SCHERNING københavn Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Hurtig levering, fik dem dagen efter jeg havde bestilt dem (bestilte 2 timer efter deadline for levering dagen efter). God og sikker indpakning så alt var intakt ved modtagelse. Får dagligt kommenta... Leggi di più

Fantastisk oplevelse. Søde og hyggelige folk i kundeservice også. Havde et mindre problem, som de bare håndterede så flot. Her handler jeg gerne igen. Min ønskesky er også fyldt med smykker her... Leggi di più

Jeg købte et utroligt fint sæt til gave med øreringe og halssmykke! Jeg var dog lidt skuffet over størrelse, målene stod jo på siden, men jeg var ik nok opmærksom, fordi der stod stor, men begge vedhæ... Leggi di più

Jeg var så heldig at vinde SCHERNINGs julekalender den 13. december på Instagram, og det blev til en rigtig dejlig overraskelse! Jeg modtog to helt fantastiske armbånd, som jeg selv fik lov at væl... Leggi di più

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

52 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Flot..

Dejligt med info hele vejen igennem købet.
Flot indpakning
🤩🤩

24 luglio 2026

Risposta di SCHERNING københavn

Tusind tak for de fine ord! 😊 Det er så dejligt at høre at du har haft en god oplevelse hele vejen fra bestilling til levering. Vi håber du bliver glad for dit køb!

Lækre produkter

Lækre produkter og hurtig ekspeditionstid.

17 luglio 2026

Risposta di SCHERNING københavn

Hvor er det bare dejligt at høre, at du er glad for produkterne, og at ordren kom hurtigt afsted. Det sætter vi virkelig pris på! 😊

Har aldrig fået skrevet en anmeldelse

Har aldrig fået skrevet en anmeldelse, hvilket er lidt flovt!
Var så heldig, at vinde et valgfrit smykke til min veninde og jeg, da jeg i december deltog i Schernings julekalender.
Vi valgte, at lægge lidt til hver især, og valgte hver en smuk armring
Jeg tænker hver dag over, hvor smukt det er. Det har ikke forandret sig overhovedet på trods af, at jeg bærer det hver dag
Tak igen for den flotte og smukke gave

19 dicembre 2025

Risposta di SCHERNING københavn

Tusind tak for anmeldelsen! 😊 Vi er bare glade for at høre at du stadig bruger din armring hver dag og er lige så glad for den. Tak fordi du tog dig tid til at skrive!

Flotte smykker

Flotte smykker, hurtig levering⭐️

12 giugno 2026

Risposta di SCHERNING københavn

Tusind tak for din feedback! Det glæder os, at både smykkerne og leveringen levede op til dine forventninger.

Alt spillede max og meget sød betjening…

Alt spillede max og meget sød betjening i butikken

10 giugno 2026

Risposta di SCHERNING københavn

Hvor er det dejligt at læse - tusind tak for de flotte ord! ⭐️ Vi er glade for, at du havde en god oplevelse hos os og var tilfreds med betjeningen i butikken!

Hurtig levering

Hurtig levering, god kvalitet på smykkerne og rigtig gode tilbudspriser

8 giugno 2026

Risposta di SCHERNING københavn

Det er skønt at høre! Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os ⭐️

Bedste anbefaling

Smukke smykker i god kvalitet og god service. Stor anbefaling herfra.

9 giugno 2026

Risposta di SCHERNING københavn

Sikke en dejlig anmeldelse at modtage ⭐️ Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hele vejen igennem.

Hurtig levering
Smukke ørringe, men lukkeringen åbnes for nemt, så jeg har tabt en ørring undervejs

9 giugno 2026

Hej Sylvia

Tusind tak for din anmeldelse. Det er vi virkelig kede af at høre. Øreringene skal selvfølgelig sidde sikkert, så det er ærgerligt, at lukkeringen har åbnet sig, og at du har mistet den ene ørering.

Kontakt gerne vores kundeservice med dit ordrenummer, så hjælper vi dig gerne videre.

Hurtig levering.
Flot indpakning og fint smykke som svarede til min forventning.

28 maggio 2026

Risposta di SCHERNING københavn

Tak for din fine anmeldelse og dejligt at høre at smykkerne levede op til dine forventninger! Det betyder meget for os :-)

Meget hurtig levering

Meget hurtig levering. Kunne “desværre” ikke se øreringene, da de er pakket meget smukt ind (købt til gave) 🤩 Halskæden, købt til mig selv er så fin - præcis som på billedet på hjemmesiden.
Stor anbefaling herfra

27 maggio 2026

Risposta di SCHERNING københavn

Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Hvor er det dejligt at høre, at både indpakningen og halskæden levede op til forventningerne ✨
Tak for anbefalingen - det betyder meget for os !

Et par meget smukke øreringe blev…

Et par meget smukke øreringe blev bestilt og 2 dage efter, kunne de hentes i pakkeshoppen.
En helt igennem positiv oplevelse.

18 maggio 2026

Risposta di SCHERNING københavn

Tusind tak for din fine anmeldelse ✨ Det betyder meget for os at høre, at du havde en positiv oplevelse fra start til slut :-)

Hurtig og dygtig behandling

Hurtig og dygtig behandling. Tak.

11 maggio 2026

Risposta di SCHERNING københavn

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse. Det glæder os meget, at du har haft en god oplevelse! 😊

Perfekt oplevelse

Perfekt oplevelse

24 aprile 2026

Risposta di SCHERNING københavn

Det varmer virkelig at læse – tusind tak for din anmeldelse! Så dejligt at du havde en god oplevelse hos os 😊