Valutata 1 stelle su 5

Asociale aggressieve medewerkers Asociale mafkees parkeert zijn auto buiten de parkeervakken bij Albert Heijn waardoor de in en uitrit geblokkeerd wordt. Scheld zich vervolgens een slag in de ron... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Zeer fijn bedrijf. Persoonlijk en behulpzaam bij aanschaf, maar zeer behulpzaam en correct bij een onverhoopt "probleem". Bij ons zat er een productiefout in een spiegel. Het gehele proces heel fijn... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Handig zo’n online website. Omdat we toch nog wat vragen hadden, ondanks dat de website duidelijk is, belde ik. Ik kreeg een meedenkende, enthousiaste verkoper aan de lijn die oprecht en eerlijk was... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Super ervaring! Ik heb onlangs mijn badkamer gekocht bij SanitairOnline.nl en mijn ervaring was zeer positief. Ik heb de heer Hutten gesproken en die heeft mij keurig te woord gestaan! De website was... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di forniture per il bagno

Informazioni su Sanitaironline.nl

Scritti dall'azienda

Santaironline.nl heeft al meer dan 15 jaar ervaring in de sanitairbranche en is een vertrouwde online leverancier van kwalitatief hoogstaande sanitairproducten. Met onze uitgebreide kennis in de branche hebben we een schat aan ervaring opgebouwd, waardoor we precies weten wat onze klanten nodig hebben. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe doucheset, een luxe bad, een elegante wastafel of het nieuwste toilet, bij ons vindt u het allemaal. Ons assortiment wordt zorgvuldig samengesteld met A-merken die geleverd worden met de nieuwste trends en technologieën, zoals waterbesparende functies. Met onze producten is uw badkamer niet alleen stijlvol, maar vooral ook functioneel en praktisch.

Bij Santaironline.nl geloven we dat een goede klantenservice het hart is van elk succesvol bedrijf. Daarom staan wij altijd klaar om u te voorzien van persoonlijk advies en ondersteuning, zodat u de perfecte keuze kunt maken voor uw badkamer. Onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid heeft ons geholpen een loyale klantenkring op te bouwen en ons te onderscheiden in de online sanitairmarkt. Kies voor Sanitaironline.nl, waar traditie en innovatie samenkomen om uw badkamerervaring te transformeren.

4,1

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Asociale aggressieve medewerkers

Asociale aggressieve medewerkers

Asociale mafkees parkeert zijn auto buiten de parkeervakken bij Albert Heijn waardoor de in en uitrit geblokkeerd wordt. Scheld zich vervolgens een slag in de rondte als je er iets van zegt

Want een ontzettende wan-reclame.

12 dicembre 2025

Zeer fijn bedrijf

Bij ons zat er een productiefout in een spiegel. Het gehele proces heel fijn geholpen en ook erg fijn op de hoogte gehouden. Patrick, dank voor de fijne samenwerking. Wij zouden hier in de toekomst weer kopen.

27 ottobre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Na 2 jaar IJZER sterk klantvriendelijke oplossingsgericht service!

Onderstaande E-mail had ik verstuurd naar Firma Sanitaironline.
Wat mij meteen opviel was super klantvriendelijke ‘after-sales service’.
Mail wordt naar 8 minuten beantwoord, met uitleg defecte onderdeel wordt besteld.
Zodra dat het onderdeel binnen was kreeg ik bericht ervan via de mail.

Plus een heel aangename verassing , enkele weken later wordt het onderdeel twv €103,81 uit coulance naar ons verstuurd.
Hier worden wij sprakeloos van! Echt een fantastische service.

Firma Sanitaironline. Scoort een 10 plus wat ons betreft en als wij ooit nog een douchecabine zouden kopen, doen wij dat zeker bij hun! Een echte aanrader voor iedereen!

Geachte Firma Sanitaironline,

Mijn dochter heeft een Wiesbaden Douchcabine Complete Jupiter bij u gekocht in 2023.
Helaas is er Thermostaat knop stuk gegaan.

Ik probeerde hem terug aan te klikken, dat lukt niet...omdat hij is helemaal versleten.
Kortom is de knop is stuk en moet vervangen worden.

Mag ik vragen is het mogelijk om een nieuwe bij u te bestellen?
Hoe duur zijn ze?

Patrick

17 settembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Goede service verleend door dit…

Goede service verleend door dit bedrijf, met name door Glenn. Toen bleek dat we niet helemaal de juiste fontein hadden heeft hij mee geholpen een ander te zoeken. Toen dit niet lukte was het ook geen probleem om het betaalde bedrag terug te storten. Top!

16 giugno 2025
Valutata 5 stelle su 5

Artikel zou geleverd zijn door DHL

Artikel zou geleverd zijn door DHL, maar had hem niet ontvangen. Keurig opgelost door contact met de klantenservice. Toen deze uiteindelijk toch nog arriveerde en ik problemen ondervond met het retourlabel aanmaken via de klantenservice een retourlabel toegestuurd gekregen. Prima service voor een kleine bestelling van ca €25,-

25 marzo 2025
Valutata 5 stelle su 5

Snelle levering. Ik wist alleen niet dat het een kastje van VidaXL zou zijn. Misschien goed om dat gewoon te vermelden in de advertentie.

25 febbraio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Bestelling is in mijn portiek…

Bestelling is in mijn portiek afgeleverd. Niet netjes

6 febbraio 2025
Logo di Sanitaironline.nl

Risposta di Sanitaironline.nl

Het spijt ons zeer te horen dat uw bestelling op deze manier is afgeleverd. Dit is uiteraard niet de service die wij nastreven. Wij zullen direct een melding maken bij de vervoerder om dit aan te kaarten en herhaling te voorkomen.

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più