SANI-DUMP | sanitair & tegels tegen bodemprijzen - Sani-Dump Zwolle Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Marconistraat 10, 8013 PK Zwolle, Overijssel, NL

Valutata 5 stelle su 5

De spullen voor mijn nieuwe badkamer heb ik allemaal bij Sanidump Zwolle gekocht. Zij hebben mij super goed geholpen en alle producten zijn prachtig. De medewerkers hebben de badkamer opnieuw ingedeel... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Zijn prettig ontvangen en meer dan prima geholpen bij het uitzoeken van de badkamer spullen in Zwolle. Er werd op een geweldige manier meegedacht door Maurice over vooral een op maat gemaakte douche... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wat een fijne winkelervaring! Alle tijd, hele goede suggesties, heel veel geduld als alles toch weer even anders moest, en uiteindelijk een super badkamer tegen een hele fijne prijs!! Echt een aanrade... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Prima advies gekregen en goede 3-D impressie. Nieuw badmeubel, kraan, spiegel, kast en douchewand besteld. Douchewand door fa van Rijn uit Rijssen ingemeten en geplaatst. Vakwerk. Rest gemonteerd d... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di forniture per il bagno
  2. Ristrutturatore di bagni

Scritti dall'azienda

Sani-Dump is de speciaalzaak met gloednieuwe A-merken sanitair & tegels tegen absolute bodemprijzen. Het enige dat wij dumpen is de prijs! Wij kunnen alle A-merken leveren, uiteraard altijd tegen de beste prijs! Dat is Sani-Dump. Of u nu op zoek bent naar goedkoop sanitair, een hele luxe badkamer, designsanitair of alleen een badmeubel, vrijstaand bad, whirlpoolbad, kranen, douchewand of tegels, bij ons vindt u alles wat er op Sanitair & Tegel gebied te krijgen is onder 1 dak! Sani-Dump is uw specialist in Sanitair en Tegels.

• Marconistraat 10, 8013 PK, Zwolle, Overijssel, Paesi Bassi

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

219 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

We hebben een goede ervaring bij Sanidump…

We hebben een goede ervaring bij Sanidump Zwolle. Medewerkers zijn meedenkend, goed advies en nette prijs. Bij levering tegels bleken 2 pakken kapotte tegels te hebben, bij melding gelijk gehandeld en nieuwe tegels ontvangen.

13 giugno 2025

Hi Erik,

Bedankt voor de positieve feedback. We zijn blij dat de levering van de tegels goed is opgelost. Veel plezier met de nieuwe badkamer!

Fijne winkel

Er werken leuke mensen bij sani-dump Zwolle.
Ze hebben mij zeer goed geholpen met het uitzoeken van een complete badkamer.
Nette prijs en goede kwaliteit.
Volgende keer ga ik er weer heen.

6 giugno 2025

Hi Peter,

Bedankt voor uw positieve feedback! Wat fijn dat we u zo goed hebben kunnen helpen bij het uitzoeken van uw badkamer!

Bij sanidump Zwolle nu voor 2 x badkamer toilet gekocht

Bij sanidump Zwolle nu voor 2 x een nieuwe badkamer, toilet gekocht ivm verhuizingen. Geweldig geholpen, meedenken met indeling, kleur, materiaal. Kortom toppers daar.

1 novembre 2024

Hi Jack,

Wat fijn te horen dat we u zo goed hebben kunnen helpen bij de inrichting van uw badkamers en toilet! We waarderen uw positieve feedback enorm.

Fantastische ervaring

Hele goede ervaringen bij Sanidump Zwolle. Vriendelijk ontvangen bij binnenkomst, nemen alle tijd voor je. Je kan met een VR bril het resultaat van je ontwerp bekijken. Levering is soepel gegaan en toen we een probleem hadden met de aansluiting van het inbouwreservoir, zijn ze dit persoonlijk komen bekijken en hebben het opgelost. Iedereen is alleraardigst, behulpzaam en de sfeer is ontspannen. Niet onbelangrijk, de prijs kwaliteit is ook heel netjes. Wij kunnen Sanidump Zwolle bij iedereen aanbevelen.

8 maggio 2025

Hi Sander,

Bedankt voor uw positieve review! We zijn blij te horen dat u een goede ervaring heeft gehad bij Sanidump Zwolle. We wensen u veel plezier met de nieuwe badkamer!

Valutata 5 stelle su 5

Prima advies gekregen en goede 3-D…

Prima advies gekregen en goede 3-D impressie.
Rest gemonteerd door aanbevolen montage bedrijf wat ook prima verlopen is. Ik ben zeer tevreden over de service van Sani dump Zwolle

30 dicembre 2024

Een aanrader

Zijn prettig ontvangen en prima geholpen bij het uitzoeken van de badkamer spullen in Zwolle.
Geen gepush dat je dit of dat zou moeten kopen maar er werd op een geweldige manier meegedacht over de inrichting van de badkamer.
Een mooie deal kunnen sluiten.
Kortom een aanrader

14 novembre 2024
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più