Scopri cosa dicono le persone
God oplevelse og sød negletekniker Fik lavet gelenegle i Bilka Tilst Jeg blev mødt af en venlig dame, der fortalte mig om farverne og spurgte om jeg ville have en kop te/kaffe Negletekniker... Leggi di più
Fileskader på naturnegle
Fileskader på naturnegl i forbindelse med klargøring af negle til shellak. Der bruges elektrisk fil, og den bruges ikke nænsomt, så neglene tager skade. Desuden svært at kommunikere så farveresultatet blev ikke som ønsket. Dog sød negletekniker.
Fileskader i naturneglene
Meget sød negletekniker. Desværre kom jeg derfra med store fileskader efter en aftagning. Derudover har jeg stadig produkt tilbage på neglene. Da hun mente at aftagningen var færdig, var der stadig en masse produkt tilbage og jeg efterspurgte acetone for at få fjernet resten hvilket alligevel ikke lykkedes. Kan ikke anbefale at få aftagning her
Ventetid på 1 time og 15 min :-(
Havde booket tid kl 10 og kom til kl 11.15 uden nogen form for undskyldning eller godtgørelse/rabat. Havde åbenbart booket online hos en medarbejder, der var stoppet i mellemtiden, så selv om jeg fik en reminder dagen før, der bekræftede tiden virkede de til at synes det var min fejl :-(
Kun 3 stjerner pga
Kun 3 stjerner pga. udvalget af farver, der mangler nye efterårsfarver som følger sæsonens mode, som mørkerødbrune og bordeaux samt nye julerøde/glimmerlakker. Medarbejderne i Skalborg er søde og virkelig dygtige.
Mine negle har ikke engang hold en uge
Mine negle har ikke engang hold en uge, før de begyndte at knække i siderne. Nu er det 2 uger siden, og har allerede mistet 2 negle…
Altid god service og så pæne resultater…
Altid god service og så pæne resultater af neglene ✨
Super søde medarbejdere og fin…
Super søde medarbejdere og fin behandling 😊
Elsker mine nye negle♥️
Tilst
Tilst
Der er luft i mine negle og boble og farven er ikke lagt ordentligt lavet og hun filede mine negle skæv, og ingen talte rigtig dansk, fortryder at give så mange penge. Også er medarbejderne ikke smilende.
Jeg har idag besøg jeres neglebar i…
Jeg har idag besøg jeres neglebar i Aalborg Storcenter og havde bedt om en bestemt medarb. Han tog også imod mig og begyndte , efter 5 mim. Kom en anden kunde og hun ville også have ham, hun var fra Århus. Derefter blev jeg flyttet til en anden ansat.Jeg kommer fast derude og følte mig tilsidesatte. For mig var det bestemt ikke en særlig god service.Det virkede ikke som om de har overblik over deres bestillinger .Jeg ved ikke om jeg vil besøge denne butik efter den behandling igen,da mine penge så kan bruges i en anden butik.
Særdeles professionelt- virkelig rart.
Super professionelt
Super professionelt! Og sød personale. Kæmpe anbefaling herfra
Få de smukkeste negle
Jeg er fast stamkunde hos Heidi i Tilst! Hun er så sindsygt dygtig og jeg går glad ud af døren hver gang med flotte nye negle. Jeg anbefaler det til alle og har flere veninder som kommer her! Dette gælder både gelé negle babyboomer og gellack - ja bare det hele. Tak for alle de flotte resultater Heidi og til fornuftige priser 👍
Super god service og du får rigtig…
Super god service og du får rigtig flotte negle
Scandic nails i Tilst
Scandic nails i Tilst er virkelig er godt sted at få lavet negle og de holder pænt længe.
Vildt mange farver at vælge imellem.
Sødt og venligt personale.
Det er let at få en tid
Vil ikke vælge et andet sted at få lavet negle.
Flotte negle hver gang - imødekommende medarbejdere
Søde og imødekommende medarbejdere ved Scandic Nails i Tilst. Utallige af farver at vælge i mellem og resultatet er meget holdbart 🌟 Lihn er fantastisk dygtig til akryl negle. Nu får jeg udelukkende lavet manicure med shellac - og her er Heidi helt fantastisk. Hun er så dygtig, omhyggelig og derudover er hun bare så sød 💅🏼🍀🌟🙌🏻
Havde en rigtig god oplevelse hos…
Havde en rigtig god oplevelse hos Scandic Nails.
Søde og dygtige medarbejder, og negle som virkelig holder. Helt klart et sted jeg vil komme igen og få fine negle 😍
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.