Jeg er netop på vej hjem efter de bedste to måneder på Comi i Fransk Polynesien – og det har været en helt fantastisk oplevelse. Turen har været fyldt med vilde naturoplevelser, gode minder og i... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Laura, Bjørn og Mads skabte gode rammer for vores togt. Vi tilbragte vores togt på Comi. Vi havde en masse gode dyk, Laura var en så god dykkerinstruktør, og var min instruktør under Open Water kurset... Leggi di più
Har længe gerne ville prøve at sejle rundt i fransk Polynesien. Generelt set bare prøve at sejle rundt ude i verden. Men helt klart også noget der kan være utroligt grænse overskridende. Føler hel... Leggi di più
Jeg har været afsted på et togt i Fransk Polynesien med Sailing Colombie i 2 måneder. Det har været en helt fantastisk oplevelse. Jeg boede på båden Comi og den har været over alle forventninger. Stor... Leggi di più
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Come questa azienda usa Trustpilot
Gast i Fransk Polynesien
At sejle med Sailing Columbie i Fransk Polynesien er en helt fantastisk oplevelse. Det at bo tæt med andre på en båd og at opleve verden på denne måde, er noget helt særligt. Man bliver hurtigt en del af det skønne fælleskab og båden føles dejligt tryg og hjemlig. Hvis man drømmer om nye venskaber og oplevelser i de smukkeste omgivelser, kan jeg klart anbefale at tage afsted på sådan en rejse🩵
🩵 Fantastisk oplevelse 🩵
At sejle med Saling Columbie er ikke en ferie, men en kæmpe oplevelse! Det har været så fantastisk at opleve Fransk Polynesien fra vandet, jeg var på båden Jelena og det var det helt rigtige match for mig, de går op i fællesskabet og at alle har det godt.
Jeg havde en måned på det der hedder del to, men jeg kan helt klart anbefale at tage to måneder hvis man har mulighed for det, man er slet ikke klar til at forlade de skønne omgivelser og mennesker man møder på sin vej🩵🩵🩵🩵
Gasteoplevelse
At sejle med Sailing Columbie i Fransk Polynesien var en helt særlig oplevelse. Hverdagen blev byttet ud med hav, sol og fællesskab, og jeg følte mig hurtigt som en del af holdet ombord. Det var både afslappende og eventyrligt på samme tid. Jeg kan kun anbefale det til andre, der har lyst til at prøve noget nyt og få nye venskaber❤️
Kæmpe anbefaling
Sailing Columbie har givet mig mit livs største og bedste oplevelse. Tænk hvor heldig man kan være, at vågne op i paradis hver dag. Jeg har skabt minder og venskaber for livet, og jeg føler mig meget taknemmelig for begge dele!! Tak <3
Fantastisk famillieoplevelse
Vi havde en fantastisk rejse som gaster ombord på Sailing Columbies 63 fods sejlbåd COMI, i Fransk Polynesien i Juni 2022. Vi rejste som familie med tre små børn (3,5 – 5,5 – 7,5 år), og det var vigtigt for os at komme ombord på en båd med forståelse for dette. Her var det en kæmpe fordel, at besætningen selv havde to børn med, hvilket gav en naturlig forståelse og rummelighed.
Kommunikationen inden turen var i top – vi blev “onboardet” via online videokald, hvor vi kunne forventningsafstemme og stille alle spørgsmål. Det gav en stor tryghed, inden vi tog afsted. Ombord var der alt, hvad vi havde brug for, og vi voksne havde endda muligheden for at tage dykkercertifikat til 30 meter – en helt unik oplevelse, som vi er meget glade for at have fået med.
Det eneste, der kom lidt bag på os, var hvor tæt man lever på hinanden, især med børn ombord. Kahytterne og indretningen gjorde, at der ikke var mange steder at trække sig tilbage, så det krævede lidt ekstra af os alle. Men det var samtidig en del af oplevelsen, og vi lærte hurtigt at tilpasse os livet ombord.
Alt i alt var det en fantastisk rejse, hvor vi virkelig fik oplevet Fransk Polynesien på en helt særlig måde – ved at bo, leve og rejse ud fra båden. Vi var afsted i 5 uger, og det var en uforglemmelig oplevelse, vi varmt kan anbefale til andre familier (og eventyrlystne sjæle generelt).
En magisk oplevelse af fællesskab, bådlivet og Fransk polynesien
At sejle med Sailing Columbine i Fransk Polynesien var en livsdrøm, der gik i opfyldelse. Fransk Polynesien er en unik destination, men det er måden, man oplever den på, der virkelig gør forskellen – og her leverede Sailing Columbine fuldt ud. Besætningen var fantastisk, de skabte en tryg og varm atmosfære, og fællesskabet på bådene var intet mindre end magisk.
Jeg elskede især, at havet altid var lige ved hånden – kun to meter væk. Nogle dage blev frokosten afbrudt for at snorkle med hajer og eagle rays, og andre dage udnyttede vi de inkluderede dyk til at komme længere ned og udforske Fransk Polynesiens fascinerende undervandsliv. Man mærker tydeligt firmaets store erfaring, både som jordomsejlere og som værter for sejleventyr. De har tænkt over detaljerne og skabt rammer, der gør rejsen uforglemmelig på så mange måder.
Jeg kan kun give min varmeste anbefaling til alle, der drømmer om eventyr til søs.
Et liv til søs i Frank Polynesien er…
Et liv til søs i Frank Polynesien er for de fleste en drøm, der aldrig går i opfyldelse - men heldigvis ikke for mig da jeg havde privilegiet at bo på Sailing Columbies ene både Jelena, der på en magisk og uforglemmelig måned blev til et eventyrligt og helt igennem fantastisk andet hjem for mig⛵️ Livet på båden var fyldt med latter, betydningsfulde bekendtskaber og et hav af førstegangsoplevelser☀️ Om det var at stå på wakeboard i de smukke polynesiske bugter omringet af frodig jungle, spontane snorkelture med hajer og rokker eller blot at læse en god bog på dækket til smukke solnedgange, så var stort set hver dag med til at fylde rygsækken op med et utal af livslange minder - som jeg oven i købet forevigt vil dele med de andre skønne, unge mennesker, der hurtigt blev til en del af ens familie❤️ Derfor kan jeg varmt anbefale Sailing Columbie, hvis et liv til søs er på sinde og lyder fristende!🤗
Et hjem til søs
Hos Sailing Columbie har man muligheden for at få tætte venskaber og lære verden at kende på en helt særlig måde. Man føler sig 100% i trygge hænder med en fast besætning, der har så meget erfaring og er villige til at lære fra sig af alt, hvad de ved. Med Sailing Columbie kan man tage på eventyr og skabe sig et hjem til søs, man ikke har lyst til at give slip på igen.
Fantastisk tur
Havde en fantastisk tur med Salling Columbie. Kan klart anbefale at rejse med dem. Sød besætning, gode både og fed måde at opleve Fransk Polynesien på.
Dejlig destination – men vær opmærksom på båden
Vi rejste som familie på fire med Sailing Columbine på sejlerferie til Fransk Polynesien i sommeren 2025.
Destinationen var intet mindre end fantastisk – krystalklart vand, storslået natur og en ro, der kun findes langt fra civilisationen.
Skipperne og dykkerinstruktørerne var dygtige, engagerede og skabte tryghed og gode oplevelser undervejs. Rejseformen med sejlads og det simple liv ombord passede os rigtig godt.
Desværre var båden vi blev tildelt en markant skuffelse. Den var tydeligt slidt og til dels misligeholdt – hvilket også blev bekræftet da den skulle på bedding ugen efter vores forhold.
Vores kahyt var utæt, og vi delte ét toilet med otte personer. Børnenes kahyt havde ingen dør, og køleskabet var placeret derinde, hvilket betød forstyrrelser både sent og tidligt.
Alt dette er måske forventeligt (?), omend ikke ideelt.
Det mest frustrerende var dog, at vi havde betalt samme pris (over 100.000 kr.) som andre gaster på de andre både. De havde markant mere moderne faciliteter og ét toilet pr. kahyt. Det føltes som at selvom man betalte samme pris kunne man både risikere at få et enkeltværelse med fugt og uden toilet eller en 'suite' med toilet.
Tip til fremtidige rejsende: vær opmærksom på hvilket skib I bliver placeret på – der er stor forskel, og det har betydning for oplevelsen.
Fantastisk oplevelse med Sailing Colimbie
At sejle med Sailing Columbie er en helt unik oplevelse. For mig var det et perfekt mix af alt. Jeg sejlede i Fransk Polynesien, som er utrolig smukt og fantastisk at opleve i sig selv. Men det der gjorde det til verdens bedste og unikke oplevelse, var det fælleskab vi fik ombord, og de ting vi lavede sammen. Den faste besætning på bådede kender alt om øerne og vidste hvor de bedste hikes var, hvor det var godt at leje cykler, hvor øllene var gode, de bedste dykkerspot osv. Det var en stort hjælp, og gjorde at man fik oplevet en masse på land. På bådene lavede vi alt fra ocean-games, kortspil-aftenener, pandekage-søndag (som var lidt oftere end kun søndag), filmhygge og meget meget mere! Det jeg husker mest tilbage på, var det kæmpe fælleskab man fik. Jeg forestiller mig ikke at kunne få denne oplevelse et andet sted. Det var så unikt og jeg savner det hver dag ❤️❤️❤️
Uforglemmeligt eventyr med oplevelser
Uforglemmeligt eventyr med oplevelser, venskaber og minder, som jeg aldrig glemmer. Jeg kendte ikke meget til sejlads inden, men synes det var fantastisk. Stor anbefaling herfra.
Tak for en fuldstændig fantastisk tur…
Tak for en fuldstændig fantastisk tur til Fransk Polynesien.
Jeg er kommet hjem med de bedste minder og ikke mindst de bedste venner.
Tak for en uforglemmelig rejse🫶🏼
Helt fantastisk oplevelse
Helt fantastisk oplevelse!
Det var første gang var på et togt og den levede op til alle mine forventninger. Jeg ende med at forlænge til 4-5 måneder.
Menneskerne er helt fantastiske og sammenholdet de skaber er fantastisk.
Vi hyggede hver dage med at lave mad, drikke øl, svømme, snorkle, dykke ect.
Jeg tog mit dykkercertifikat på båden og det var helt fantastisk. Bedste beslutning jeg nogle sinde har taget. Har dykket de mest fantastiske steder med sailing columbie.
Vi kom mange forskellige steder hen og jeg så de smukkeste steder man ikke normalt lige vil flyve til.
Helt klart 5 ud af 5 fra mig. Vil anbefale alle der vil på sejle tur og se de smukkeste steder med det livlig og skønt Crew at tage med sailing columbie.
En unik, tryg og lærerig oplevelse
Drømmer man om at prøve at være gast, kan jeg klart anbefale Sailing Columbie. De går meget op i høj sikkerhed og samtidig stor læring om livet til søs. Man bliver en del af en besætning og et unikt fællesskab ombord, hvor alt er fælles blandt gaster og det gode crew, der skaber de trygge rammer og lærer en masse fra sig - både det nødvendige og alt det, der skulle interessere den enkelte gast.
Som gast har man også meget medbestemmelse i hverdagens gang, og man har en stor frihed, da der for det meste er rig mulighed for at tage mellem land og vand døgnet rundt.
Skulle der ske noget undervejs på togtet, vil man ikke blive opkrævet for yderligere økonomiske udgifter, hvilket adskiller Sailing Columbie fra mange andre gastebureauer.
Det er vind- og vejrforhold, der bestemmer sejlplaner, da der er stor fokus på, at det skal foregå så trygt og roligt som muligt.
Udover skønne skibe og unikke oplevelser, fungerer dykningen også super godt og sikkert.
Har man problemer undervejs, står crewet altid til rådighed, og ejerne bag Sailing Columbie er lette at få fat på.
Bliver man let søsyg, vil man få et helt fantastisk togt alligevel ;)
Fantastisk oplevelse
At sejle med Sailing Columbie var den bedste beslutning jeg nogensinde har taget!
Man oplever så meget både til lands og til vands.
Felix og Cam er et fantastisk sødt par med masser af fed energi. Det er helt sikkert noget jeg vil gøre igen!
En oplevelse for livet ✨
April 2022 rejste jeg til Fransk Polynesien for at påmønstre på båden Jelena og være gast som en del af Sailing Columbie.⚓️
Fra det øjeblik, vi satte sejl, følte jeg mig i sikre hænder. Kaptajnerne var professionelle, venlige og engagerede i at sikre, at alle ombord havde en fantastisk oplevelse. Gasterne ombord bidrog til at gøre oplevelsen helt specielt og jeg afmønstrede Jelena med venskaber som jeg sent vil glemme.❤️
Båden Jelena var perfekt til eventyr i det tropiske paradis. Faciliteterne ombord var ideelle, og det føltes virkelig som en hjemlig base på vandet.🏠🌊
Højdepunkterne ombord på Jelena var alt fra at besøge de forskellige øer og skjulte laguner. Til at snorkle tæt på koralrev og se betagende solnedgange. Jeg følte mig virkelig som en del af noget større og havde mulighed for at opleve Fransk Polynesien på en måde, der ikke kan sammenlignes med et traditionelt turistbesøg.☀️
Jeg kan varmt anbefale Sailing Columbie til alle, der ønsker en uforglemmelig oplevelse. Det er en fantastisk mulighed for at kombinere eventyr, afslapning og det bedste af naturen i en uforglemmelig oplevelse.🐠⛵️
Drømme tur
Jeg har været ude og rejse med Salling Columbie i lidt over tre måneder og hvor var de alle fantastiske. Savner hver en dag, savner hver en sømil og savner alle de mennesker jeg mødte på min vej. Hvis man har brug for en tur til at total at koble af fra en travl hverdag, vil et togt med Salling Columbie hjælpe. Drømmer mig selv tilbage til denne tur og hvis økonomien ved siden af studie var til det. Sad jeg på en båd lige nu❤️
Fantastisk oplevelse ombord på Comi med…
Fantastisk oplevelse ombord på Comi med Salling Columbie. Enormt behagelig og kompetent besætning. Bestemt ikke sidste gang jeg er af sted!
En enestående tur med Sailing Columbie i Fransk Polynesien!
Fra start til slut var min oplevelse med Sailing Columbie intet mindre end fantastisk. Jeg havde oprindeligt booket en to-måneders sejltur gennem Fransk Polynesien, men turen var så enestående, at jeg simpelthen måtte forlænge med endnu en måned.
Båden var i topklasse – komfortabel, veludstyret og perfekt til at udforske de fantastiske øer. Besætningen var utroligt professionelle, imødekommende og passionerede omkring både sejlads, fiskeri og den polynesiske kultur. De sørgede for, at vi fik de bedste oplevelser, fra snorkling/dykning med rokker og hajer på de verse øer til at komme ud og nyde polynesiske delikatesser, og til at komme ud og se helt tæt på, hvordan de lokale fisker og samler perler.
Ikke nok med det, så kommer man tæt på de andre gaster som aldrig før, især på sejlturene mellem øerne. Det er alt fra brætspil til, at der bliver fanget fisk, såsom de mange tun, der bliver lavet til det bedste hjemmelavede sushi, som man kan forestille sig. Det har skabt venskaber for livet samt oplevelser, man aldrig kommer til at glemme!
Jeg kan på det varmeste anbefale Sailing Columbie til alle, der drømmer om en autentisk og uforglemmelig sejltur i Fransk Polynesien. Det var en oplevelse for livet, og jeg ville uden tøven gøre det hele igen!
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.