Hurtig levering af varer - jeg kunne dog bruge lidt inspiration på et stykke papir - især når man giver det som værtindegaver!

Min mand og jeg tilbereder ret ofte den lækre ret, Paella, så derfor bruger vi en del safran. Er ikke interesseret i salt og te med krydderier.

Jeg havde fået lavet en fejl på min ordre, men den blev rettet uden problemer inden afsendelse.

1. Servizio di ordini alimentari online

Hos Saffronwork brænder vi for at bringe ægte, høj kvalitetssafran til Danmark – uden mellemled. Vi tilbyder kun den fineste safran, høstet og håndteret med omhu for at bevare smag, farve og aroma. Vores passion er at forvandle hverdagens madlavning til en oplevelse med et strejf af luksus og sundhed – uanset om det er i en kop te eller en risret.

4,4

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Ha risposto al 85% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Hurtig forsendelse

Hurtig forsendelse, der fortjener mere end 1 stjerne, men puha det er ikke lige os. Vi bryder os slet ikke om smagene i de forskellige varianter og har desværre fået købt 2 af hver slags 🫩

9 marzo 2026

Nej tak

Synes godt om ideen, men min opfattelse er, at den særegne smag gør min kaffeoplevelse dårligere - ikke bedre. Smagen er markant, selv om jeg kun puttede en smule i, og den højner ikke kaffens egen aroma men overdøver den desværre.

9 aprile 2026

Har intet at udsætte på levering eller…

Har intet at udsætte på levering eller købsoplevelse, men jeg kunne ikke, som i slet ikke, lide/tåle produkterne. Så for mig var det spildte penge.

9 marzo 2026
Logo di Saffronwork

Risposta di Saffronwork

Hej Jeanette,

Tak for din anmeldelse.

Vi er kede af at høre, at produkterne ikke levede op til dine forventninger. Smag er selvfølgelig meget individuel, og vi forstår godt, at det kan være skuffende, hvis det ikke passer til ens præferencer.

Vi vil meget gerne rette op på din oplevelse og tilbyder derfor en fuld refundering. Du er meget velkommen til at kontakte os direkte på info@saffronwork.com
, så sørger vi for at hjælpe dig hurtigt videre.

Med venlig hilsen
Saffronwork

Jeg må sige jeg blev meget skuffet over…

Jeg må sige jeg blev meget skuffet over størrelsen på min ordre. Jeg troede jeg fik større glas i min sampak. Det kan bedst betale sig at købe enkelte glas.
To stjerner for hurtig levering. Jeg har ikke smagt produktet endnu.

16 aprile 2026
Logo di Saffronwork

Risposta di Saffronwork

Hej Mogens og Pia,

Tak for jeres anmeldelse.

Vi er kede af at høre, at I er blevet skuffede over størrelsen på glasset. Vi forstår godt, at det kan være frustrerende, hvis produktet ikke lever op til forventningerne. Vi bestræber os på at beskrive vores produkter så tydeligt som muligt, så man ved, hvad man får.

Vi sætter stor pris på jeres feedback og tager den med i vores videre arbejde.

Hvis I har spørgsmål eller ønsker at returnere produktet, er I meget velkomne til at kontakte os direkte via info@saffronwork.com – vi vil gerne hjælpe.

Med venlig hilsen
Saffronwork

Deres produkter kongen og koppen

Deres produkter kongen og koppen, samt kongens sol. Har jeg nu prøvet. Konsistensen kan jeg ikke for lige mig og kommer ikke til at købe det igen.
Jeg har skrevet til dem for noget tid. Men de har aldrig vendt tilbage.

2 aprile 2026

Fantastisk smag

Kongen af koppen er totalt vanedannende, smager fantastisk. Saltet giver lige det ekstra til madlavningen. Kommer helt sikkert til at købe mere

20 febbraio 2026