Sani4All - Amsterdam Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Van der Madeweg 23, 1114 AM Amsterdam, Noord-Holland, NL

Valutata 5 stelle su 5

Vandaag voor eerste gesprek over een badkamer renovatie bij Sani geweest. Shager (met Koen :-) hielp goed en ontwierp in hun 3D programma de hele beoogde badkamer. Daarna een inschatting van de totale... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Shager heeft ons fantastisch geholpen met het ontwerpen, uitzoeken en inrichten van onze verbouwing (met nieuwe badkamers). Denkt proactief mee, heeft snel in de gaten wat onze wensen zijn en speelt d... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

We waren heel blij met Shager. We liepen zonder verwachtingen of plan en op basis van de fotos en afmetingen van onze badkamer kwam hij met een design. Hij had goed advies en nam uitgebreid de tijd ov... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Garantie termijn zonder problemen toegepast . Shager van vestiging Amsterdam heeft enorm zijn best gedaan. Zeer tevreden!

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di forniture per il bagno
  2. Ristrutturatore di bagni
  3. Negozio di porte per box doccia
  4. Negozio di tegole e piastrelle

Informazioni su Sani4All - Amsterdam

Scritti dall'azienda

Sani4All

Bij Sani4All bieden we badkamers voor iedereen. Wij zijn de badkamerwinkel waar we écht voor die persoonlijke benadering gaan. Dus geen verkooptrucs of gekke kortingen om onze klanten binnen te krijgen, maar direct eerlijke prijzen en persoonlijk en eerlijk advies zodra je bij ons binnenloopt. Daarnaast zijn onze badkamers van de hoogste kwaliteit, waardoor klanten lang met hun nieuwe badkamer kunnen doen. Bij Sani4All helpen we onze klanten zoals we zelf geholpen zouden willen worden.

Klanten kunnen bij ons terecht van een persoonlijk adviesgesprek tot een gratis 3D-ontwerp en zelfs de montage van de badkamer. Met 22 winkels door heel het land (en we blijven groeien!) streven we ernaar om klanten in heel Nederland te voorzien van de perfecte badkamer. Maak nu een afspraak en tot snel in een van onze winkels!

• Van der Madeweg 23, 1114 AM, Amsterdam, Noord-Holland, Paesi Bassi

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Tutte le recensioni

283 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Heel fijne ervaring met Shager

Shager has a lot of expertise & the customer experience was fantastic. They have plenty of choice & lots of know-how to guide through the whole process. Highly recommend his service & their products. Happy to work with them!

25 aprile 2025

Dear Caterina,

Thank you for sharing your positive experience with Sani4All Amsterdam. How nice to read that you can definitely recommend us. We hope you enjoy the final result!

Valutata 5 stelle su 5

Shager heeft ruim de tijd genomen om de…

Shager heeft ruim de tijd genomen om de perfecte badkamer+ toilet uit te werken.

25 aprile 2025

Beste Ruben,

Wat fijn om te lezen dat Shager je zo goed heeft geholpen om de perfecte badkamer en toilet uit te zoeken. Bedankt voor het delen van je eerlijke ervaring. We wensen je veel plezier met het eindresultaat!

Valutata 5 stelle su 5

Fijne begeleiding en mooi resultaat

Heel tevreden over deze zaak! Onze badkamer moest nodig worden gerenoveerd, vanwege een paar defecten. Zelf hadden we echter geen idee van wat we wilden. Shager heeft rustig met ons meegedacht. Uiteindelijk blijken we met wat kleine aanpassingen de badkamer veel mooier te kunnen maken en beter ingedeeld. De 3D-tekeningen maken het eenvoudiger om je een voorstelling te kunnen maken. Daarnaast heeft Shager de technische tekeningen gemaakt, deze waren van goede kwaliteit, waardoor de aannemer er meteen mee aan de slag kon. Met het ruime aanbod, hebben we een paar luxere producten een paar goedkopere kunnen combineren. Aanrader!

28 marzo 2025

Beste Bram,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Sani4All Amsterdam! Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn met de service van Shager, en dat hij zowel een mooie 3D-tekening als een technische tekening van goede kwaliteit heeft gemaakt. Wij wensen jullie heel veel plezier met jullie gerenoveerde badkamer!

Een fijne ervaring

Bij Sani4all in Amsterdam een mooie nieuwe badkamer uitgezocht. We zijn heel goed geholpen door Shager Tharkoerdat. Hij geeft alle tijd voor ons genomen en ons goede en bruikbare adviezen gegeven. Hij is empatish en klantvriendelijk. Een zeer fijne ervaring

13 marzo 2025

Beste Paul,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Sani4All Amsterdam! Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn met de goede hulp en het advies van Shager, en dat hij alle tijd voor jullie heeft genomen. Wij wensen jullie alvast heel veel plezier met jullie mooie nieuwe badkamer!

Valutata 5 stelle su 5

Teamwork makes the dream work

Teamwork makes the dream work! Toen wij besloten dat wij een nieuwe badkamer zouden aanschaffen wist ik in eerste instantie niet wat de mogelijkheden waren dus stapten wij diverse badkamer leveranciers binnen om inspiratie op te doen waaronder Sani4All Amsterdam aan de Van der Madeweg. We werden ontvangen door Robin die heel neutraal stond en met ons meedacht zonder pusherig over te komen. We kregen het gevoel dat het goed zat en dat zij achter hun kwaliteiten en afspraken stonden dus hebben we besloten de mogelijkheden verder met hun te ontwikkelen. Ik wilde een hotel chique badkamer en toilet en had wat Pinterest ideeën meegenomen om te kijken hoe we verschillende ideeën tot een eigen ontwerp konden maken. Door samen te sparren met Robin en zijn collega Shager hebben we samen een geweldig mooie badkamer ontworpen. Shager heeft mij geholpen met inspiratie tegelcombinatie.. Robin heeft bijgedragen aan mijn ontwerp ideeën en alle technische adviezen.

Ook hun aanbevolen aannemersbedrijf RWS is een topper! Ze hebben vakkundig personeel en hebben mooi en netjes gebouwd.

Zowel Sani4all Amsterdam als RSW zijn hun afspraken nagekomen.

Dank jullie wel Sani4all Amsterdam en RSW!
Ik ben erg blij met mijn badkamer en toilet!

Mvg,
Veronica Jibodh
Owner POUCHI

16 aprile 2025

Beste Veronica,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Sani4All Amsterdam! Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn met de service van Robin en Shager, en dat ze samen een geweldige badkamer voor jullie hebben ontworpen. Wij wensen jullie heel veel plezier met jullie prachtige nieuwe badkamer en toiletruimte!

Valutata 5 stelle su 5

Heel goed geholpen bij Sani4all…

Heel goed geholpen bij Sani4all Amsterdam. Behulpzame medewerkers die de tijd voor je nemen en een uitgebreide showroom met veel keuze. Toen we uiteindelijk toch twijfels hadden over de gekozen tegel was het geen probleem om terug te komen en nog een keer te kijken, en nu zijn we super tevreden met de prachtige badkamer die we hebben kunnen uitzoeken.

14 aprile 2025

Beste Els,

Bedankt voor het delen van je super positieve ervaring met Sani4All Amsterdam! Wat fijn om te lezen dat jullie zo goed geholpen zijn door de behulpzame medewerkers die echt de tijd voor jullie namen. We wensen jullie heel veel plezier met jullie prachtige nieuwe badkamer!

Nice experience

Nice experience ! Thanks to Shager for his good advices

12 aprile 2025

Risposta di Sani4All - Amsterdam

Thank you for sharing your positive experience with Sani4All Amsterdam!

Shager was excellent

Shager was excellent. Patient and helpful throughout the process. Helped with the design and gave us great advices. The end design was better than expected. He even worked overtime to get us across the finishing line. Thanks!

12 aprile 2025

Dear Kenny,

Thank you for sharing your positive experience with Sani4All Amsterdam! We're glad to read that Shager was able to support you well throughout the process and that the final design met – or even exceeded – your expectations.

Valutata 4 stelle su 5

Top Badkamer!

Vriendelijke man is Shager! Hij neemt zijn tijd voor ons en heeft daarbij overal duidelijke voorbeelden door ook gebruik te maken van de app!

20 dicembre 2024

Beste Kay,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Sani4All Amsterdam! Wat fijn om te lezen dat jullie zo vriendelijk zijn geholpen door Shager, en dat hij de tijd nam om alles duidelijk uit te leggen met goede voorbeelden. We zien jullie graag terug bij ons in de winkel!

Erg tevreden

We hebben een prachtig badkamermeubel en spiegel gekocht bij Sani4All Amsterdam. Alles van het uitzoeken tot aan het plaatsen van het badkamermeubel en spiegel is soepel verlopen. Daarnaast waren we erg tevreden over de persoonlijke aanpak in de winkel en de prijs/kwaliteit verhouding van de producten en de installatie van de producten.

1 marzo 2025

Beste Matthijs,

Wat fijn om te lezen dat alles zo soepel is verlopen en dat jullie tevreden zijn met zowel de producten als de service! Bedankt voor jullie vertrouwen in Sani4All Amsterdam en veel plezier van het mooie badkamermeubel en de spiegel!

Valutata 5 stelle su 5

We kwamen ongepland langs in de winkel

We kwamen ongepland langs in de winkel en zijn naar buiten gelopen met een mooi plan voor een nieuwe badkamer. We werden vriendelijk en goed geholpen

29 marzo 2025

Beste Pascal,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Sani4All Amsterdam. Wat fijn om te lezen dat jullie, ook zonder afspraak, toch samen tot een mooi nieuw plan voor de badkamer zijn gekomen. Wij zien jullie graag terug bij ons in de winkel!

Valutata 5 stelle su 5

Experience was amazing at the store

Experience was amazing at the store. We managed to complete our setup very quickly and had great advices from Shagsr. Definitely recommend the store to anyone who wants to renovate or create their new bathroom.

21 marzo 2025

Dear Laure,

Thank you for your kind words about Sani4All Amsterdam. We are delighted to hear that you are so satisfied with the service from Shagsr and the store. We hope you enjoy your new bathroom!

Valutata 1 stelle su 5

Opstapeling van slechte ervaringen

Hoewel het eindresultaat dankzij de aannemer mooi is geworden raad ik Sani4all alsnog af als Sanitair winkel.

Na mijn eerste bezoek in de winkel en het lezen van recensies dacht ik de perfecte sanitair winkel te hebben gevonden.
Na het ondertekenen van mijn koopovereenkomst kwam ik erachter dat Robin extreem hoge prijzen hanteert in vergelijking met andere Sani4all winkels. Met name voor het bad en wastafelmeubel. Hier heb ik hem op aangesproken, waarna de prijzen waren aangepast. 3D rekening was overigens wel subliem in elkaar gezet.

Begin december waren de producten tot twee keer toe zonder overleg geleverd, daar waar Sani4all ook nog een tot de stoep beleid hanteert.
Gelukkig was de aannemer bij de tweede poging toevallig aanwezig.
27 december, na de oplevering waren er verschillende gebreken geconstateerd. Twee belangrijkste; de BRAUER kranen functioneerde niet naar behoren en de bidetkraan beneden lekt bij gebruik. Het is sindsdien een hel om met namen deze twee gebreken opgelost te krijgen.

18 februari (7+ weken later) zijn de kranen eindelijk vervangen met een oudere versie dan waar ik voor betaald heb. Hierdoor is de uiterlijk van de kranen anders máár gelukkig werken ze nu wel beide naar behoren.
Probleem: Ik had in eerste instantie een versie ontvangen die niet voor NL gebruik was. Met als gevolg dat de waterdruk niet goed was.
BRAUER was al op de hoogte van deze batch maar heeft niet pro-actief achterhaald waar ze geleverd waren.

Vandaag 18 maart (12 weken later) is mijn bidet nog steeds niet vervangen en is sinds vandaag ook not-stop gaan lekken. Dus niet meer alleen bij gebruik. Hopelijk wordt deze alsnog zsm vervangen.

Opstapeling van negatieven ervaringen zorgen ervoor dat ik Sani4all Amsterdam in de toekomst niet zal aanraden als sanitair winkel.
Verbeterpunten: nazorg & opvolgen van gebreken, communicatie, prioriteiten stellen, afspraken nakomen.

27 dicembre 2024

Beste Naomi,

Jammer om te lezen dat je ervaring zo moeizaam is verlopen, ondanks het mooie eindresultaat. We willen je vragen om je verhaal te delen via onze mail klantenservice@sani4all.nl. Hopelijk kunnen we de laatste openstaande punten snel voor je oplossen.

Prachtige badkamer

In mijn zoektocht naar een nieuwe badkamer heb ik verschillende badkamerzaken bezocht en mensen gesproken, waarbij Robin gelijk goed heeft geholpen en ik het idee kreeg dat hij begreep wat mijn wens was.

Het plaatje in mijn hoofd dat ik al had werd goed tot uiting gebracht op de 3D-tekening. Daarnaast werd fijn begeleid bij het kiezen van de uiteindelijke artikelen.

Uiteindelijke heb ik een prachtige badkamer opgeleverd gekregen, in samenwerking met de aangesloten aannemer (Ralph).

4 gennaio 2025

Beste Kevin,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Sani4All Amsterdam. Het is fijn om te lezen dat je goed geholpen bent en dat jouw wens prachtig is weergegeven in de 3D-tekening. Wij wensen je heel veel plezier met jouw prachtige nieuwe badkamer!

Valutata 5 stelle su 5

Mooie tegels en andere materialen…

Mooie tegels en andere materialen geleverd door Sani4all. Wij zijn zeer tevreden met ze.

3 febbraio 2025

Beste Els,

Bedankt voor het delen van jullie positieve ervaring met Sani4All Amsterdam. Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn. Geniet ervan!

Valutata 5 stelle su 5

Shager heeft me zeer goed geholpen en…

Shager heeft me zeer goed geholpen en betrouwbaar advies gegeven. Fijn persoon en oog voor je wensen. Kom voor de volgende badkamer zeker weer langs!

22 febbraio 2025

Beste Daniel,

Wat fijn om te lezen dat je door Shager zo goed bent geholpen en hij zulk betrouwbaar advies heeft gegeven. Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Sani4All Amsterdam. Veel plezier gewenst met het eindresultaat!

Valutata 2 stelle su 5

Helaas geen goede ervaring met…

Helaas geen goede ervaring met sani4all. De adviseur heeft 3 uur met ons gezeten voor een tekening die wij uiteindelijk helemaal moesten omgooien. Ook bleek dat we uiteindelijk nog 15 pakken tegels extra mochten bestellen.. Gelukkig
kregen we 10% korting voor de
moeite.. Als laatste was hij ook nog even ons badkamermeubel in de bestelling vergeten, waardoor er nog meer kosten bovenop kwamen.

Wel ontzettend tevreden over de aannemer Brahim van fk Bouwservice die uiteindelijk een geweldige badkamer heeft afgeleverd. Echt een aanrader.

27 gennaio 2025

Beste Jesper.

Vervelend te horen dat je geen goede ervaring met ons hebt gehad. In het verkoopgesprek zijn wij inderdaad vergeten de onderkast op de offerte te zetten. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en wij hebben jullie in die aanschaf ook gecompenseerd.
Helaas bleek in jullie geval dat het raam erg laag was (85cm), waardoor het toilet er niet onder paste en wij het ontwerp moesten omgooien. Ik begrijp goed dat dit voor jullie een teleurstelling was.

Omdat jullie de halve badkamer gestuct wilde hebben en het bad op de gestucte muur zou komen in de nieuwe situatie, hebben jullie de keuze gehad of jullie een klein randje betegeld wilde hebben (binnen de bestaande hoeveelheid afgenomen tegels) of de hele muur. Jullie hebben zelf voor dat laatste gekozen, waardoor er ook meer tegels benodigd waren.

Desalniettemin hoop dat ik jullie genieten van jullie badkamer, want die is erg prachtig geworden.

Valutata 5 stelle su 5

Prachtige badkamer ontworpen door shager

Prachtige badkamer ontworpen door Shager Thakoerdat, hij nam de tijd en hielp ons van A tot Z.
Naast dat de badkamer optijd geleverd werd was de communicatie met de aannemer ook zeer prettig.

Ik kan zowel Shager als Sani4All Amsterdam zeker adviseren.

11 gennaio 2025

Beste Theo,

Bedankt voor het delen van je 5-sterren ervaring met Sani4All Amsterdam. Wat fijn om te lezen dat je Shager zeker kan aanraden. We wensen je veel plezier met de nieuwe badkamer!

Valutata 5 stelle su 5

Top kwaliteit en winkel ervaring!

Vanaf het moment dat ik binnenstapte, voelde ik me welkom en goed geholpen. Robin Perenboom was mijn aanspreekpunt, en ik kan niet anders zeggen dan dat hij fantastisch werk heeft geleverd.

De service is uitstekend. Robin neemt de tijd om naar je wensen te luisteren en denkt écht met je mee. Hij kwam met creatieve oplossingen die perfect aansloten bij mijn budget en smaak. Dat vond ik heel prettig, want ik had een specifieke stijl in gedachten en was bang dat het moeilijk zou zijn om dat te realiseren. Maar Robin zorgde ervoor dat alles tot in de puntjes klopte.

Ook wat betreft afspraken verdient Sani4All een dikke pluim. Alles werd op tijd geleverd en geïnstalleerd zoals afgesproken, zonder onverwachte vertragingen of problemen.

Daarnaast zijn de producten van topkwaliteit. Ik ben superblij met mijn nieuwe badkamer: het straalt luxe uit, maar voelt ook praktisch en comfortabel aan.

Kortom, ik raad Sani4All van harte aan, ben super blij met mijn nieuwe badkamer!

29 dicembre 2024

Beste Daron,

Bedankt voor het delen van je mooie woorden voor Sani4All Amsterdam. Wat fijn om te lezen dat je ons van harte kunt aanbevelen en je zo blij bent met de nieuwe badkamer. We wensen je veel plezier met het eindresultaat!

Prettig geholpen

Prettig geholpen. Er werd goed nagedacht met onze kleine badkamer.

27 dicembre 2024

Beste Rashida,

Wat fijn om te lezen dat je zo prettig bent geholpen en er goed over de kleine badkamer is nagedacht. Bedankt voor het delen van je 5-sterren ervaring met Sani4All Amsterdam. Geniet ervan!

Team Sani4All

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più