Uitstekende Service! Ik kan niet genoeg benadrukken hoe blij ik ben met de service die ik heb ontvangen. Vanaf het moment dat ik contact opnam tot aan het voltooien van de dienst, was het een... Leggi di più
Door fout PostNL is bestelling retour gegaan. Hier op 8 september contact over gehad met schoolexpert, via mail hebben ze laten weten dat ze de bestelling opnieuw gaan opsturen. Nog steeds niks ontvan... Leggi di più
Op Campervakantie in Friesland. Op de eerste dag sloeg de schotel op onze camper achterover door een rukwind. Contact gezocht met Schotelexpert en deze kwam dezelfde dag nog en heeft de schotel... Leggi di più
Een perfect verkoop advies. Probeerde me zelfs eerst te overtuigen dat ik ook met een minder dure ontvanger toe zou kunnen. Nadat ik uitgelegd had dat ik met een supertrage (max. 1mbt/s) internetver... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
RHD, Schotelexpert.nl Kwaliteit en persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel! RHD, Schotelexpert heeft een geruime ervaring en vakspecifieke ervaring in de satelliet branche. Onze focus ligt met name op kleine tot middelgrote Installaties, Reparaties- en Verkoop, zowel zakelijk als particulier. U bent verzekerd van een expert waarbij vakmanschap aantoonbaar overheerst in onze opgeleverde projecten. U kunt er op rekenen dat Schotelexpert alle Satelliet installaties zelf kan uitvoeren. Schotelexpert begeleidt u in het gehele proces van A tot Z 24/7 Online Winkelen, met aantrekkelijke prijzen en een goede service. Wij leveren niet alleen de beste producten maar helpen u ook graag met vragen.
Mûnedyk 19, 9101BR, Dokkum, Paesi Bassi
- 0614699409
- info@schotelexpert.nl
- schotelexpert.nl
Le persone hanno visualizzato anche
Altijd persoonlijke hulp op afstand …
Altijd persoonlijke hulp op afstand zelfs in Luxemburg. 7 dagen per week. Nooit een probleem. Onderdelen opsturen naar Luxemburg, binnen een dag geregeld. Klant vriendelijkheid staat bij de Schotelexpert hoog in het vaandel. Van ons een dikke 10.
Goed advies
Goed advies via mail. Bestelling snel en netjes geleverd.
Top bedrijf zeer kundig en erg …
Top bedrijf zeer kundig en erg behulpzaam
ZEER GOED EN BETROUWBAAR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zeer goed en betrouwbaar bedrijf Afspraak is afspraak en daarom deze review
Ik doe dit normaal niet maar ik was zeer content
GH Huigen
Nieuwerkerk a/d IJssel
X96 pro
Snelle levering en programma's waren al voor geinstalleerd.
Goed advies, snelle levering in het buitenland
Geweldig brdrijf
Snelle levering, geweldige service en betrokken bedrijfsleider.
Goede service , snelle aflevering. TOP
Correct
Werkt volgens afspraak en komt deze ook na ,je komt niet voor verrassingen te staan, Hij lost het allemaal keurig op.
MUT@NT Settopbox HD 1200
Om het even kort te houden, gewoon een TOP ding ! Super..Mvg , Anton
Dus de beoordeling is een dikke 10.
Eigenlijk geen tegenvallers!
De bestelling was binnen voordat de bevestiging van de bestelling binnen was waarbij ook de track and trace code zat. Eigenlijk dus boven verwachting!
ALLES IS FREFECT,NIETS OP AAN TE MERKEN
ZEER SNELLE SERVICES EN EEN ZEER GOEDE SITE.
Schotelexpert in de tuin van B&B Pastorie Waaxens
Schotelexpert heeft in de tuin van B&B Pastorie Waaxens een buitenantenne geplaatst van Ubiquiti Nanostation Loco M2.
Door de gehele 6800 m² grote tuin hebben onze gasten nu een perfecte wifi verbinding.
Ronald Huiberts heeft niet alleen het zichtbare gedeelte van dit Nanostation maar ook voor onze gasten niet zichtbare gedeelte perfect geinstalleerd en afgewerkt.
De snelheid van Schotelexpert ( bespreken-opdracht en uitvoering) heeft ons aangenaam verrast en ook bij B&B Pastorie Waaxens zijn de eerste positieve reakties van de gasten binnen gekomen.
Wij bevelen de Schotelexpert dan ook zeer van harte aan.
Het juiste adres ! Persoonlijk en betrokken !
Altijd bereid om te zoeken naar de juiste oplossing voor hun klanten.
Op z'n Hollands gezegd: Geweldige service. Hoge aanbeveling.
Op z'n Fries gezegd: It koe minder.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.