Salgskonsulenten Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

3,3

Har købt gavekort et “spa” ophold med overnatning, morgenmad og middag. . Men hotellet har kun en udendørs pool og en sauna. Ved booking kostede det pludselig 300 kr. ekstra pr overnatning i de mån... Leggi di più

Telefon kontakt er besværlig men skriver man en e-mail på deres officielle e-mail (undlad at besvare fremsendte e-mails vedr. transaktioner) så får man hurtig respons og de er flinke til at fikse evt... Leggi di più

Vi havde købt 5 gavekort hos Salgskonsulenten til en minicruise med Stenaline Frederikshavn - Oslo. Pga Corona er færgen solgt og Stena ville intet gøre ved det, selv om gavekortene ikke var udløbe... Leggi di più

Jeg har handlet med Salgskonsulenten mange gange. Jeg har egentlig altid været tilfreds med dem, dog skal man lige være lidt opmærksom på kvaliteten af de steder, der bliver solgt gavekort til.

1. Call Center

Salgskonsulenten formidler oplevelser til virkesomheder.

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

12 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

gavekort

Havde et gavekort som var ved at udløbe de forlængede det uden problemer med mere end hvad jeg spørger om

12 dicembre 2022

Altid positiv oplevelse

Altid positiv medarbejder der fortæller om nye tilbud. Har prøvet flere og er altid glad for opholdene. Der er ingen sure miner når jeg pænt takker nej denne gang. Glæder mig til næste ophold. TAK

1 settembre 2022

Vi havde købt 5 gavekort hos…

Pga Corona er færgen solgt og Stena ville intet gøre ved det, selv om gavekortene ikke var udløbet.
Salgskonsulenten byttede dem til 3 gavekort til hotelophold til ca samme pris.
Det er jeg faktisk ok tilfreds med 😀

11 agosto 2021

Svarer ikke

Vi har et gavekort udstedt af salgskonsulenten til en færgetur, som nu er nedlagt.

Skrev en besked og spurgte, om vi kunne finde ud af noget. Fik kun et autosvar, hvor de beskrev, at de ville vende. Uger senere skrev jeg en rykker. Intet svar. Jeg skrev endnu en rykker. Intet svar.

Jeg ringede så. Man får så at vide fra et autosvar, at salgskonsulenten har travlt, hvorfor man må efterlade en besked, og hvorefter salgskonsulenten vil ringe til en. Et minut efter jeg fik jeg et opkald fra salgskonsulenten, men før jeg nåede at tilkendegive mit navn, blev der lagt på. Jeg ringede herefter igen, hvorefter jeg igen skulle efterlade en besked.

D.d. har jeg stadigvæk ikke modtaget nogen henvendelse. Meget negativ oplevelse.

1 luglio 2021
Logo di Salgskonsulenten

Risposta di Salgskonsulenten

Hej Jeppe,

Vi er selvfølgelig ærgerlige over, at din oplevelse har været negativ.
Netop pga. nedlukningen af færgeruten, har vi haft rigtig mange henvendelser vedr. deres gavekort hertil - som desværre også har forlænget vores svartider en hel del.

Der blev i forbindelse med nedlægningen af færgeruten aftalt mellem os og StenaLine, at vi ikke skulle stå for de returneringer der måtte være, men blot informere så mange af vores kunder som muligt - Dette har vi bl.a. forsøgt via vor hjemmeside, samt via mail og telefoniske opkald.

StenaLine oplyste på deres hjemmeside, at gavekort købt igennem os, kunne ombyttes t.o.m. november 2020.

Jeg kan se at du har sendt os én mail d. 5.maj - den kommer jeg snart til, og så hører du fra mig!

Vh.
Kasper, Salgskonsulenten ApS