Scanbolt A/S Recensioni 1.051

TrustScore 5 su 5

4,9

Larvbanden till min minigrävare var slut i Sverige. Osäkert när de skulle komma i lager. Scanbolt i Danmark kunde skicka samma dag. Bra pris och snabb leverans. Kommer definitivt att återkomma s... Leggi di più

Meget hyggelig mottagelse hos Scanbolt Horsens. Fant korrekt skuffe for min gravemaskin og denne fikk sveiset på feste tilpasset min maskin. Hentet ved retur to dager senere. Pent arbeid /sveisesøm.

Jag fick vad jag behövde men om ni inte kan skicka med något annat transportbolag än TNT så kommer jag inte att handla av er något mer. Hopplöst när man är själv i bolaget och måste vara på plats och... Leggi di più

1. Rivenditore di macchinari da costruzione
  2. Fornitore di attrezzature per l'edilizia
  3. Negozio di macchinari e attrezzature da costruzione
  4. Appaltatore
  5. Ditta specializzata in demolizioni

Hos Scanbolt A/S er den enkelte kunde altid 100% i fokus. Vi tror på langtidsholdbare relationer, og tager derfor altid glædeligt imod feedback, som kan gøre os til en endnu mere kundeorienteret virksomhed. Vores erklærede forretningside er at mindske vores kunders tidsspild og derfor er vores webshop åben 24 timer i døgnet, alle ugens dage, hele året rundt, sådan vores kunder kan bestille når det passe dem, og ikke behøver passe telefontider eller lignende. Ved ønske om vejledning eller andet sidder vores kyndige medarbejder team klar ved telefonerne og e-mail mandag til torsdag fra kl. 7.30-15.00, fredag fra kl. 7.30-14.00.

Scanbolt A/S

4,9

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Super service

Havde den reservedel jeg skulle bruge og til en ok pris.

6 marzo 2025

Hej Jens

Mange tak for din anmeldelse og de 5-stjerner. Rigtig fedt, at du valgte, at handle ved os og at vi også kunne levere til en ok pris ;-) Giv endelig lyd fra dig, så snart du mangler dele igen til din maskine, så hjælper vi MEGET gerne igen.

Hav en rigtig god dag.
Mvh alle os fra Scanbolt.

Kan anbefales 👍🏻👍🏻

Hurtig levering, god service og gode produkter 👍🏻👍🏻
Kan anbefales 😁👍🏻👍🏻

7 marzo 2025

Hej Dennis

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner!
Vi er meget glade for at høre at du har oplevet god service ved at handle hos os, det bestræber vi os altid på :-)

Vi ser frem til at betjene dig igen næste gang.
Ha' en rigtig god dag.

Alle os fra Scanbolt.

Hurtig og profesjonell feedback

Hurtig og profesjonell feedback,og priser ingen andre kan matche

24 febbraio 2025

Hei Haldor

Tusen takk for din flotte tilbakemelding! :)
Vi setter mye stor pris på det!
Det er virkelig hyggelig å høre at du har hatt en god opplevelse med å handle hos oss. :)

Vi ser allerede frem til å høre fra deg neste gang du trenger maskindeler og/eller udstyr.

Ha en riktig god dag!
De beste hilsener fra oss alle!
– Scanbolt

Super sted at handle

Super sted at handle, god service og hjælpsom folk.

3 marzo 2025

Hej Cliff

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner!

Vi ser frem til at betjene dig igen næste gang.
Ha' en rigtig god dag.

Alle os fra Scanbolt.

Hej Allan

Tusind tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner. Mega fedt, at du synes at vores service var god, og at vores dag til dag levering gav dig en god oplevelse :-)

Du ønskes en rigtig god dag!
Mvh alle os fra Scanbolt.

Dejlig hurtigt at bestille og få…

Dejlig hurtigt at bestille og få leveret , super nemt og dejligt

17 febbraio 2025

Hej Johnny

MANGE tak for din anmeldelse og de 5-stjerner, du har givet os. Fantastisk, at høre, at alt er gået godt med levering og at du finder vores hjemmeside nem og behjælpelig :-)

Du ønskes en rigtig god weekend.
Hilsen os fra Scanbolt :-)

Det var enkelt,smidigt och snabbt,även…

Det var enkelt,smidigt och snabbt,även prisnivån var attraktiv👍🏼😄!!

12 febbraio 2025

Hej Magnus

Stort tack för din 5-stjärniga recension. Vi är verkligen glada över att du har haft en bra upplevelse när du handlade hos oss. Vi ser mycket fram emot att få hjälpa dig nästa gång du behöver något :-) Önskar dig en bra dag.

Vänliga hälsningar,
Scanbolt

Högsta betyg

Bra varor , trevliga och hjälpsamma. Fixar allt toppenbra! Tusen tack p återseende

6 febbraio 2025

Hei Jessica

Tusen tak for din tilbakemelding og de 5 stjerner!
Vi setter stor pris på at høre din Återkoppling med å handle hos oss og er mye glade for at du har hatt en god oplevelse :-)

Vi ser frem til at betjene dere igen næste gang du trenger maskindeler eller udstyr.
Ha' en fin dag!

Imødekommenhed

Imødekommenhed. Fik bestilt forkerte dele, som blev byttet uden vrøvl.

30 gennaio 2025

Hej Hans Jørgen

TUSIND TAK! for den fine 5-stjernede anmeldelse. Vi er super glade for at høre, at du synes, vi har ydet en tilfredsstillende service til dig :-)

Vi glæder os meget til at skulle betjene dig igen, når du mangler nye dele.

Hav en rigtig dejlig dag :-)
Venlig hilsen alle os fra Scanbolt.

Hej Kjell-Arne

Vi er rigtig glade for, at du synes vi leverer god service! Vi yder altid vores absolut bedste for vores kunder.

Vi glæder os allerede meget til at skulle hjælpe dig igen næste gang! :-) Rigtig god dag.

De bedste hilsener fra os fra Scanbolt!

Hyggelige folk

Hyggelige folk, meget hjelpsome, varen kom raskt,
her kommer jeg til å handle igjen

21 gennaio 2025

Hei Karl,

Tusen takk for din fantastiske tilbakemelding! :)
Vi setter stor pris på det!

Ha en riktig god dag!
De beste hilsener fra oss alle!
– Scanbolt

Tobias hos Scanbolt var venlig ,dygtig…

Tobias hos Scanbolt var venlig ,dygtig og serviceminded

20 gennaio 2025

Hej Flemming

Mange tak for din tilbagemelding og de 5 stjerner!
Med hjælp fra dine egne opmålinger fandt vi frem til de rette dele. Så vi er meget glade for din fine feedback :-)

Vi glæder os allerede til at kunne betjene dig igen næste gang du mangler maskindele eller udstyr.
Rigtig god dag!

Super god service og hurtig levering

Super god service og hurtig levering

21 gennaio 2025

Hej Stine

Tusind tak for din tilbagemelding, og de 5-stjerner!
Det betyder rigtig meget for os :-)

Vi er glade for at høre at du har haft en god oplevelse med at handle hos os, og vi se allerede frem til at høre fra dig næste gang du mangler dele, vi kan hjælpe med :-)

Rigtig god dag.
De bedste hilsner fra hele teamet, Scanbolt A/S

Enkel nettbutikk med radk respons og…

Enkel nettbutikk med radk respons og fin tracking info

14 gennaio 2025

Hej Geir

Mange tak for din gode tilbagemelding og ikke mindst de 5 stjerner!
Vi er rigtig glade for at høre at du har haft en god oplevelse med at handle hos os og på vores hjemmeside.

Vi ser frem til at betjene dig igen næste gang du mangler udstyr :)

Fremragende intet mindre

Super kompet og venlig betjening.
Fremsendte bestilt reservedele inden for 3 dage. Perfekt.

9 gennaio 2025

Hej Klaus

Mange tak for din tilbagemelding og de 5 stjerner, det sætter vi kæmpe stor pris på!
Vi er glade for at høre at du har haft en god oplevelse med at handle med os!
Vi ser frem til at betjene dig igen næste gang! :)

Teamet fra Scanbolt

Hurtigt, effektivt og i orden

Scanbolt kunne levere det ønskede med meget kort varsel. Levering fandt i øvrigt sted 2 dage før aftalt. Ingen pjat, hurtigt og effektivt - Mange tak !

7 gennaio 2025

Hej Ulrik

Vi siger mange tak for din super flotte tilbagemelding! :)
Det sætter vi stor pris på!
Det er SÅ dejligt at høre at du har haft en god oplevelse med at handle hos os samt en hurtig levering - det er altid det vi bestræber os på at give videre! :-)

Vi glæder os allerede til at høre fra dig næste gang du mangler maskindele eller udstyr - du er i hvertfald meget velkommen igen!

Rigtig god dag :-)
De bedste hilsner fra os alle!
- Scanbolt

Super service og hurtig

12 dicembre 2024

Hej Steve

Vi siger mange tak for din flotte tilbagemelding! :-)
Det sætter vi KÆMPE pris på!
Det dejligt at høre at du har haft en god oplevelse med at handle hos os :-)

Rigtig god jul herfra :-)
De bedste hilsner fra os alle!
- Scanbolt

Fornøyd kunde

Veldig fornøyd
Rask levering

9 dicembre 2024

Hei Vidar

Tusen takk for din tilbakemelding og de 5 stjerner, det sætter vi stor pris på!

Vi er mye glade for at høre at du har hatt en bra oplevelse med at handle hos oss og levering gik rask.

Vi håper du blir glad med dine nye deler og vi ser frem til at betjene dere igen næste gang du trenger maskindeler eller udstyr.
Ha' en god jul :-)

Teamet fra Scanbolt

Hurtige svar på mail og hjælpsomme med…

Hurtige svar på mail og hjælpsomme med at finde produkter de ikke har på hjemmesiden.

4 dicembre 2024

Hej Kristian

Mange tak for din tilbagemelding og de 5 stjerner,
det sætter vi stor pris på! Og så er det rigtig godt at høre, at du oplever en god service, ved at handle hos os.

Vi ser frem til at betjene dig igen næste gang du mangler maskindele eller udstyr.

Hei Szymon

Tusen tak for 5 stjerner og din tilbakemelding, det sætter vi stor pris på!
Vi er mye glade for at høre at du har hatt en bra oplevelse med at handle hos oss og at vi kan være behjælpelige og yde en god kontakt!

Vi håper du blir glad med din ordre og vi ser frem til at betjene dere igen næste gang du trenger maskindeler eller udstyr.

Ha' en fin dag!