De geleverde producten waren in uitstekende staat. Alles is super mooi afgewerkt. Ook de kleuren waren zoals ze het zeiden. Alles was super goed ingepakt. De communie producten zijn heel mooi gemaakt... Leggi di più
Paasmandjes besteld, super leuk cadeautje voor de kindjes, wat een toffe kleurtjes. We gaan er een leuke paasdag van kunnen maken! Bedankt Tot de volgende bestelling <3
Wij hebben al dikwijls bestellingen gedaan en waren en ZIJN ALTIJD ZEER tevreden!!! Alsook NU op dit moment👋 Een zeer goed bedrijf!!! TOP mensen die zich elke dag HEEL ERG inzetten!!! BRAVO!!!
Ha risposto al 75% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
top service
Original
Original, a fait très plaisir aux personnes qui l'ont reçu. La qualité est top, c'est du costaud. Les couleurs sont sympas. Les prix sont conformes aux produits
Vlotte service gekregen en een mooie…
Vlotte service gekregen en een mooie afwerking!
Mooie producten en een snelle levering
Mooie producten en een snelle levering. Zeer tevreden!
Wij zijn super content
Wij zijn super content, goeie communicatie en zeer tevreden over de producten, mooi afgewerkt!! Wij waren superblij met het resultaat!!
Super leuke webshop
Super leuke webshop!
Echt heel leuke spulletjes voor de kids ook, mijn zoontje is ook fan 😁
Wij hebben al dikwijls bestellingen…
We hebben al enkele bestellingen…
We hebben al enkele bestellingen gedaan. En onze laatste bestelling van Paasmandjes, voor de kleinkinderen was weer super. Hartelijke dank daarvoor
De geleverde producten
🤩 leuk cadeautje gekocht uit de mooie…
🤩 leuk cadeautje gekocht uit de mooie collectie,
Snelle levering, ik ben er blij mee.
Ik bestel zeker opnieuw!
Paasmandjes besteld
Foute foto’s en slechte communicatie
Wij bestelden een houten blokje met de tekst ‘Wil jij mijn meter zijn’. Iets wat perfect in het interieur past van de toekomstige meter. We kregen echter een roze, 3D-geprint, plastic blokje aan. Niets hout, niets naturel, niet onze smaak dus en totaal niet wat er op de site stond.
Na contact met de website zeiden ze inderdaad dat ze van materiaal veranderden, maar dat hun foto’s niet up to date waren. We probeerden te onderhandelen over een gedeeltelijke terugbetaling, maar dit ging zéér moeizaam! Ze antwoordden bijna niet, telkens met dagen of weken ertussen. Uiteindelijk kregen we €7 (van de €45) euro terug en daar stopte langs hun kant de communicatie. Wij wilden eigen verder bekijken welke onderdelen we konden terugsturen om toch minstens de helft van het bedrag terug te krijgen, maar geen antwoord meer. Wij voelen ons bedrogen: hun productfoto’s kloppen niet en de dienst naverkoop is bijna onbestaande. Telefonisch kan je geen contact opnemen.
Slechte service
Cadeau besteld voor vaderdag, ruim op voorhand. Pakket was plotseling spoorloos. Zelf de hele tijd moeten achter zitten wat ze hiermee gingen doen. Na aandringen op reactie ging ik toch een nieuw pakket krijgen maar plotseling was dezelfde dag het pakket weer gevonden. Uiteindelijk 2 weken na vaderdag mijn pakket gekregen. Kwaliteit laat ook te wensen over.
2de keer dat ik iets ruim op tijd besteld had en 2x te laat geleverd. En dat voor een Belgisch bedrijf.
Service is helemaal niet ok.

Risposta di Mycreativeprints
Kwaliteit is echt niet goed
Kwaliteit is echt niet goed.
We bestelden een zakdoekendoos, de kleur is volledig afwijkend van de foto en de gewenste opdruk is gewoon een plakker waardoor het er helemaal niet mooi uitziet.
Jammer voor deze prijs...
Klantenservice kon uiteraard niets voor ons doen.

Leuke items - correcte afhandeling
Bestelling geplaatst en aangekomen, bij openen zag ik dat er een beschadigd item tussen zat, dus contact opgenomen. Door de drukte duurde het eventjes, maar ze hebben nu netjes het item terugbetaald. Rest van de spullen waren prima in orde 👍🏻
Ik had bloemenpotjes besteld voor de…
Ik had bloemenpotjes besteld voor de doop van onze zoon. Ze waren sowieso niet geleverd op de gewenste datum (terwijl dit anders vermeld stond op de site) en ben nog steeds aan het wachten. Ik zou ze al lang moeten hebben. Ik heb ze gemaild maar krijg geen antwoord.

Slechte ervaring
Geen goede ervaring met my creative prints.
Bedankkaartjes besteld voor de communie, kwaliteit trekt op niets.
Contact genomen, maar zou “normaal” zijn door de manier van drukken. Nadien nooit meer geantwoord.
Voor ons nooit meer via dit bedrijf. Zoveel is duidelijk.

Risposta di Mycreativeprints
Product is helemaal niet zoals op de…
Product is helemaal niet zoals op de website beschreven. Het is van plastic en de afgedrukte kaarten (fotokaart) zijn heel overbelicht en gelig van kleur. Helemaal niet mooi van kwaliteit dus ook waardeloos om te geven als cadeau. Heel erg jammer en geldverspilling. Levertijd en bezorging was wel ok.

Heel mooi
Heel mooi! Planten potje besteld! Best wat prijzig dus beetje op de gok gedaan maar zeer mooi geworden! Ook snelle verzending
Slechte kwaliteit, geen respons
EDIT 8 Jan 2026: Als ik er nog een ster af had kunnen halen, had ik dat na deze reactie absoluut gedaan. Niet alleen besluit het bedrijf pas een reactie te geven na ruim anderhalf jaar, maar doet met deze reactie blijken dat het om een "persoonlijke interpretatie" gaat.
Ik heb destijds meermaals gemaild om te vragen om een reactie en om tot een oplossing te komen, inclusief screenprints van de site en foto's ter verduidelijking, en ik heb nooit een reactie gehad. Een reactie als antwoord op een vraag/opmerking/feedback is toch het minste wat je mag verwachten van een professioneel bedrijf?
Pas na het plaatsen van een review die mijns inziens berust op zowel kwaliteit van het product alsmede de kwaliteit van klantenservice van dit bedrijf, wordt er een reactie gegeven door het bedrijf die mijn review teniet wil doen, net zoals te lezen is in hun reacties op andere klanten hier. In plaats van toe te geven dat er iets schort aan ten minste hun klantenservice, is het de klant die zogenaamd onterecht een slechte review plaatst.
Review 1 Juni 2024: Slechte kwaliteit product, mede omdat de afbeelding van de sleutelhanger met fotobedels doet vermoeden dat er een kunststof beschermlaagje over de foto's zit. Echter is het gewoon een bedel met de foto afgedrukt op een papierachtig materiaal, wat weer op de bedel is geplakt.
De foto's blijven dus niet lang mooi bij normaal gebruik.
Meermaals gemaild om hier met deze webwinkel over uit te komen, maar gewoon geen respons. Slecht!

Risposta di Mycreativeprints
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.