Hurtig levering, fik dem dagen efter jeg havde bestilt dem (bestilte 2 timer efter deadline for levering dagen efter). God og sikker indpakning så alt var intakt ved modtagelse. Får dagligt kommenta... Leggi di più
Fantastisk oplevelse. Søde og hyggelige folk i kundeservice også. Havde et mindre problem, som de bare håndterede så flot. Her handler jeg gerne igen. Min ønskesky er også fyldt med smykker her... Leggi di più
Jeg købte et utroligt fint sæt til gave med øreringe og halssmykke! Jeg var dog lidt skuffet over størrelse, målene stod jo på siden, men jeg var ik nok opmærksom, fordi der stod stor, men begge vedhæ... Leggi di più
Jeg var så heldig at vinde SCHERNINGs julekalender den 13. december på Instagram, og det blev til en rigtig dejlig overraskelse! Jeg modtog to helt fantastiske armbånd, som jeg selv fik lov at væl... Leggi di più
Elmegade 25, 2200, København N, Danimarca
- shop@scherning.dk
- scherning.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Le persone hanno visualizzato anche
Super fine øreringe
Super fine øreringe, som svarede til de viste billeder på hjemmesiden.
Nem købsprocedure, online.
Hurtig levering.
Flot..
Dejligt med info hele vejen igennem købet.
Flot indpakning
🤩🤩

Risposta di SCHERNING københavn
Har aldrig fået skrevet en anmeldelse
Har aldrig fået skrevet en anmeldelse, hvilket er lidt flovt!
Var så heldig, at vinde et valgfrit smykke til min veninde og jeg, da jeg i december deltog i Schernings julekalender.
Vi valgte, at lægge lidt til hver især, og valgte hver en smuk armring
Jeg tænker hver dag over, hvor smukt det er. Det har ikke forandret sig overhovedet på trods af, at jeg bærer det hver dag
Tak igen for den flotte og smukke gave

Risposta di SCHERNING københavn
Alt spillede max og meget sød betjening…
Alt spillede max og meget sød betjening i butikken

Risposta di SCHERNING københavn
Fine smykker og super hurtig levering

Hurtig levering
Hurtig levering, god kvalitet på smykkerne og rigtig gode tilbudspriser

Bedste anbefaling
Smukke smykker i god kvalitet og god service. Stor anbefaling herfra.

Hurtig levering
Smukke ørringe, men lukkeringen åbnes for nemt, så jeg har tabt en ørring undervejs

Hurtig levering.
Flot indpakning og fint smykke som svarede til min forventning.

Meget hurtig levering
Meget hurtig levering. Kunne “desværre” ikke se øreringene, da de er pakket meget smukt ind (købt til gave) 🤩 Halskæden, købt til mig selv er så fin - præcis som på billedet på hjemmesiden.
Stor anbefaling herfra

Risposta di SCHERNING københavn
Et par meget smukke øreringe blev…
Et par meget smukke øreringe blev bestilt og 2 dage efter, kunne de hentes i pakkeshoppen.
En helt igennem positiv oplevelse.

Altid flotte ting
Altid flotte ting, hurtig levering og pænt pakket ind.
Hele vejen en god oplevelse.
God oplevelse
Gode priser, super hurtig levering, flotte produkter i høj kvalitet