Hurtig levering af varer - jeg kunne dog bruge lidt inspiration på et stykke papir - især når man giver det som værtindegaver!
Jeg prøvede den til kaffen, er desværre ikke synderligt begejstret, kan faktisk bedre lide det uden. Saltblandingerne er prøvet et par gange, men glemmer lidt jeg har dem, så ikke noget jeg kommer til... Leggi di più
Min mand og jeg tilbereder ret ofte den lækre ret, Paella, så derfor bruger vi en del safran. Er ikke interesseret i salt og te med krydderier.
Jeg havde fået lavet en fejl på min ordre, men den blev rettet uden problemer inden afsendelse.
Hos Saffronwork brænder vi for at bringe ægte, høj kvalitetssafran til Danmark – uden mellemled. Vi tilbyder kun den fineste safran, høstet og håndteret med omhu for at bevare smag, farve og aroma. Vores passion er at forvandle hverdagens madlavning til en oplevelse med et strejf af luksus og sundhed – uanset om det er i en kop te eller en risret.
Elmedalsvej 1, 4200, Slagelse, Danimarca
- +4523621880
- info@saffronwork.com
- saffronwork.com
Ha risposto al 85% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Det smager bare bedre
Vi modtog det straks efter vi havde bestilt, og har brugt safran et par gange, med stor nydelse. Vh Lars
Hurtig forsendelse
Hurtig forsendelse, intet at udsætte på denne handel
Hurtig levering
Skønne opskrifter og jeg glæder mig til…
Skønne opskrifter og jeg glæder mig til at bruge det velsmagende saffron.
Hurtig levering og lækker vare, så jeg handler gerne ved Saffronwork.com igen.
Kan varmt anbefales
Varen var bare i orden, og kundeservice var helt i top, da jeg troede, at pakken var gået tabt.
Kan varmt anbefales.
Skøn safran og god service.
Bestilte min safran
Bestilte min safran, og tænk de smukkeste støvdragere nåede mig i to fine tætsluttende æsker..stærkt farvende og dejlig i smag. Bruger dem i min te dagligt..
Også hurtig levering..tak for produktet..
Hurtig levering og superflot safran.
Sjældent har jeg modtaget en vare bestilt på nettet så hurtigt, og når man åbner den fine dåse, bliver man overvældet af den fortryllende safranduft.
Hurtig og fin levering
Perfekt.
Perfekt.
Hurtig levering.
Gode priser.
God information.
Ikke mindst, gode varer.
Fantastisk Saffron
Jeg købte 2 æsker for nogen tid siden men fik den brugt først i dag.
Jeg blev positiv overrasket over både farven og duften, et mega fantastisk produkt 👍👍👍👍
Jeg elsker det og kommer det i næsten alle slags mad😅😋😋😋
Safran er køkkenets guld
Spændende produkt, god pris og hurtig levering. Nu glæder jeg mig til at bruge safranen i min madlavning.
Jeg havde bestilt to dåser
Jeg havde bestilt to dåser, da en skulle bruges som gave. Jeg modtog kun een. Det viste sig at det var to gram i.
Jeg var ked af det, da jeg havde brug for to dåser. Saffronwork, var forstående, og jeg fik tilsendt en mere. Så fint.Tak
Det eneste jeg var ked af var at jeg…
Det eneste jeg var ked af var at jeg ikke fik det i 3 æsker - min egen skyld - de skriver det - havde ikke set hvordan man leverede☹️
Hurtig modtagelse af pakken og e-bøger
Hurtig modtagelse af pakken og e-bøger.
Alt så fint
En æstetisk oplevelse at åbne pakken…
En æstetisk oplevelse at åbne pakken med det smukke indhold.