Vanmiddag zeer goed en vriendelijk geholpen in Dokkum, ging weer met een werkende telefoon naar huis!
Vanuit mijn ligbedje op vakantie schrijf ik deze review. Vorige week donderdagmiddag viel mijn toestel kapot en het scherm reageerde niet meer. Mijn vliegtuig vertrok om 21.00 uur. Snel gebel... Leggi di più
Enorme fijne ervaring. Dankzij mijn vriend hier terecht gekomen, helaas mijn telefoon laten vallen en de display kapot gegaan. Na een kort gesprek hebben zij het scherm voor mijn telefoon besteld... Leggi di più
Een super ervaring gehad bij dit bedrijf. Had mijn iphone 13 laten vallen dezelfde dag nog naar hun gebracht. Gelukkig was alles op voorraad, ze hebben een nieuw beeldscherm en een nieuw beschermslaag... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
- Negozio per la riparazione di cellulari
- Negozio di accessori per cellulari
- Servizio di riciclaggio e sbloccaggio cellulari
- Negozio di telefoni cellulari
Scritti dall'azienda
Telecom Service Asten is dé specialist op het gebied van telecom en meer! Zo kunt u bij ons terecht voor telefoonreparaties, vindt u niet alleen telefoons en abonnementen van de bekende providers, maar ook energie-abonnementen en verzekeringen voor smartphones, tablets en laptops. Telecom Service Asten is een onafhankelijke winkel en niet aan bepaalde providers gebonden. U krijgt daarom altijd een persoonlijk advies dat bij u past.
Burgemeester Wijnenstraat 17, 5721AG, Asten, Paesi Bassi
- 0646830525
- info@telecomserviceasten.nl
- telecomserviceasten.nl
Le persone hanno visualizzato anche
Vanmiddag zeer goed en vriendelijk…
Ik ben vandaag bijzonder goed en…
Ik ben vandaag bijzonder goed en vriendelijk geholpen door Telecom Service Asten, mijn dank daarvoor
Ik ben vandaag voor een reparatie van…
Ik ben vandaag voor een reparatie van mijn telefoon meer als uitstekend geholpen. Ze hebben heel veel tijd genomen om uitzonderlijke storing in mijn toestel op te lossen 👍👍👍
Hele snelle en goede service
Hele snelle en goede service, vriendelijk personeel. Erg behulpzaam.
Vriendelijke, snelle hulp.
Buiten de vriendelijke ontvangst zeer snel en accuraat geholpen.
Goede service en snel geholpen
Goede service en snel geholpen. Zeker een aanrader
Ben op vakantie geweest en heb me…
Ben op vakantie geweest en heb me telefoon daar over de grond heen laten gaan dus mijn scherm was kapot.
Daar bij een plaatselijke telefoonshop geweest en daar laten maken, maar merkte al na een paar uur dat het scherm niet goed functioneerde, teruggegaan uiteraard en ze zeiden dat dit aan mijn telefoon lag.
Ik dus uiteindelijk terug van vakantie helemaal van mijn apropo omdat mijn telefoon het niet goed deed.
Ik ging dus langs bij telecom service asten en hun het verhaal uitgelegd, ze zijn meteen aan de slag gegaan met mijn toestel en kreeg te horen dat er een goedkoop scherm in zat.
Heb het scherm laten vervangen met een origineel display en mijn telefoon werkt weer naar behoren, mijn leven is weer gered!
Super klantvriendelijk en professioneel !!
Mijn dochter had een slechte refurbished iPhone gekocht op internet. TSA heeft ondanks dat ze geen aandeel hadden in deze slechte aankoop ons heel erg geholpen. De volgende aankoop gaan we zeker bij deze winkel met vriendelijk en professioneel personeel kopen.
Snel en vakkundig geholpen!
Helaas mijn telefoon gevallen op…
Helaas mijn telefoon gevallen op vakantie , meteen een gemis maar door de snelle service binnen het uur weer gemaakt... super fijn...
Snelle en goede service
heel goed geholpen,vriendelijke mensen!
Super fijn geholpen
Heel goed en snel geholpen
Heel goed en snel geholpen, eerlijke en goede prijzen! Echt een aanrader :)
Nieuw toestel met abonnement.
Mijn echtgenoot heeft vorige maand een refurbisch toestel aangeschaft. Hij heeft daarbij goed en eerlijk advies gekregen. Ikzelf heb een nieuw toestel gekocht in combinatie met een nieuw abonnement. Dit was goedkoper dan dat ik online een los toestel zou kopen. Ik ben zeer tevreden.
Ze hebben er hier echt verstand van!
Top!
Vanuit mijn ligbedje op vakantie schrijf ik deze review.
Mijn vliegtuig vertrok om 21.00 uur. Snel gebeld naar Telecom Service Asten en ik kon meteen komen om mijn scherm te laten vervangen.
En weer top gerepareerd.
Ik kom hier al jaren wordt altijd goed en snel geholpen.
Vriendelijk personeel.
Ik ben ooit bij Telecom Service Asten terechtgekomen omdat ik bij 2 andere zaken ben geweest voor mijn data (die hun best hebben gedaan) alleen Telecom Service Asten kreeg toen het wel voor elkaar om mijn data terug te krijgen.
LET OP!
LET OP! Ze hebben de naam verandert.
De waarheid vind je ook onder iphonereparatieasten.nl
Kijk dan maar eens bij de reacties van deze lieve mevrouw.

Risposta di Telecomserviceasten
Top service
Zeer goed geholpen, vriendelijk en deskundig team. Hier hebben ze veel ervaring.

Risposta di Telecomserviceasten
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.