Saldeerplan Recensioni 128

TrustScore 3.5 su 5

3,7

Valutata 1 stelle su 5

Dit bedrijf belt je op zonder dat je hen hier toestemming voor hebt gegeven. De medewerker die ik nu al 2x aan de lijn heb gehad, blijft aangeven dat je moet luisteren ook als je zegt dat je geen in... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Mevrouw is gebeld namens Essent, maar dit bleek Saldeerplan te zijn. Adviesgesprek is betaald, maar afspraak is door hun zelf geannuleerd. Mevrouw heeft aangegeven woonachtig te zijn op een flat. W... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ahlam heeft mij even geleden heel erg goed geholpen met alles. Ik kan haar nog steeds bellen of appen, ze helpt me altijd met alle vragen. Ook is haar collega van de financiële dienst super behulpza... Leggi di più

3,7

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Ha risposto al 81% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Fijn gesprek.duidelijk

Fijn gesprek.duidelijk, concreet en inpatisch vermogen gaf de doorslag van vertrouwen.

Risposta di Saldeerplan

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn dat u het gesprek als duidelijk, concreet en prettig heeft ervaren. Het is voor ons belangrijk om goed te luisteren en advies op maat te geven. Bedankt voor uw vertrouwen en we wensen u veel succes met uw verdere plannen.

Valutata 5 stelle su 5

Hele gezellige namiddag met Ahlam…

Hele gezellige namiddag met Ahlam gehad. Je hebt het zo goed uitgelegd en je bent heel vriendelijk

Beste Ria,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u zo'n gezellige middag heeft gehad en dat de uitleg van Ahlam duidelijk en prettig was. We geven uw complimenten met veel plezier aan haar door.

Bedankt voor uw vertrouwen en het delen van uw ervaring!

Fijn en goed geholpen!

Beste Ella,

Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te lezen dat u goed geholpen bent en tevreden bent over onze dienstverlening.

Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen en wensen u veel plezier met de gemaakte keuzes.

Ik vind het interessant

Ik vind het interessant. Hetgesprek met Ahlam ben wel blij dat ik op de hoogte wordt gebracht van het energieverbruik en op het oog van de toekomstige situatie in de wereld.

8 giugno 2026

Beste meneer/mevrouw Albers,

Hartelijk dank voor uw mooie review.

Fijn om te horen dat het gesprek met Ahlam als interessant en waardevol is ervaren. Ons doel is om mensen op een duidelijke en begrijpelijke manier inzicht te geven in hun energieverbruik en de ontwikkelingen binnen de energiemarkt. Goed om te lezen dat dit voor u heeft bijgedragen aan een beter beeld van de huidige en toekomstige situatie.

Valutata 5 stelle su 5

Bij ons is ahlam geweest een goede en…

Bij ons is ahlam geweest een goede en duidelijke uitleg en vriendelijk

8 giugno 2026

Beste meneer/mevrouw Van Meer,

Bedankt voor uw positieve review.

Wat fijn om te horen dat u het bezoek van Ahlam als duidelijk, vriendelijk en prettig heeft ervaren. Wij vinden het belangrijk om onze adviezen helder uit te leggen, zodat iedereen goed geïnformeerd een keuze kan maken. We geven uw complimenten graag door aan Ahlam.

Valutata 5 stelle su 5

Hebben me goed geholpen top service

Hebben me goed geholpen top service raad het iedereen aan.

Risposta di Saldeerplan

Bedankt voor uw mooie review en het vertrouwen in onze dienstverlening. Fijn om te horen dat u goed bent geholpen en tevreden bent over onze service. Daar doen wij het voor!

Wij wensen u veel succes en staan uiteraard graag voor u klaar als u in de toekomst nog vragen heeft.

Misleidende verkoop praktijken

Misleidende verkoop praktijken

Dit bedrijf heeft maar 1 doel en dat is u op slinkse wijze veel geld uit uw zakken te kloppen. Ze koppelen u aan z.g verduurzamingsbedrijven zoals, groenekeuze.nl en verduurzaamexperts.nl Als u die dames binnen laat wordt u nog veel meer geld afhandig gemaakt. Met mooie praatjes zullen ze u een thuisbatterij van ruim 14.000 euro willen verkopen die u NIET nodig heeft. Overleggen of bedenktijd is niet mogelijk want dan loopt u de aanbieding of subsidie mis. Als u tekent voeren ze de druk op om een voorschot te betalen van 5200 euro. Ze kregen het zelfs voor elkaar om mijn 80-jarige moeder in hun bijzijn een positieve review op trustpilot te laten schrijven. Deze dames zullen dit vast met veel trots aan hun ouders vertellen! Walgelijk om zo je geld te willen verdienen. Deze aankoop schriftelijk geannuleerd binnen de wettelijke termijn. Maar dan komen ze met z.g annulerings- kosten a 2445 euro. Complete waanzin! Oplichterspraktijken!Mensen wees gewaarschuwd: Ga hier niet op in. En aan Trustpilot zeg ik: licht van dit soort "bedrijven" de reviews door en gooi alle nep reviews eraf! Dan blijf je een betrouwbare review site.

12 maggio 2026

Beste Sonja,

Wij herkennen ons niet in het door u geschetste beeld. Wij vinden het vervelend dat u deze ervaring zo heeft beleefd, maar verschillende punten in uw review zijn feitelijk onjuist.

Wij verkopen zelf geen thuisbatterijen en voeren geen installaties uit. Ons doel is het verzorgen van een onafhankelijk adviesgesprek, waarna consumenten zelf bepalen of zij wel of niet verder willen met een eventuele leverancier. Er is geen enkele verplichting om een overeenkomst aan te gaan.

Daarnaast heeft iedere consument recht op de wettelijke bedenktijd. Wanneer een overeenkomst wordt geannuleerd, wordt dit behandeld conform de gemaakte afspraken en de geldende voorwaarden. Er wordt nooit gevraagd om af te zien van wettelijke rechten.

Ook vinden wij het jammer dat er in korte tijd meerdere reviews over dezelfde kwestie zijn geplaatst. Wij hebben steeds aangegeven open te staan voor een constructief gesprek om eventuele misverstanden op te helderen.

Wij nodigen u uit om rechtstreeks contact met ons op te nemen via onze klantenservice, zodat wij de situatie inhoudelijk kunnen bespreken en waar nodig kunnen toelichten.

goed adviesgesprek!

5 giugno 2026

Risposta di Saldeerplan

Bedankt voor uw mooie review, René!

Fijn om te horen dat u tevreden bent over het adviesgesprek. We vinden het belangrijk om mensen op een duidelijke en eerlijke manier te informeren, zodat zij een weloverwogen keuze kunnen maken.

Bedankt voor het vertrouwen en veel succes gewenst. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar.

Valutata 5 stelle su 5

Duidelijke uitleg en heeft mij daardoor…

Duidelijke uitleg en heeft mij daardoor kunnen overtuigen.

Risposta di Saldeerplan

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat de uitleg duidelijk was en dat u zich goed geïnformeerd voelde tijdens het gesprek.

Wij vinden het belangrijk om transparant en helder advies te geven, zodat iedereen een weloverwogen beslissing kan maken. Bedankt voor het vertrouwen en het delen van uw ervaring.

Fijn gesprek gehad met Ahlam

Fijn gesprek gehad met Ahlam, een duidelijk gesprek en wat niet duidelijk was werd verduidelijkt.

Risposta di Saldeerplan

Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u een prettig gesprek heeft gehad met Ahlam en dat al uw vragen duidelijk zijn beantwoord.

Wij vinden het belangrijk dat alles helder en transparant wordt uitgelegd, dus het is mooi om te lezen dat u dit zo heeft ervaren. We geven uw compliment uiteraard door aan Ahlam.

Valutata 1 stelle su 5

Bedrijf doet voor alsof ik klant ben

Bedrijf doet voor alsof ik klant ben, wat ik niet ben. Wanneer ik mij beroep op recht van verzet of mij in het bel me niet register op te nemen doen de werknemers alsof ze nergens wat van af weten.

Al meerdere malen gebeld door deze gasten.

Beste Jurre,

Vervelend om te lezen dat u deze ervaring heeft gehad. Op basis van uw review kunnen wij helaas geen klant- of contactgegevens terugvinden om uw melding te onderzoeken.

Wij doen ons uiterste best om onze gesprekken zorgvuldig en volgens de geldende regelgeving te voeren. Wanneer iemand aangeeft niet meer benaderd te willen worden, behoort dit uiteraard te worden verwerkt. Mocht dit in uw geval niet goed zijn gegaan, dan bieden wij daarvoor onze excuses aan.

Wij verzoeken u vriendelijk om contact op te nemen met onze klantenservice via klantenservice@saldeerplan.nl, zodat wij uw gegevens kunnen controleren en indien nodig direct uit onze systemen kunnen verwijderen.

Valutata 5 stelle su 5

Een zeer fijne en constructieve…

Een zeer fijne en constructieve ervaring gehad met Ahlam. Complimenten voor de kundigheid en empathie van deze dame!

3 giugno 2026

Beste Hent,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden en de 5-sterrenreview. Wat fijn om te horen dat u het gesprek met Ahlam als prettig en constructief heeft ervaren. We geven uw complimenten met veel plezier aan haar door. Bedankt voor het vertrouwen en we wensen u veel succes met de vervolgstappen.

Valutata 5 stelle su 5

Goede service, ben heel tevreden!

Beste Salina,

Hartelijk dank voor uw mooie review en de 5 sterren!

Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service. Daar doen wij het voor. Bedankt voor uw vertrouwen en graag staan wij in de toekomst weer voor u klaar.

Valutata 5 stelle su 5

Zeer tevreden over mijn ervaring met…

Zeer tevreden over mijn ervaring met Saldeerplan. Vanaf het eerste contact werd ik vriendelijk en professioneel geholpen. Een speciale dank aan Ahlam, die mij telefonisch uitstekend heeft geholpen. Ze nam de tijd om alles duidelijk uit te leggen, beantwoordde al mijn vragen geduldig en zorgde ervoor dat ik precies wist waar ik aan toe was. Dankzij haar persoonlijke en deskundige aanpak verliep alles soepel en prettig. Zeker een aanrader!

Beste Mara,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en mooie review!

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over uw ervaring met Saldeerplan. We geven uw complimenten graag door aan Ahlam. Het is mooi om te lezen dat haar persoonlijke, deskundige en duidelijke begeleiding ervoor heeft gezorgd dat alles prettig en soepel is verlopen.

Bedankt voor uw vertrouwen en aanbeveling. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar.

Valutata 5 stelle su 5

Ahlam heeft ons een goed advies…

Ahlam heeft ons een goed advies gegeven. Wij zijn blij met onze keuze

Beste Klaas,

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over het advies van Ahlam en dat u blij bent met uw keuze. Wij waarderen uw vertrouwen enorm en wensen u veel plezier met uw gekozen oplossing.

Valutata 5 stelle su 5

Zeer goede hulp na verwachting…

Zeer goede hulp na verwachting fantastisch geholpen ik raad het een ieder aan!

Beste Mouhamed,

Hartelijk dank voor uw mooie review en aanbeveling!

Wat fijn om te horen dat onze hulp aan uw verwachtingen heeft voldaan en dat u zo tevreden bent over onze dienstverlening. We waarderen het enorm dat u ons aanbeveelt aan anderen.

Leuk gesprek met Ahlam gehad

Leuk gesprek met Ahlam gehad. Betrouwbaarder gevoel

Beste Joke,

Bedankt voor uw mooie review en de 5 sterren!

Fijn om te horen dat u een prettig gesprek heeft gehad met Ahlam en dat u een betrouwbaar gevoel aan het contact heeft overgehouden. Dat waarderen wij enorm.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan wij graag voor u klaar.

We hebben een prettige

We hebben een prettige, duidelijke uitleg gekregen en zijn tevreden.

Beste Marja,

Hartelijk dank voor uw mooie review en de 5 sterren! Fijn om te horen dat u een prettig gesprek heeft gehad en dat de uitleg duidelijk was.

We vinden het belangrijk dat klanten goed geïnformeerd worden, dus het is mooi om te lezen dat u tevreden bent over het advies.

Bedankt voor uw vertrouwen en mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan helpen wij u graag verder.

We zijn goed met het gesprekgeholpen

We zijn goed met het gesprekgeholpen

Beste Nico,

Hartelijk dank voor uw review en de 5 sterren! Fijn om te horen dat het gesprek u goed heeft geholpen en dat u tevreden bent over onze dienstverlening.

Idioot doordrammende afsprakenmakers

Zeer, zeer opdringende manier van verkoop. 10x "Nee, geen behoefte" schijnen de snelle callcenter jongens van deze club niet te accepteren. Of niet te snappen...i dont know...

Ik ben goed pissig op deze toko,
Ze hebben bij mijn moeder zodanig zitten doordrammen dat zij ter plekke toch maar heeft betaald (€250,-) voor een afspraak. Alleenstaande dame van 77+. Mevrouw is hierdoor de hele dag van slag geweest. Was bang dat ze is opgelicht en wíl de afspraak helemaal niet!!! Heeft zij zo vaak aangegeven tijdens dit gesprek, maar de betreffende "topverkoper" had er sch**t aan. Hij vangt weer zijn provisie, is topverkoper van de dag...Knap hoor. *Applaus*

Afspraak kosten kunnen gesaldeerd worden, maar er wordt sowieso €100 ingehouden voor "gedane werkzaamheden". Voor het maken van een ongewilde afspraak of voor het ongevraagde onderzoek?? Misschien moeten ze bij deze partij iets beter leren luisteren tijdens een verkoopgesprek, in plaats van alleen maar te zenden en oudere mensen overspoelen met allerlei informatie. En "nee" blijft volgens mij gewoon nog steeds "nee". Belachelijk dat dit nog mag en gebeurd.

-ter aanvulling-
Bij soortgelijke reviews zeggen jullie je niet te herkennen in de beschrijving...is het niet bijzonder opvallend dat jullie veel van dit soort reviews krijgen? Ook op sites als wieheeftgebeld...Er is hier maar 1 stabiele factor en dat schijnt toch te wijzen naar jullie zogenaamde manier van "gang van zaken".

1 giugno 2026

Beste P K,

Naar aanleiding van uw bericht hebben wij het betreffende telefoongesprek teruggeluisterd. Daaruit blijkt dat er sprake was van een vriendelijk en respectvol gesprek, waarin uw moeder zelf aangaf interesse te hebben in een adviesgesprek. Van druk, dwang of het negeren van meerdere afwijzingen zoals in uw review wordt beschreven, is in het gesprek geen sprake.

Wat wij daarbij opvallend vinden, is dat uw review lijkt te zijn gebaseerd op een interpretatie achteraf, terwijl u zelf niet aanwezig was tijdens het telefoongesprek. Wij hebben het gesprek wel kunnen beluisteren en kunnen daarom alleen uitgaan van wat daadwerkelijk is besproken tussen onze medewerker en uw moeder.

Wij vinden het uiteraard jammer als uw moeder achteraf van gedachten is veranderd of zich zorgen heeft gemaakt. Daarom bieden wij iedere klant een wettelijke bedenktijd en de mogelijkheid om contact op te nemen met onze klantenservice wanneer er vragen of twijfels zijn.

Mocht uw moeder alsnog vragen hebben over haar situatie, dan helpen wij haar graag verder via klantenservice@saldeerplan.nl.

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più