1. Artigianato
  2. Negozio di arredi e di design d'interni
  3. Gioielleria
  4. Negozio di ceramiche

Velkommen til Smågt. Smågt er en dansk webshop og butik. Hos os tilbyder vi kurateret vintage samt kunsthåndværk i mange former. Alle varer er nøje udvalgt, således at de afspejler Smågts identitet. Vi ønsker at fremme alle de hårdtarbejdende kunsthåndværkere, med særlig fokus på de danske. Man finder en masse forskelligt bl.a. tøj syet af genbrugstekstiler, keramik, vægpynt, strik, smykker og mange flere skønne ting til hjemmet, hende og en smule til børn.

4,5

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Smukke og unikke varer

Smukke og unikke varer! Altid mit go-too sted når jeg skal finde gaver. Man bliver altid mødt af en stort smil når man træder ind i den lille søde butik. Kæmpe anbefaling her fra!

14 marzo 2026

En perle i Odense

Butikken er bare så fin, og jeg anbefaler den altid til andre som skal forbi Odense. Amalie møder altid en med et smil og yder rigtig fin service.

11 febbraio 2026

Kæmpe anbefaling herfra💕

Mega fin butik og webshop med mange flotte og unikke ting! Jeg har både købt online og i butikken - smågt var et af de steder der var på min liste over steder jeg skulle se, da jeg var i Odense på weekendtur☀️🌻

19 luglio 2025

Super sød lille butik

Super sød lille butik, en virkelige lille perle i Odense, fyldt med smukke unikke håndlavede ting og sager. samtidig den fineste service. Stor anbefaling.

14 luglio 2025

Kæreste Ulla,

Tusind tak for din meget fine anmeldelse, dine ord betyder alverdens <3

Amalie / Indehaver af Smågt

Den sødeste og fineste lille butik

Den sødeste og fineste lille butik! Med så mangggeeee flotte og unikke ting! Helt klart et besøg hver!🩷 Derudover er der altid god service og godt humør! De største og varmeste anbefalinger fra mig!

9 luglio 2025

Risposta di Smågt

Wow kæreste Natasja - hvor bliver jeg bare glad over at høre at din oplevelse er således, når du besøger butikken. Tak for din fine anbefaling og besøg <3

Bedste hilsner
Amalie / Indehaver af Smågt

Skøn webshop med særlig udvalgte items…

Skøn webshop med særlig udvalgte items der hver især er lavet med ♥️
Den kærlighed kommer også med når man køber en ting fra webshop
Ejer svarer hurtigt og sender hurtigt
Det bedste herfra ♥️

13 luglio 2025

Risposta di Smågt

Tusind tak for din pæne anmeldelse og dejligt at du oplever webshoppen og varerne således. Jeg gør mig meget umage med at yde en service og at få pakker afsted hurtigst muligt, så det glæder mig at du bemærker dette. Tak <3

Fin perle i Odense centrum

Fin lille butik i Odense med tilhørende webshop! Var interesseret i en varer, men var i tvivl med farven, fik derfor tilsendt billeder af de forskellige farver tæt på. Fik også tilsendt en personlig besked, da varen jeg var interesseret i, kom tilbage på lager 🤍 Har endnu ikke formået at besøge selve butikken, men er sikker på det bliver en fin oplevelse ud fra overstående service!

7 luglio 2025

Kære Nathalie,

Tak for din meget fine fine anmeldelse, den betyder meget. Jeg er glad for at jeg kunne give dig den oplevelse - jeg står desuden altid klar til at hjælpe igen, hvis situationen skulle opstå <3

Amalie / Indehaver af Smågt

Smågt er absolut en perle i Odenses…

Smågt er absolut en perle i Odenses butiksliv 😍 Der er fyldt med så mange flotte ting fra danske kunsthåndværkere. Det er rart med en butik, der har samlet så mange fine ting fra små danske iværksætter og bakker op om at handle lokalt 🎀

16 giugno 2025

Den bedste service hele vejen igennem

Den bedste service hele vejen igennem, jeg fik tilsendt billede af forskellige kopper så jeg kunne vælge hvilken en jeg ønskede, så købet til en personlig gave blev helt perfekt. 🌸❤️ tusind tak for hjælpen! Kommer helt sikkert igen når lejligheden byder sig.

18 marzo 2025