Fint og god service af Sallingbo ifm køb af robiniehegn og låge mm. Er super tilfreds med de fremsendte varer som svarer til forventet kvalitet.

Syntes det er nogle gode produkter vi har lavet hegn i grandrafter rasten blev brugt til plante kummer så ingen spild og et rigtig flot resultat mvh Søren junge

Bestilte 560 3-7 mm granrafter tirsdag i denne uge og fik leveret med kranbil dagen efter. Rigtig fin service fra både Michael og Anders. Det spillede bare. Kvaliteten var fin, Der var 40 rafter ud... Leggi di più

Nem bestilling på hjemmesiden. God pris sammenlignet med andre. Hurtig og præcis levering. Rigtig fin kvalitet (granrafter og kastanjestolper). Har også brugt Sallingbo tidligere med samme gode opleve... Leggi di più

1. Vivaio e articoli per il giardino

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Kastanjehegn

4,9

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Gode materialer - knap så god levering

Vi har bestilt granrafter og kastanie-stolper og glæder os til at sætte det op. Materialer ser rigtig fine ud og blev leveret hurtigt. MEN... Danske Fragtmænd er vi ikke helt tilfredse med - de leverede ikke materialer det aftalte sted så de kom til at stå ude på vejen til gene for trafik. Det er en ommer ift. Danske Fragtmænd.

13 ottobre 2025

Jeg købte 10 meter raftehegn til vores…

Jeg købte 10 meter raftehegn til vores sommerhus på Bornholm. Efter problemer med at finde det rigtige produkt, blev jeg ringet op af indehaveren som hjalp mig videre, og raftehegnet kom i kurven. Sallingbo sender også til Bornholm til en fair pris, perfekt. De yder god service og venlig betjening. 5 stjerner af mig herfra.

25 settembre 2025

Super god service

Efter jeg selv hade avgivet bestilling på nettet blev jeg efterfølgende kontaktet pga de kunne se at min ordre var lidt mangelfuld så efter en god snak med dem fik jeg tykkere stolper til lågen og låge beslag med 💪👍 tak for handlen. Det bliver ikke sidste gang vi handler med jer.
Jeg kan give de varmeste anbefalinger 👍

13 ottobre 2025

I 2020 købte vi et kastanjehegn

I 2020 købte vi et kastanjehegn på 10 meter. Vi var godt tilfredse, og det står stadig smukt nu overgroet med brombær. Vi har efterfølgende fjernet en masse gyvel buske og der blev behov for forlængelse. Derfor bestilte jeg yderligere 5 meter.
De blev leveret få dage efter og er nu monteret. Det er så flot. Firmaet handler med smukke varer og leverer professionelt.

12 settembre 2025

Fragt til UG…

Har brugt dem til en lidt mærkelig og indviklet transport af noget fra Sjælland.

Der gik en del tid med det for Anders fra Sallingbo, men ingen problemer eller sure miner.

Alt gik som en drøm og endda ret billigt.
Kan bestemt kun anbefale

5 settembre 2025

Virkelig god oplevelse

Virkelig god oplevelse, at handle med Sallingbo.
Rigtig god kvalitet granrafter og kastanje pæle.

Havde en rigtig god samtale med Sallingbo, inden bestillingen blev placeret, for lige at tale igennem, om jeg havde husket det hele.
Super service igennem hele forløbet, god kvalitetsstyring og ingen brok, da det viste sig, at de havde sendt for få granrafter. De blev bare leveret 2 dage senere, uden beregning, og uden at skulle diskutere betalingen for leveringen.

Rigtig god betjening og super service kombineret med god kvalitet gør, at her handler jeg igen og kan kun anbefale SALLINGBO.

20 agosto 2025

Virkelig god oplevelse lige fra…

Virkelig god oplevelse lige fra bestilling til levering. Blev endda ringet op, da de kunne gennemskue, at der var noget jeg havde glemt til en låge.

God kvalitet af kastanjestolper og kastanjehegn, nemt at opsætte og det pynter virkelig! Kyndig og venlig telefonisk vejledning ved spørgsmål.

Det bliver ikke sidste gang vi køber fra Sallingbo!

20 agosto 2025

Nemt og godt

Nemt og godt. Rigtig gode materialer og klar til afhentning som aftalt. Fik gid hjælp med at få læsset rafter på traileren.

18 agosto 2025