Valutata 1 stelle su 5

Zeer asociaal bedrijf. Na sollicitatie niets meer gehoord, geen enkele communicatie. Schandalig respectloos. Verwacht dat ze dit zullen ontkennen, maar geloof me: blijf hier weg.

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Vanaf het moment van solliciteren had ik direct goed contact met Sales Professionals. Ik kreeg persoonlijke begeleiding en kan altijd bij Sales Professionals terecht met mijn vragen. Het werk is ook i... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Servizi di reclutamento del personale
  2. Servizio di telemarketing

Scritti dall'azienda

Telemarketing opdrachten voor ZZP'ers. Telemarketing vacatures voor callcenter agents, telefonisch verkopers, sales professionals en telemarketeers bij hét allerbeste callcenter van Nederland.

3,6

1 stella

Zeer asociaal bedrijf

18 settembre 2024

Risposta di Sales Professionals

Bedankt voor het delen van je ervaring, gelukkig zijn er velen die deze ervaring niet met je delen. Het spijt ons dat het iets langer heeft geduurd dan normaal maar je sollicitaitie is nu behandeld en je bent helaas niet geschikt voor de functie.

Succes verder met solliciteren!

Erg veel misverstanden

Erg veel misverstanden. Meerdere keren gevraagd of ze contact met mij op wouden nemen, niks gehoord…

6 marzo 2024

Risposta di Sales Professionals

Beste Donny, na de kennismaking hebben wij er voor gekozen geen samenwerking met je aan te gaan. We begrijpen dat afgewezen worden niet leuk is, maar om dan een 1 sterren review achter te laten is natuurlijk zeer onterecht.

Valutata 2 stelle su 5

Niet meer gebeld

Had me aangemeld en was gebeld dn we hadden een Vervolgafspraak gepland voor de vrijdag maar ben niet meer gebeld of bevestiging gehad

22 gennaio 2024

Risposta di Sales Professionals

Beste Koen, er is een kennismaking met je ingepland echter heb je daar zelf geen gehoor aan gegeven. Je bent niet verschenen op de afgesproken tijd en datum en hebben daarom je aanmelding beeindigd.

Mijn positieve ervaring met Sales Professionals

Ik wil graag mijn oprechte waardering uiten voor de sales professionals die verantwoordelijk waren voor mijn sollicitatieprocedure. Het was een verademing om een sollicitatieproces te doorlopen dat niet alleen prettig was, maar ook duidelijk en transparant. Het team heeft uitstekend werk geleverd door ervoor te zorgen dat alle aspecten van de functie helder waren en dat ik al mijn vragen kon stellen. Hieronder deel ik graag mijn positieve ervaring.

18 giugno 2023

Top ervaring met Sales Professionals

Sales Professionals; nou, dat zijn het zeker!
Ik ben op een zeer prettige wijze benadert met een duidelijke omschrijving van de werkwijze, de mogelijkheden en kansen. Heldere communicatie en begeleiding indien nodig. Je kunt je eigen agenda indelen, eigen kansen creëren en benutten en het 'ons' gevoel krijgen.
Ik heb een heel prettige ervaring met Sales Professionals!

22 marzo 2023

Opvolging van Sales Professionals

Eén dag nadat ik mij had aangemeld op de site van Sales Professionals werd ik al direct benaderd door ze. Het was een aangenaam gesprek waarbij ze ook echt de tijd voor je nemen. Alle onduidelijkheden die ik had werden aandachtig behandeld en daarnaast werd er samen gekeken naar de best mogelijke optie voor mij. Er wordt echt tijd & effort in je gestoken, dank!

8 marzo 2023

Een echte aanrader!!!

Nadat ik opzoek was naar een nieuwe uitdaging kwam ik bij salesprofessionals terecht. Ik werd super snel gebeld door Maurits. Hij heeft mij zo goed geholpen en zag direct mijn kwaliteiten in. Dit verdient een comment! Echte aanrader!

7 marzo 2023
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più