Scanbolt A/S Recensioni 1.051

TrustScore 5 su 5

4,9

Larvbanden till min minigrävare var slut i Sverige. Osäkert när de skulle komma i lager. Scanbolt i Danmark kunde skicka samma dag. Bra pris och snabb leverans. Kommer definitivt att återkomma s... Leggi di più

Meget hyggelig mottagelse hos Scanbolt Horsens. Fant korrekt skuffe for min gravemaskin og denne fikk sveiset på feste tilpasset min maskin. Hentet ved retur to dager senere. Pent arbeid /sveisesøm.

Jag fick vad jag behövde men om ni inte kan skicka med något annat transportbolag än TNT så kommer jag inte att handla av er något mer. Hopplöst när man är själv i bolaget och måste vara på plats och... Leggi di più

1. Rivenditore di macchinari da costruzione
  2. Fornitore di attrezzature per l'edilizia
  3. Negozio di macchinari e attrezzature da costruzione
  4. Appaltatore
  5. Ditta specializzata in demolizioni

Hos Scanbolt A/S er den enkelte kunde altid 100% i fokus. Vi tror på langtidsholdbare relationer, og tager derfor altid glædeligt imod feedback, som kan gøre os til en endnu mere kundeorienteret virksomhed. Vores erklærede forretningside er at mindske vores kunders tidsspild og derfor er vores webshop åben 24 timer i døgnet, alle ugens dage, hele året rundt, sådan vores kunder kan bestille når det passe dem, og ikke behøver passe telefontider eller lignende. Ved ønske om vejledning eller andet sidder vores kyndige medarbejder team klar ved telefonerne og e-mail mandag til torsdag fra kl. 7.30-15.00, fredag fra kl. 7.30-14.00.

4,9

Eccellente

TrustScore 5 su 5

God service och engagemang

God service och engagemang. Nöjd.

9 settembre 2025

Hej Erik.

Tusind tak for din fine anmeldelse!
Vi er glade for, at du oplevede god service og engagement hos os. Din feedback betyder meget, og vi ser frem til at hjælpe dig igen.

God og rask levering

5 settembre 2025

Hej Ole.

Tusind tak for de 5 stjerner og din fine tilbagemelding!
Vi er glade for, at leveringen levede op til dine forventninger, og vi håber at kunne hjælpe dig igen snart.

Enkelt

Enkelt, hyffsad snabb leverans. bra pris!

5 settembre 2025

Hej Thomas,

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse!
Vi er glade for, at du oplevede en enkel bestilling, hurtig levering og gode priser – det er netop dét, vi stræber efter hver dag.

Tak fordi du valgte Scanbolt – vi håber at se dig igen snart!

Teamet hos Scanbolt

Det var väldigt smidigt att beställa…

Det var väldigt smidigt att beställa varor hos Sanbolt. Leveransen var snabb hemma i Sverige. Delarna var i hög kvalite. Jag Kan rekommendera Till andra. Stor tack !

4 settembre 2025

Hej Juha,

Stort tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse!
Vi er rigtig glade for at høre, at du havde en god bestillingsproces, og at både leveringstiden og kvaliteten levede op til dine forventninger – præcis som det skal være!

Tusind tak for din anbefaling – det betyder meget for os.
Du er altid velkommen hos Scanbolt!

God kundservice

God kundservice

1 settembre 2025

Hej Pär

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 4 stjerner! 🙌
Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice – det sætter vi stor pris på.

Skulle du få brug for hjælp igen, er du altid meget velkommen til at tage fat i os.

Scanbolt Teamet

service

god dialog og tingene kom som aftalt

28 agosto 2025

Hej Anders Ove

Mange tak for din fine 4-stjernede anmeldelse!
Vi sætter stor pris på din feedback – det glæder os at høre, at dialogen fungerede godt, og at alt blev leveret som aftalt.

Du er altid velkommen hos Scanbolt – vi står klar, hvis du får brug for os igen.

Hurtig levering

28 agosto 2025

Hej

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse!
Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med hurtig levering – det betyder meget for os.

Vi ser frem til at hjælpe dig igen næste gang!

Teamet hos Scanbolt

Veldig god kundebehandling og service.

Veldig god kundebehandling og service.
Ringte oss og fortalte at vi hadde bestilt feil vare.

27 agosto 2025

Hej Ole,

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse!

Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med vores kundeservice. Vi gør altid vores bedste for at sikre, at vores kunder får de rigtige produkter – og vi er glade for, at vi nåede at fange fejlen, før ordren blev afsendt.

Tak fordi du handlede hos os – vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden!
Ha en god weekend :-)

Team ScanBolt

Hej

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både vores hurtige service og det leverede materiale.
Tøv ikke med at kontakte os, hvis vi kan hjælpe dig igen i fremtiden.

Ha en god dag! :-)

Venlig hilsen,

Kompentent og venlig ekspidition

Hurtig konkret svar ved telefonisk henvendlse og
super imødekomene ekspiditon
selv for ny kunde

25 agosto 2025

Hej Hans.

Tusind tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner! Vi er rigtig glade for, at du som ny kunde har haft en god oplevelse hos os. Vi ser frem til at hjælpe dig næste gang.

ScanBolt-teamet

Rask levering

Rask levering

25 agosto 2025

Hej Egil.

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds med den hurtige levering – det er altid vores mål. Vi håber at se dig hos os igen snart.

Hej Anna.

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du oplevede vores service som både hurtig og professionel. Det betyder meget for os, og vi ser frem til at hjælpe dig igen en anden gang.

Risposta di Scanbolt A/S

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner!
Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med både vores service og den hurtige levering. Det betyder meget for os, at det opleves lige så nemt som at handle med lokale leverandører – præcis sådan ønsker vi, det skal være.

Vi ser frem til at hjælpe dig igen næste gang!

Bra service

22 agosto 2025

Hej Krister.

Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service. Du er altid velkommen hos Scanbolt, og vi ser frem til at hjælpe dig igen.

Med venlig hilsen
Teamet hos Scanbolt

Som sædvanlig når jeg handler hos jer

Som sædvanlig når jeg handler hos jer, får jeg det som jeg har bestilt til den lovede pris, så derfor giver jeg 5 stjerner.
Harald

20 agosto 2025

Kære Harald,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner!
Det betyder meget for os at høre, at du igen har haft en god oplevelse hos os, og at alt lever op til dine forventninger – både i forhold til pris og levering.
Vi sætter stor pris på din loyalitet og ser frem til at hjælpe dig igen næste gang.

Hej Bengt,

Stort tack för din återkoppling och de 5 stjärnorna!
Det betyder väldigt mycket för oss.
Vi är glada att höra att du haft en bra upplevelse när du handlat hos oss, och vi ser redan fram emot att höra från dig nästa gång du behöver delar som vi kan hjälpa till med :-)

Ha en riktigt bra dag.
De bästa hälsningarna från hela teamet på Scanbolt A/S

Hej Olaf,
Mange tak for din flotte 5 stjernede anmeldelse! Vi er glade for at høre, at levering og pris levede op til dine forventninger. Vi sætter stor pris på din feedback – og ser frem til at hjælpe dig igen en anden gang.

God oppfølging

God oppfølging, rask levering.

15 agosto 2025

Hei Finn,

Tusen takk for din positive anmeldelse!
Det gleder oss å høre at du er fornøyd med både oppfølgingen og den raske leveringen – akkurat slik vi ønsker at det skal være.

Du er alltid hjertelig velkommen tilbake – vi står klare til å hjelpe!

De beste hilsener fra hele teamet,

Snabb leverans.

Snabb leverans.
Leverans ända hem.

12 agosto 2025

Hej Erland,

Stort tack för din fina recension!
Vi är glada att höra att leveransen var snabb och nådde hela vägen hem – precis som det ska vara.

Varmt välkommen åter!

De bästa hälsningar från hela teamet,

Exelent

Snabb o bra service

12 agosto 2025

Hej Per,

Tusind tak for de 5 stjerner og din fine anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med den hurtige og gode service.

Du er altid velkommen hos Scanbolt igen!