Ook ik ben opgelicht met deze fake website en 1 antwoordmail na bestelling van een miniairpump van 34,95 via Facebook. Deze lichter heeft een account voor ideal betaling via Mollie waardoor het allem... Leggi di più
Wij hebben ook niks ontvangen. Kids kasteel besteld voor de 5e verjaardag van onze zoon. Gelukkig hadden we ook nog wat anders, anders had hij niks gekregen. Jammer dat mensen fake bedrijven o... Leggi di più
ik ben opgelicht door deze fake website en kreeg 1 antwoordmail na bestelling van een miniairpump van 34,95 via Facebook. Deze oplichter heeft een account voor ideal betaling via Mollie waardoor het a... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Le persone hanno visualizzato anche
Ik ben ook door hun opgelicht!!
Ik ben ook door hun opgelicht!!! 🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬
Ik had 30 januari 2021 een pakket besteld voor de 5de verjaardag van mijn kleinzoon. 4 dagen later al begonnen met mailen of ik het wel optijd zou hebben maar geen reactie. Ik dacht nog ach zal wel door de Corona drukte komen. Ik kon toen nog wel op de site komen. Nu zijn ze nergens meer te vinden en de linkjes in de bevestigingsmail van mijn bestelling werken ook niet meer! 😭
Ik heb ook 2 bouwpakketten gekocht en…
Ik heb ook 2 bouwpakketten gekocht en niets geleverd gekregen. Ze reageren niet op e-mails en de webshop is offline. Waar kun je aangifte doen?
NIKS GELEVERD
NIKS GELEVERD
Kids kasteel besteld en betaald. Email ontvangen ter bevestiging. Track & trace ontvangen, loopt dood. Veel spijt niet eerst reviews opgezocht te hebben. Zal ook aangifte doen.
Hier hetzelfde
Hier hetzelfde. Op 26-01-2021 advertentie op Facebook gezien, kids kasteel van Sanatan-nl.com besteld en betaald, bevestigings-SMS gekregen (ipv email, al raar), met link naar hun website (naar mijn bestelling) maar geen track&trace code. Nooit meer van gehoord. Op 11-02-2021 bestelling geannuleerd via het contactformulier op hun website. Automatische bevestiging van ontvangst. Verder geen reactie. Gisteren 17-02-2021 online aangifte gedaan bij de politie. Hun website is inmiddels niet meer bereikbaar. Hun naam had me eigenlijk al moeten waarschuwen, want normaal zou niemand een naam voor een webshop kiezen die al een negatief beeld met zich mee brengt (naam lijkt op "satan").
OPGELICHT!!!!
OPGELICHT!!!!!
2febr.2021 bestelling geplaatst en betaald, sindsdien niets meer van gehoord of gezien, wel gelezen bij opzoekingswerk the shop is unavailable.
Pas op! Oplichters!
Same here! Bestelling 27 jan en nog niks ontvangen of gehoord. Oplichters
Ik heb ook aangifte vandaag gedaan!
Kids kasteel
22/01/2021 kids kasteel besteld en betaald, niets ontvangen, track & trace herkent me niet. Je kan hen niet contacteren, alleen via formulier, maar ze reageren niet, OPLICHTERS !
Betaald en niets ontvangen
1 februar : Kidstent besteld en betaald. Heden 17-2 NIETS ontvangen
alles vlug besteld vlug betaald maar…
alles vlug besteld vlug betaald maar dan houd het op , geen leverring geen antwoord op e-mail geen antwoord op hun klachtenformulier niets en nu is de site off line , ben bedrogen .
Gisteren mini luchtpomp besteld niets…
Gisteren mini luchtpomp besteld niets geleverd, website bestaat niet.
Kids tent besteld vanwege leuke…
Kids tent besteld vanwege leuke advertentie op insta. Geen track en trace ontvangen en geen reactie op vragen per e-mail. Geen nummer om te bellen. Ik vrees ook dat dit gaat om oplichting! Niet bestellen!
Staat inmiddels op lijst malafide webshops bij de politie
Sanatan oplichting
Sanatan oplichting, voor men jongste kampeerder een bouwtent en doek gekocht.
Mail onbeantwoord en bestelling niet ontvangen.
Geld kwijt en teleurgesteld kind 😭
Sanatan-nl.com levert niet, reageert niet
Op 23 januari Kids kasteel besteld.
Nog steeds geen track and trace ontvangen.
Meerdere malen gemaild zonder resultaat.
Ben bang dat ik het geld kwijt ben
Geld kwijt, niets ontvangen
2 kinder tenten besteld, na weken nog geen levering, geen antwoord op mijn mails. Op hun site vind ik geen naam, geen hoofdzetel en geen BTW nummer. Is dit eigenlijk wettelijk?
Sanatan Kids kasteel besteld op…
Sanatan Kids kasteel besteld op 25/01/2021 en nog steeds niks ontvangen. Verschillende mails gestuurd maar geen Rs. Denk ook dat ik bedrogen ben. Heb Test-Aankoop en Meldpunt verwittigd
Oplichting?
Ik bestelde een speeltent. Ze zou binnen de 48u geleverd worden. Geen levering. Geen reacties op mail, geen telefoon nr beschikbaar.
Deze site is een scam
Deze site is een scam. Niet bestellen via social media. Er is geen klanterservice en de website is een loep.
Niet doen
Via facebook advertentie speelgoed tent gekocht. Niet geleverd gekregen, meerdere emails gestuurd. Geen reactie gekregen. Geen telefoon nummer.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.