We zijn bij verschillende winkels geweest voor onze keuken en badkamer, maar uiteindelijk zijn we uitgekomen bij Sani-Dump Leeuwarden. Daar zijn we echt ontzettend goed geholpen! Lennart, Sungul en St... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Zonder een afspraak gemaakt te hebben in Bergen op Zoom, werden we (toch) uitgebreid geholpen en geadviseerd bij het uitkiezen van een badkamer. Daarna hebben we verschillende afspraken gehad, voordat... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Top, in verkoop en uitmuntend ook in de service. Henk heeft eerst heel veel tijd genomen betreffende een geweldig ontwerp te maken. Niets was te veel. Daarna vanuit ons budget bekeken om alles zo moo... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Eduard en Silvia zijn erg vriendelijk, behulpzaam en goede service. Hele goede adviezen van Eduard. We zijn super blij. Reden dat ook onze zoon en schoondochter daar hun badkamer hebben gekocht.
L'azienda ha risposto
Sani-Dump is de speciaalzaak met gloednieuwe A-merken sanitair & tegels tegen absolute bodemprijzen. Het enige dat wij dumpen is de prijs! Wij kunnen alle A-merken leveren, uiteraard altijd tegen de beste prijs! Dat is Sani-Dump. Of u nu op zoek bent naar goedkoop sanitair, een hele luxe badkamer, designsanitair of alleen een badmeubel, vrijstaand bad, whirlpoolbad, kranen, douchewand of tegels, bij ons vindt u alles wat er op Sanitair & Tegel gebied te krijgen is onder 1 dak! Sani-Dump is uw specialist in Sanitair en Tegels.
Strand van Luna 1, 1704 ZZ, Heerhugowaard, Paesi Bassi
Non risultano inviti alla recensione recenti
Super goed geholpen in Spijkenisse, vriendelijk ontvangen door Jesper, Khaleed, Kamiel en Paul. Een top team!

Risposta di SANI-DUMP | sanitair & tegels tegen bodemprijzen
Heel fijn geholpen door Jeroen, open en eerlijk advies. Superblij met onze badkamer. Goede kwaliteit voor een schappelijke prijs 👌👌

Risposta di SANI-DUMP | sanitair & tegels tegen bodemprijzen
Actueel aanbod van uitstekend sanitair, tegelwerk en accessoires. De laatste trends tegen vooroorlogse tarieven. Vestiging Bergen op Zoom heeft een hands on-mentaliteit en een servicegerichtheid om binnen een realistisch budget aan alle wensen te willen voldoen. De zoektocht naar de juiste combinatie was een feest. Niets werd opgevat als gezeur, maar als een uitdaging om ons daadwerkelijk te helpen. Wat je ziet is wat je krijgt zonder aanstellerij, maar met gericht advies. Je zult verbaasd zijn over het succes van je eigen ideeën als je met ze samenwerkt.

Risposta di SANI-DUMP | sanitair & tegels tegen bodemprijzen
Today i visited Sanidump in Alsmeer. The receptionist was very helpful and introduced me to the salesperson. The salesperson ( to identofy him, round face witj lot of marks) turned out to me hurled racist comments and impolite and instead of showing me or helping with prices in 2 mins he has turned me down saying your people do not buy anything and we not sell to you all.
No one wonder why sanidump is going down.
Adding more after reply from sanidump below:
I am also unhappy with reply of Sanidump below. The purpose of my emailing (no one replied) and writing review was to help sanidump to improve. They can look into showroom camera on how impolite and racist thier sales person. Anyway i forgot it as bad incident, and now got my shopping completed with help of good sales people at Maxaro, Sanitairkamer and Sanitair winkel.

Risposta di SANI-DUMP | sanitair & tegels tegen bodemprijzen
Vorig jaar een prachtige badkamer gekocht bij Sani Dump Almere, toen al zo fijn geholpen. Helaas bleek mijn douchewand wat mankementen te hebben. Vanuit de leverancier werd ik niet geholpen, maar Sani dump Almere heeft dit keurig voor mij opgelost en krijg ik vanuit hun een nieuwe douchewand geleverd. Echt een top service!

Risposta di SANI-DUMP | sanitair & tegels tegen bodemprijzen
De spullen voor mijn nieuwe badkamer heb ik allemaal bij Sanidump Zwolle gekocht. Zij hebben mij super goed geholpen en alle producten zijn prachtig. De medewerkers hebben de badkamer opnieuw ingedeeld, waardoor er nu veel meer ruimte is dan in de oorspronkelijke indeling. Met een 3D ontwerp (waar ik met een VR-bril doorheen kon lopen) kon ik precies zien hoe het zou worden. Sanidump Zwolle heeft me ook nog eens gekoppeld aan een aannemer die de cv prachtig heeft 'weggewerkt'. De medewerkers van Sanidump zijn enthousiast, vakkundig, creatief en denken heel fijn mee. Alles was snel geleverd en ik werd continu op de hoogte gehouden van levertijden etc. Mocht ik ooit weer een badkamer willen samenstellen, dan ga ik zeker terug naar Sanidump Zwolle.

Risposta di SANI-DUMP | sanitair & tegels tegen bodemprijzen
De service is fantastischbij Sanidump Zwolle en de nazorg ook, je kunt ook bij ze terecht als er later een probleem ontstaat dit wordt adequaat opgelost, echt een aanrader om hier je badkamerspullen te kopen!

Risposta di SANI-DUMP | sanitair & tegels tegen bodemprijzen
Ik bel eerst met een vraag! En ze laten je voor niets rijden.. super slecht!!! Ik bel niet voor niets! Zeg dan we hebben geen tijd en weten het niet!

Risposta di SANI-DUMP | sanitair & tegels tegen bodemprijzen
Klacht over kapotte wc bril doorgestuurd naar leverancier waar ik bij stond. Binnen 2 weken een nieuwe vanuit Duitsland.

Risposta di SANI-DUMP | sanitair & tegels tegen bodemprijzen
Vandaag bij Paul en Jesper geweest bij Sanidump en ze hebben ons fantastisch geholpen. Professioneel en deskundig advies met betrekking op onze nieuwe badkamer. In alle rust dachten ze actief mee en bieden ze hele goede kwaliteit prijs combinatie waar geen druk op heeft gezeten. We konden er in alle rust goed over nadenken. We raden iedereen aan om een bezoek te brengen bij Sanidump.

Risposta di SANI-DUMP | sanitair & tegels tegen bodemprijzen
Deze mensen denken echt met ons mee en dragen oplossingen aan na onze wensen gehoord te hebben. Voor Kapotte onderdelen leveren ze gratis nieuwe, ook als het door eigen schuld/ngeluk is gedaan. Altijd ruime eindejaarskortingen bij aanschaf

Risposta di SANI-DUMP | sanitair & tegels tegen bodemprijzen
Bij sanidump purmerend erg goed geholpen. Mooie prijzen en goede kwaliteit. Ook levering allemaal op tijd. Jammer dat mn douchescherm niet door het trapgat kon en ik noodgedwongen een 10 cm smaller scherm moest bestellen
Voor het omruilen werd 125 gerekend wat ik aan de dure kant vond.
Verder tevreden

Risposta di SANI-DUMP | sanitair & tegels tegen bodemprijzen
Sanidump (Roosendaal) is een kwaliteitsvolle badkamerwinkel. Hier voel je je thuis als klant, wordt de tijd genomen, is er lekkere koffie en zijn er prachtige en betaalbare artikelen.
We hebben zeer goede ervaringen opgedaan en raden mensen aan om naar hier te komen. Sandra, maar ook andere collega's: allemaal prettige mensen die eerlijk en transparant werken.

Risposta di SANI-DUMP | sanitair & tegels tegen bodemprijzen
Wij hebben vandaag met Jesper samen een hele mooie badkamer samengesteld! Dank Jesper voor je tijd en geduld! We zijn superfijn met jouw hulp!!

Risposta di SANI-DUMP | sanitair & tegels tegen bodemprijzen
Zomaar binnen gelopen door Paul geholpen, goede uitleg en tips en uiteindelijk met een zeer mooie badkamer het pand verlaten en dat bij Sani-dump Spijkenisse

Risposta di SANI-DUMP | sanitair & tegels tegen bodemprijzen
Wij hadden informatie gevraagd over een douche kop die niet helemaal functioneerde. Een goede uitleg gekregen hoe we dit moesten aanpakken. Een paar dagen later werden we gebeld, dat hun het voor ons hadden geregeld omdat ze zagen dat wij het nog niet hadden opgepakt! Wat een top service. Heel fijn.

Risposta di SANI-DUMP | sanitair & tegels tegen bodemprijzen
Super snel geholpen, erg aardig personeel, zeer meedenkend en oplossingsgericht.

Risposta di SANI-DUMP | sanitair & tegels tegen bodemprijzen
Onze badkamer is net opgeleverd, samen met het team van Terneuzen is het zo geworden wat wij wilden!
Het ontwerp met de 3D tekening, de spullen afhalen van A tot Z klopt het gewoon. Het zijn top medewerkers die daar staan. Zeker een aanrader hier je badkamer te kopen.

Risposta di SANI-DUMP | sanitair & tegels tegen bodemprijzen
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.