind. Contact gezocht met Schotelexpert en deze kwam dezelfde dag nog en heeft de schotel... Leggi di più
Een perfect verkoop advies. Probeerde me zelfs eerst te overtuigen dat ik ook met een minder dure ontvanger toe zou kunnen. Nadat ik uitgelegd had dat ik met een supertrage (max. 1mbt/s) internetver... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
RHD, Schotelexpert.nl Kwaliteit en persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel! RHD, Schotelexpert heeft een geruime ervaring en vakspecifieke ervaring in de satelliet branche. Onze focus ligt met name op kleine tot middelgrote Installaties, Reparaties- en Verkoop, zowel zakelijk als particulier. U bent verzekerd van een expert waarbij vakmanschap aantoonbaar overheerst in onze opgeleverde projecten. U kunt er op rekenen dat Schotelexpert alle Satelliet installaties zelf kan uitvoeren. Schotelexpert begeleidt u in het gehele proces van A tot Z 24/7 Online Winkelen, met aantrekkelijke prijzen en een goede service. Wij leveren niet alleen de beste producten maar helpen u ook graag met vragen.
Mûnedyk 19, 9101BR, Dokkum, Paesi Bassi
- 0614699409
- info@schotelexpert.nl
- schotelexpert.nl
Le persone hanno visualizzato anche
vlotte en correcte service van Ronald.
Ronald heeft mij een goede service geleverd, toont aan dat hij verstand van zijn vak heeft. Gaf een goede en eerlijke advisering in het maken van de juiste keuze voor aanschaf ontvanger. en in combinatie met vorige bezoek van software update heeft hij een zeer schappelijke prijs gerekend.
Zeer deskundig, vriendelijk en alles volgens afspraak
Aanvankelijk waren er een paar softwarematige dingetjes die niet goed werkten, maar dit is vlot en kundig opgelost.
Uitrichten schotel
Afspraak maken met schotelexpert gaat heel makkelijk. Deze wordt stipt nagekomen. Er was meer aan de hand dan ik zelf dacht waarna in overleg voor een oplossing is gekozen. Niks opdringerig, alles in goed overleg. En de prijs was alleszins redelijk.
Gewoon goed
Kan er veel over zeggen maar mijn oordeel over dit bedrijf is gewoon goed op alle fronten.
Aanrader
aankoop wetek player
top bedrijf, na mij bestelling werd er i.v.m staking post nl niks bezorgd
5 dagen lang niks alleen maar belofte van post nl dat ze het kwamen bezorgen, maar na het in grijpen van schotelexpert werd het in een keer
pijlsnel bezorgd een pluim voor dit bedrijf.
gemiddeld
draad was zonder sigarettenaansteker stekker heb die besteld en kreeg een te kleine gestuurd

Risposta di Schotelexpert
Goede service.
Nadat we onze bestelling hadden uitgepakt zagen we dat er een deuk in de schotel zat,waarschijnlijk door het vervoer .Nadat we hiervan melding hadden gemaakt kregen we zonder komentaar een nieuwe schotel toegestuurd.
prima service.
werkt weer TOP
schotel installatie in 2013 gekocht bij ander bedrijf, bij problemen deze winter met geen ontvangst maar eens even op internet gezocht naar ander bedrijf voor advies.
de site ziet er goed uit dus maar even gebeld met Ronald en probleem voorgelegd, hij adviseerde mij een LNB van een ander merk te gebruiken en gaf nog andere adviesen ( het gesprek van ong. 20 min was zeer prettig en belde mij zelfs nog terug omdat ik de verkeerde besteld had)
dus die via de webshop besteld en was er de volgende dag.
keurig geregeld en mocht de LNB terug sturen als deze niet beviel.
maar dat was niet nodig want we hebben weer perfect beeld.
zeer blij met het advies.
Ronald bedankt!!
Goede en snelle levering, graag weer!
Wel ORIGINEEL maar niet identiek hetzelfde product als meegeleverd met de SAB tuner. De kabellengte van het nieuwe SAB IR oog was een tegenvaller. De nieuwe kabel was 50cm korter als het oorspronkelijk meegeleverde kabeltje. Na telefonisch contact opgelost! Keurig.
Ouderwetse service: Klant is Koning!
Nette adequate vriendelijke eerlijke uitleg. Netjes verstuurd en ontvangen. Prima kwaliteit. Een aanrader!
Prima bedrijf die doen wat ze beloven voor een schappelijke prijs
helemaal goed!
Had problemen met mijn ontvanger, er kwam gelijk hulp aan huis en alles draait weer honderd punten!!
Voortreffelijke snelle en vriendelijk begeleiding en afhandeling!!
Nadat ik eerst een e-mail had gestuurd op 29 december 2014 om te vragen of de receiver die ik wilde hebben, op voorraad was bij de de Schotelexpert, had ik super snel een persoonlijk antwoord van Bas van Oosten terug. Receiver was er. Dus ik heb hem gelijk online besteld en Bas weer een berichtje gestuurd dat ik hem besteld had. Binnen 10 minuten had ik alweer antwoord van Bas dat mijn receiver al op de post was. Binnen 20 uur was hij in huis !!!
Dus een super service!!
Ronald Huiberts en Bas van Oosten ... ga zo door!!!
gewoon goed....................!
gewoon..................................goed...........!
Site is overzichtelijk, prijzen goed, levering OK, service prima.
Enkele keren iets bij dit bedrijf aangeschaft. Geen problemen. Prijzen zijn goed hoewel niet altijd de laagste. Service is prima!
(1) Een satellietontvanger gekocht maar een mislukte firmware upgrade gedaan. De receiver op eigen kosten teruggestuurd en zonder verdere kosten of omhaal hersteld terugontvangen, en snel.
(2) Een nieuwe satellietreceiver besteld omdat ik dacht dat de oude (niet die van hierboven!) defect was. Toen bleek echter de LNB defect te zijn. Geen probleem: de nieuwe receiver teruggestuurd en daarvoor LNB besteld. Snel en naar tevredenheid afgehandeld.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.