Nieuwe badkamer, meer dan 100% tevreden. Ramon, 1 van de eigenaren van Sani4All te Rotterdam Alexandrium, heeft ons zeer goed geholpen. Wij kwamen met Ramon in contact via via. W... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Neemt de tijd voor een analyse wat we mooi vonden, met heldere uitleg van de mogelijkheden met uiteindelijk een fraai digitaal beeld wat het kan gaan worden. Uitvoering was verbazingwekkend: het li... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik kan Sani4All ten harte aanraden. Uitstekend geholpen met advies in de showroom en een mooie badkamer kunnen samen stellen. Sani werkt samen met een vaste aannemer (WestBlock), waardoor we volledi... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Top service! Sani4All Gouda is echt een aanrader om je badkamer bij te kopen. Vriendelijk personeel, behulpzaam, niet opdringerig, adviseren, denken goed mee. Mooie spullen en goed qua prijs-kwalitei... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Bij Sani4All bieden we badkamers voor iedereen. Wij zijn de badkamerwinkel waar we écht voor die persoonlijke benadering gaan. Dus geen verkooptrucs of gekke kortingen om onze klanten binnen te krijgen, maar direct eerlijke prijzen en persoonlijk en eerlijk advies zodra je bij ons binnenloopt. Daarnaast zijn onze badkamers van de hoogste kwaliteit, waardoor klanten lang met hun nieuwe badkamer kunnen doen. Bij Sani4All helpen we onze klanten zoals we zelf geholpen zouden willen worden.
Klanten kunnen bij ons terecht van een persoonlijk adviesgesprek tot een gratis 3D-ontwerp en zelfs de montage van de badkamer. Met 22 winkels door heel het land (en we blijven groeien!) streven we ernaar om klanten in heel Nederland te voorzien van de perfecte badkamer. Maak nu een afspraak en tot snel in een van onze winkels!
Elburgplein 14, 2803 PX, Gouda, Zuid-Holland, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Prima in 2 afspraken tot iets moois gekomen. Michel denkt goed mee zonder (merkbare;-)) sturing en heeft kennis van zaken. Laat maar komen die spullen, klaar voor de montagefase.

Risposta di Sani4All - Gouda
Heel goed advies van Michel over de indeling van onze nieuwe badkamer. Hij had direct een goed idee voor de kleuren. En heeft onze wensen prima erin verwerkt. Ik had nog een ander idee voor de kleuren, dat hebben we ook nog geprobeerd maar dat vonden we toch minder leuk. We hopen dat het uiteindelijk net zo mooi wordt als op het plaatje.

Risposta di Sani4All - Gouda
Bij Sani4all in Gouda werden we geholpen door Michel. Geadviseerd worden door Michel voelt alsof je een goede kennis of vriend mee hebt die je uit jouw dromen helpt (op een goede manier!!) door meer praktische + realistische + budgetvriendelijkere adviezen te geven die nog beter bij jouw wensen passen dan je je van tevoren had kunnen bedenken.
Michel maakt zich zorgen dat hij te veel zijn eigen mening geeft, maar eigenlijk gebruikt hij zijn expertise om je te behoeden tegen minder duurzame keuzes en moeilijkheden omtrent verzorging, zodat je langer van jouw badkamer kan genieten.
Daarnaast rent, tilt en trekt Michel de hele showroom voor jouw open zodat je een zo goed mogelijk beeld hebt van jouw toekomstige badkamer.
Als laatste, is niks te veel gevraagd en niks is te veel moeite. Na getekend te hebben, had ik nog een wijziging kunnen doorgeven aan Michel en was onmiddelijk opgepakt zonder problemen.
Jammer genoeg kan ik niet meer dan vijf sterren geven, want ik had het liefste 10 sterren gegeven!!!
Bedankt Sani4all Gouda en Michel!

Risposta di Sani4All - Gouda
Een half jaar geleden een badkamer gekocht bij Sani4all in Gouda. Al vanaf het begin een goede klik met verkoper Michel. Hij weet waar hij over praat, denkt mee en geeft eerlijke adviezen. Binnenkort starten we met een renovatie van de benedenverdieping. Daarom zijn we dus wederom naar Michel gegaan voor een nieuw toilet. Ook nu een goed gesprek gehad en fijn geholpen.

Risposta di Sani4All - Gouda
Onze badkamer en toilet is klaar , in een week tijd .
Vrijdag begon firma Westblock bv met sloopwerkzaamheden, zaterdag voorbereidendwerk plafons muren en vloeren en leidingen vernieuwen en weg werken. Op maandag en dinsdag is er getegeld en gevoegd.
Woensdag werd het sanitair ingebouwd en geïnstalleerd en donderdag werd alles afgekit en was het klaar.
Firma Westblock bv heeft keurig werk geleverd, wij zijn erg tevreden met onze badkamer en toilet

Risposta di Sani4All - Gouda
Wij hebben twee jaar geleden onze badkamer en toilet gerenoveerd. Naast dat wij goed en vakkundig zijn geholpen bij het kiezen van onze badkamerspullen en tegels, hebben wij ook via Sani4All in Gouda een monteur gevonden, die vakkundig en snel de werkzaamheden heeft uitgevoerd.
Dat we nu (alsnog) een beoordeling geven, is omdat waar gewerkt worden, fouten ontstaan, maar die zijn inmiddels geheel naar tevredenheid weer opgelost.
De service wordt door ons nu specifiek als zeer positief beoordeeld.

Risposta di Sani4All - Gouda
De eerste keer bij Sani4all voelde direct goed. In tegenstelling tot ander winkels voelden we ons gezien, maar werd er niets opgedrongen.
Na een paar dagen zijn we teruggekomen en hebben met behulp van Michel een mooie badkamer uitgezocht. Dit ging gepaard met een combinatie van praktisch advies en humor. Michel probeerde geen dure materialen aan te smeren, maar stond met raad en daad ons bij. Hierdoor hebben we een mooie badkamer uitgezocht die een stuk goedkeuring uitvalt dan we begroot hadden. Een aanrader (en nee, we hebben geen aandelen).

Risposta di Sani4All - Gouda
Er wordt goed naar je wensen geluisterd en meegedacht. Verder hebben ze prachtige badkamerspullen. Ruime keus. En ze nemen de tijd voor je.
Aflevering van de spullen is ook top, van tevoren wordt je gebeld en alles wordt goed gecontroleerd. Kortom super tevreden over Guus van sani4all Gouda.

Risposta di Sani4All - Gouda
Prachtige badkamer inrichting van Sani4all in Gouda.
Wij hebben samen met Michel super mooie tegels met wandmeubel, wastafel, tweede toilet boven, handdoekradiator en inloopdouche met sunshower samen gesteld. Het eindresultaat was precies zoals we wilden. De gunmetal details maken het geheel tot een verbluffend mooi resultaat. Heel blij mee. De door sani4all voorgestelde installateur heeft alles ook super mooi geinstalleerd. De sunshower is ook geweldig, echt heel fijn dat dit alles kon in een relatief kleine ruimte. Sani4all maakt waar waar hun naam voor staat!

Risposta di Sani4All - Gouda
Wij hebben onze badkamer bij Sani4all in Gouda gekocht en via Sani4all ook de aannemer in dienst genomen. Ik kan dit echt iedereen aanraden. Wat een vakwerk is er geleverd! Dit begon bij het intekenen van onze nieuw badkamer, overal is rekening mee gehouden. Dan het wachten op de spullen, ook dit ging super goed. Een behulpzame chauffeur die de tijd nam en elf even mee hielp met de zware douchedeur naar boven tillen. Alles in één keer compleet en zonder schades. En dan de dag dat de sloophamer er ingaat. Wat een aannemer had Sani4all voor ons geregeld! één en al lof voor hun vakwerk. Bij de montage met iets kleins niet tevreden maar dit is echt heel goed opgelost Een badkamer verbouwen in 7 dagen, 6 werkdagen, kan dit? Ja dit kan. Alles is bij ons aangepast qua indeling. We hebben echt een mooie, hotel chique, badkamer voor terug. We kunnen niet wachten tot morgen als de kit droog is, dan kunnen we thuis weer douchen!
Ik raad echt een ieder aan om je badkamer via Sani4all te laten doen!

Risposta di Sani4All - Gouda
We zijn heel goed geholpen door Michel. Hij nam alle tijd en er werd ook adviezen gegeven. De gesprekken vonden we heel prettig ervaren.
Handdoekradiator hadden we verkeerd gekregen en het was ook snel opgelost, top! we zijn heel blij met onze nieuwe badkamer. Westblock B.V. heeft hun werk ook goed gedaan.

Risposta di Sani4All - Gouda
Heel goed geholpen door Michel. Fijne communicatie, en veel kennis en advies gekregen. Goed meegedacht in het ontwerp van onze badkamer en toilet. Zijn super blij met het eindresultaat!

Risposta di Sani4All - Gouda
Er was veel ruimte, tijd en aandacht om onze zoektocht tot grote tevredenheid af te ronden. Goede informatie, prettige manier van overleggen. We kregen nog een mooier aanbod voor een andere spiegel die beter zou passen! Zelfs de aannemers zijn geregeld en konden nog vlot ingepland worden. Dik tevreden!

Risposta di Sani4All - Gouda
De gesprekken met Michel waren duidelijk, helder en prettig. Goede uitleg over de mogelijkheden en er werd goed meegedacht. Een prachtige badkamer uitgezocht!

Risposta di Sani4All - Gouda
Goed advies gekregen en er werd meegedacht aan oplossingen, heb nu een mooie badkamer en toilet

Risposta di Sani4All - Gouda
Zeer goed en fijn gesprek gehad. Een badkamer winkel welke bouwtekeningen goed kunnen lezen!, zie je niet overal! Goed advies gehad en wat vooral fijn is dat de renovatie van slopen tot opbouwen maar een week in beslag neemt. In april gaan ze beginnen bij ons. We kijken positief uit naar deze week door de fijne gesprekken bij Sani4All.

Risposta di Sani4All - Gouda
Wij kwamen zomaar even binnenwandelen na een bezoek aan de Gamma, waarna ons oog ineens op de gevel van Sani4all op het Elburgplein in Gouda viel. Laten we even rondkijken om ideeën op te doen. Toen wij binnenkwamen werden we vriendelijk benaderd door Michel die vroeg of hij kon helpen, toen we zeiden even te willen kijken was dit geen probleem en voor vragen had hij tijd. Na rondgekeken te hebben in de ruim gesorteerde zaak kwam hij even informeren. Na een aantal vragen zijn we aan zijn bureau terecht gekomen, waar hij ons met ideeën en vakkundige raad te woord stond na ons eerst een kopje koffie aangeboden te hebben. Hierna kwam hij met ideeën nav de tekening van de oude badkamer die ik bij me had en toonde via een scherm de opties die hij bedacht had. Daarna hebben we samen een rondleiding door de winkel gemaakt langs hetgene wij uitgezocht hadden en hij ons de voor en tegens van onze keuzes uitlegde. Na onze keuzes gemaakt te hebben voerde hij deze in op het scherm waarna een prachtige badkamer verscheen. Daarna weer naar huis en wachten op de offerte die snel kwam. Na n afspraak op 7 februari naar hem terug voor ons akkoord en hij regelde gelijk ook afspraak met WestBlock BV (aannemer) die eind maart tijd had. Nu is het wachten op de start van de verbouwing. Als dat ook zo vakkundig en snel gaat als bij Michel zien wij de verbouwing met vertrouwen tegemoet. Zoekt u een nieuwe badkamer? Michel helpt u ermee.

Risposta di Sani4All - Gouda
Een prima ervaring met Michel als adviseur. Michel denkt mee en zoekt naar de juiste spullen en wensen van de klant.

Risposta di Sani4All - Gouda
Heel prettige winkel: we kregen goed advies en de oplevering verliep zonder problemen. We zijn heel blij met onze nieuw badkamer!

Risposta di Sani4All - Gouda
Bij Sani&4All krijg je deskundig en eerlijk advies.
Er wordt goed naar je wensen geluisterd.
Het 3D ontwerp van de nieuwe badkamer geeft een goed beeld van het eindresultaat.
Afspraken m.b.t. de planning en montage worden nagekomen.