Sani4All - Barendrecht Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Kolding 9, 2993 LN Barendrecht, Zuid-Holland, NL

Valutata 5 stelle su 5

Top service! De gehele badkamer hier besteld,bijna 5 jaar geleden, en zijn hier nog steeds heel blij mee. Onlangs ging de handdouche kapot (het binnengedeelte), waarschijnlijk door het vele kalk in he... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Toen ik bij Sani4All Barendrecht binnenkwam, ging ik helemaal alleen op pad om twee badkamers en een wc te laten maken. Ik had hier echt nog nooit mee te maken gehad, maar ze hebben me zo goed geholpe... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Wij hebben de badkamer en het toilet laten ontwerpen door Dionard van Sani4All Barendrecht. Hij heeft goed met ons meegedacht ook qua budget. Het ontwerp, de prijs, de materialen en het uiteindelijke... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Niels van Sani4all heeft goed met ons meegedacht tijdens het aankoopproces en ons op die manier door zijn kennis en ervaring geholpen bij het maken van keuzes. Daarbij is de samenwerking met het bedri... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di forniture per il bagno
  2. Ristrutturatore di bagni
  3. Negozio di porte per box doccia
  4. Negozio di tegole e piastrelle

Informazioni su Sani4All - Barendrecht

Scritti dall'azienda

Sani4All

Bij Sani4All bieden we badkamers voor iedereen. Wij zijn de badkamerwinkel waar we écht voor die persoonlijke benadering gaan. Dus geen verkooptrucs of gekke kortingen om onze klanten binnen te krijgen, maar direct eerlijke prijzen en persoonlijk en eerlijk advies zodra je bij ons binnenloopt. Daarnaast zijn onze badkamers van de hoogste kwaliteit, waardoor klanten lang met hun nieuwe badkamer kunnen doen. Bij Sani4All helpen we onze klanten zoals we zelf geholpen zouden willen worden.

Klanten kunnen bij ons terecht van een persoonlijk adviesgesprek tot een gratis 3D-ontwerp en zelfs de montage van de badkamer. Met 22 winkels door heel het land (en we blijven groeien!) streven we ernaar om klanten in heel Nederland te voorzien van de perfecte badkamer. Maak nu een afspraak en tot snel in een van onze winkels!

• Kolding 9, 2993 LN, Barendrecht, Zuid-Holland, Paesi Bassi

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 92% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Tutte le recensioni

282 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Mooie sanitair winkel en goede begeleiding

Mooie sanitair winkel met ruime keus en fijn dat je voor de deur kan parkeren. Hele goede begeleiding gehad van Gabriëlle voor het samenstellen van onze nieuwe badkamer. Goed advies gehad en nadat de keuze was gemaakt, krijg je een handig 3d filmpje, zodat je kan zien hoe de badkamer wordt. Na overleg met de aannemer moesten er nog wat aanpassingen gebeuren, maar ook dit was geen enkel probleem. Het eind resultaat is erg mooi geworden (ook door de vakkundige aannemer natuurlijk). Hij bevestigde ook dat de tegels van goede kwaliteit zijn.

3 maggio 2023

Beste Elvira,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Sani4All Barendrecht. Wat fijn om te lezen dat het eindresultaat zo mooi is geworden. We wensen je veel plezier met de nieuwe prachtige badkamer!

Badkamer/toilet verbouwing

Goed geholpen door zowel Gabriella als Remzi! Vriendelijk, denken mee en mooie spullen!

15 febbraio 2023

Beste Denise,

Bedankt voor de mooie complimenten voor Gabriella en Remzi. Veel plezier gewenst met het eindresultaat!

Valutata 5 stelle su 5

Zeer goede en leuke ervaring

Zeer goede en leuke ervaring bij Sani4All. Samen met Gabriella Hartmann onze prachtige badkamer ontworpen (goede adviezen, ruime keuze, mooie materialen). Ook bij veranderingen later en kleine problemen denkt ze fijn mee en handelt ze snel om alles goed te laten verlopen.
Ook de transportservice is geweldig! Heel behulpzaam, netjes en oplettend.
Nu eindelijk een badkamer om trots op te zijn!!

1 febbraio 2023

Beste Jolande,

Bedankt voor het delen van jullie positieve ervaren. Wat fijn om te lezen dat Gabriëlla ervoor heeft kunnen zorgen voor een badkamer waar jullie trots op zijn. We wensen jullie veel plezier met jullie nieuwe badkamer!

Prima advies en resultaat👍

We hebben nu een geweldige badkamer en twee nieuwe toiletten. Remzi heeft ons prima geadviseerd en alles werd op tijd en zonder beschadiging geleverd. Ook over de aannemer die we via hem hebben ingeschakeld werkte netjes en snel 👍

1 settembre 2022

Beste Markus,

Bedankt voor het schrijven van je positieve review. Wat fijn om te horen dat Remzi jullie zo goed heeft kunnen adviseren en alles volgens planning is verlopen. Veel plezier gewenst met jullie geweldige badkamer en de nieuwe toiletten!

Valutata 5 stelle su 5

Keurige prijzen en komen de afspraken…

Keurige prijzen en komen de afspraken na.
Enorm geholpen met de beperkte ruimte voor een badkamer.

26 novembre 2022

Beste Bart,

Bedankt voor het delen van je positieve review. Wat goed om te horen dat Sani4All Barendrecht je heeft kunnen helpen met een nieuwe badkamer in de beperkte ruimte. Veel plezier gewenst met de nieuwe badkamer!

Prachtige badkamer en toilet

Bij Sani4all erg goed geholpen en geadviseerd. Vriendelijk en meedenkend.

Levering perfect, alles door 2 mannen naar de juiste plek gesjouwd. Levering volledig ontzorgt. Top.

De geadviseerde aannemer, Westblock, erg goed. Harde werkers en problemen worden direct opgelost. Werken heel netjes en ruimen de rommel aan het eind van de dag keurig op.

Ik zag heeeeel erg tegen deze verbouwing op en ik moet ook zeggen, het viel niet mee m'n huis tijdelijk kwijt te zijn. Maar het resultaat is fantastisch. Prachtige badkamer, prachtig toilet.

Petje af voor iedereen.

26 ottobre 2022

Beste mevrouw van Alphen,

Bedankt voor het delen van de positieve review. Wat fijn om te lezen dat het fantastische resultaat er nu staat na de flinke verbouwing. We wensen je veel plezier met de nieuwe badkamer en het nieuwe toilet!

Top communicatie en service

Fijn bedrijf en zeer complete service. Wij zijn ontzettend goed geholpen bij locatie Barendrecht afgelopen winter (2021-2022). Ondanks dat ons budget aan de lage kant was wat betreft badkamers, heeft Gabriella er een sport van gemaakt om ons zo goed mogelijk te helpen binnen de mogelijkheden die we hadden. En zelfs met ons kleine budget hebben we een schitterend badkamer ontwerp gekregen! Wij hebben gekozen voor de complete service (dus met montage) uitgevoerd door Westblock. We konden zeer snel terecht voor verbouwing (1 a 2 maanden later) en de badkamer was dan ook in 5 dagen volledig geïnstalleerd.

Ondanks enkele lastigheden (wat logisch is, want ons huis is 90 jaar oud) werd er enorm prettig meegedacht en stonden de mannen van Westblock en de medewerkers van Sani4all direct paraat bij technische problemen na oplevering. Ondanks leverproblemen van onze originele tegels (corona periode), hebben we een prachtig alternatief gekregen die eigenlijk hoger in kosten waren (maar dus ook mooier dan waar we origineel voor gekozen hadden) zonder dat we hiervoor bij hoeften te betalen. Ook hebben we gedurende de verbouwing altijd beroep kunnen doen op advies van de verkopers en snel missende onderdelen kunnen krijgen, zonder dat er vertraging ontstond op de verbouwing.

De werklui van Westblock waren enorm vriendelijk en kwamen met slimme oplossingen voor de dingen die ze tegen kwamen. Ze werkten enorm hard en vlot en waren heel prettig in de omgang. Al met al top communicatie met de verkoper, uitvoerende partij en de klant. Dikke aanrader en geeft enorme gemoedsrust bij een heftige ingreep als een verbouwing. Wij gaan zeker weer naar Sani voor de verbouwing van ons toilet en genieten nu vooral nog elke dag van onze badkamer!

14 agosto 2022

Beste Kris,

Bedankt voor het plaatsen van deze positieve review en jullie mooie woorden. Bij Sani4All willen we klanten helpen zoals we zelf ook geholpen willen worden, wat fijn om te lezen dat jullie dit ook zo ervaren hebben. Wij willen jullie veel plezier wensen met de nieuwe badkamer en zien jullie graag terug voor de verbouwing van het toilet!

Team Sani4All

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più