Savasana Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,9

Jeg var inde og kigge på nogle super smukke smykker som var faktisk til at betale God vejledning på hvad der var og hvad der ikke var og hvilke sten og helt fantastisk hele vejen igennem Så smu... Leggi di più

Meget fin forretning med stort udvalg af udvalgte krystaller med kraftige vibrationer. Gode beskrivelser af krystallerne. Når man henvender sig møder man meget venlighed og hjælpsomhed. Varerne komm... Leggi di più

Fantastisk shop med krystaller af høj kvalitet. Christine, giver den bedste kundeservice, og super hurtig forsendelse med GLS. I dag modtog jeg en meget unik og speciel bjergkrystal klynge. Desværre,... Leggi di più

Endnu et skønt køb af smykker fra dén vidunderligt butik Savasana 🤗 Den forskel smykkerne gir både, med den indre gnist og den ydre fremtoning. Som omgiver dig med de varme vidunderlig krystall... Leggi di più

1. Designer di gioielli
  2. Orafo
  3. Artigiano di gioielli
  4. Gioielleria

Hos Savasana bliver dine smykker håndlavet, når du bestiller dem. Det betyder at de vil være skabt til dig, præcis med den intention og energi, du ønsker, smykkerne skal besidde. ♥︎

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

21 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Jeg har lige købt 10 armbånd hos…

Jeg har lige købt 10 armbånd hos Savasana. Jeg er meget glad for dem- de er smukke. Og sten betyder meget for mig. Jeg har handlet her en del gange og er altid meget tilfreds. Varer er i god kvalitet og service er i top med hurtig levering og personlig hilsen. Jeg kan varmt anbefale Savasana. Jeg har allerede bestilt øreringe og tarotkort-som jeg venter spændt på!

2 luglio 2026

10 ud af 10 oplevelse 🌸

10 ud af 10 oplevelse 🌸
Sød, imødekommende og forstående ejer, der er klar til at hjælpe, hvis der har været problemer med dine produkter
Produkter der er smukke og i god kvalitet
Tak for flere gode oplevelser 🩷

1 gennaio 2026

Fantastisk oplevelse🥰🤩

Fik to af den samme halskæde i gave og da jeg skulle bytte den ene har kundeservicen simpelthen været uovertruffen. Dejlig dejlig energi i smykker og i det hele taget og flotte smykker og sten. Bestemt ikke sidste gang jeg handler her.

23 gennaio 2026

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice, hurtig tilbagevendende og meget kundeorienteret. Jeg fik ombyttet en kæde, som jeg havde købt som gave til min kone. Desværre havde jeg fået bestilt den forkerte kæde. Dog var Christine Fantastisk til at hjælpe mig med at vælge den rette ombytning og sende den direkte til min adresse frem for et opsamlingssted.

Alt i alt. Virkelig god service og klar anbefaling herfra.

Vil handle igen, udelukkende bare for servicen, så er varen nærmest bare en bonus 😊

8 novembre 2025

100% tilfreds med min oplevelse hos…

100% tilfreds med min oplevelse hos Savasana! Kvaliteten af krystallerne er top, kan rigtig godt lide udvalget og synes det hele gik så snildt. Kunne helt sikkert godt købe herfra igen, jeg anbefaler dem i hvert fald! :)

10 ottobre 2025

Helt igennem den bedste oplevelse

Helt igennem den bedste oplevelse! 🤗 Hurtig, venlig og personlig service. Så fine produkter og nogle rigtig gode tilbud. Og så var det så hyggeligt at pakke ud af den fine indpakning! Jeg har købt her før, og kommer helt sikkert igen!

10 ottobre 2025