Jeg var inde og kigge på nogle super smukke smykker som var faktisk til at betale God vejledning på hvad der var og hvad der ikke var og hvilke sten og helt fantastisk hele vejen igennem Så smu... Leggi di più
Meget fin forretning med stort udvalg af udvalgte krystaller med kraftige vibrationer. Gode beskrivelser af krystallerne. Når man henvender sig møder man meget venlighed og hjælpsomhed. Varerne komm... Leggi di più
Fantastisk shop med krystaller af høj kvalitet. Christine, giver den bedste kundeservice, og super hurtig forsendelse med GLS. I dag modtog jeg en meget unik og speciel bjergkrystal klynge. Desværre,... Leggi di più
Endnu et skønt køb af smykker fra dén vidunderligt butik Savasana 🤗 Den forskel smykkerne gir både, med den indre gnist og den ydre fremtoning. Som omgiver dig med de varme vidunderlig krystall... Leggi di più
Hos Savasana bliver dine smykker håndlavet, når du bestiller dem. Det betyder at de vil være skabt til dig, præcis med den intention og energi, du ønsker, smykkerne skal besidde. ♥︎
Kulvej 10, 2450, København SV, Danimarca
- christine@savasana.dk
- savasana.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Hurtig levering
Hurtig levering, sød personlig hilsen,
Har handlet der før og gør det helt sikkert igen.

5 ud af 5
Det er første men bestemt ikke sidste gang, jeg handler her. Jeg havde først bestilt to krystaller og havde afsluttet - finder ud af en time senere at jeg ville købe en krystal mere, så den køber jeg. Ærger mig lidt over de to gange fragt, men jeg tænkte ikke over at kontakte Savasana. Men.. jeg går automatisk refunderet 1 × fragt og modtager snart efter mine flotte krystaller + en ekstra rigtig fin krystal.
Det er godtnok god service, og jeg giver mine bedste anbefalinger.

Kom hurtigt
Kom hurtigt.
Mere kan jeg ikke sige da det var en gave og jeg derfor ikke ved hvordan den er
Fantastisk gave med personlighed.
Personlighed, service osv er helt i top. De flotteste sten, gode beskrivelser af sten og et smukt armbånd med betydning.
Christina får mine varmeste anbefalinger. En helt fantastisk julekalender, der bare spreder glæde.
Det er mit første køb der… ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Risposta di Savasana
Flot indpakning flotte sten og hurtig…
Flot indpakning flotte sten og hurtig levering

Risposta di Savasana
malakit øreringe og armbånd.
Købte malakit øreringe og armbånd.
Kom lynhurtigt efter bestilling trods juletravlhed. Ankom i fin æske med en ekstra overraskelse - Mange Tak! 😊

Hurtigt og enkelt
Nem og overskuelig hjemmeside. Hurtig levring i fin indpakning.

Hurtig levering
Hurtig levering. Fin indpakning med en skøn overraskelse ❤️ køber helt sikkert der igen 😊

Meget tilfreds med købet
Rigtig fine smykker og helt klart krystaller af høj kvalitet!

Risposta di Savasana
Hurtig levering og fine vare.
Hurtig levering og fine vare.
Jeg er lidt skuffet over hvor små de polerede ædelsten er, men udover det var de meget fine!
De havde også håndskrevet et lille brev som tak og jeg fik en gratis lille sten med.
Jeg kan godt anbefale hjemmesiden 😋

Risposta di Savasana
Den bedste behandling og dejlige varer
Jeg fik en helt fantastisk behandling. Er meget begejstret for båre betjening og vare og jeg kan kun anbefale Savasana

Troværdigt firma
Super service hele vejen.
Et troværdigt firma at handle med.

Fantastisk service
Fantastisk service! Det er en fornøjelse at handle sådan et sted!

Risposta di Savasana
Servicen og varerne er helt i top!
Servicen og varerne er helt i top!
Jeg har handlet et par gange her, og jeg får altid hjælp når jeg spørg efter den. Hvis det er en fejl, bliver det hurtigt rettet. Kvaliteten af det man køber, er helt fantastisk. Aldrig har jeg fået så smukke ting som her.

Venligheden strømmer
Hurtigt svar på spørgsmål i forbindelse med bestilling (søndag aften😊).
Hurtig ekspedition. Varer som beskrevet og en lille opmærksomhed. Venligheden strømmer.

Super god service
En ting jeg først have bestilt var desværre ikke tilgængelig alligevel. Dette fandt vi hurtig en løsning på og jeg fik en anden vare i stedet, som jeg er rigtig glad for. Super hurtig service, sød og imødekommenhed og hurtig levering. Her handler jeg selvfølgelig gerne igen❤️

Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse! Varerne kom hurtigt, var pakket smukt ind, med et personligt skrevet kort og en flot lommesten i gave. Virkelig fint udvalg i shop og gode kvalitets krystaller. Kan varmt anbefale ✨

Varmeste anbefaling
Superhurtig levering, fint pakket ind og et kort med en sød hilsen. Det var som at blive personligt betjent, selvom jeg aldrig har været fysisk tilstede i butikken.

Christine er den bedste
Christine er den bedste. Jeg har aldrig haft en bedre oplevelse med en webshop.