Jeg fik penge udbetalt fra gavekort som…
Jeg fik penge udbetalt fra gavekort som jeg jeg var lige ved at smide ud fordi de var udløbet. Hvor vildt er det? Tak til jer for at gøre min ferie meget bedre.
Gør som tusindvis af andre forbrugere: Få dit gavekort eller tilgodebevis udbetalt kontant. Upload et billede af dit gavekort i dag, så klarer vi resten – hurtigt og nemt. Vi sørger for udbetalingen, så du får flere penge til det, der virkelig betyder noget for dig.
Danimarca
Super god oplevelse. Nemt, hurtigt og god service!

Risposta di Unspent
De ordnede hurtigt mit gavekort og jeg fik min udbetaling helt gnidningsfrit.

Risposta di Unspent
Super god service. Hurtigt og overskuelig proces :-) Varm anbefaling herfra.

Risposta di Unspent
Super service 👌🏻 virkelig et skønt koncept- og dejligt at de gider tage kampen op for en 💪🏻☺️ og oveni hatten, super venlige mennesker at “snakke” med over mail, og svare hurtigt hvis man har spørgsmål- kæmpe anbefaling herfra 🤩

Risposta di Unspent
God oplevelse og service.
God brugeroplevelse - Nem og tydelig proces under hele forløbet.
Fedt koncept!

Imponerende service 😍🙏🏼
Unspent hjalp mig med et gavekort, der endda ikke var dansk – og det gjorde de uden selv at få noget ud af det. Hurtig, venlig og helt igennem super hjælp.
Den slags service er sjælden. Klar anbefaling herfra!!

Risposta di Unspent
Unspent styrede hele processen fra start til slut, og jeg er virkelig imponeret. Selvom udbyderen i første omgang sagde nej, gav Unspent ikke op – og det lykkedes dem at få mine penge retur alligevel. Resultatet? Jeg er nu 600 kroner rigere 🎉
Kæmpe ros til teamet hos Unspent for professionel, effektiv og vedholdende hjælp. Kan klart anbefales!