Jeg kan kun give René mine bedste anbefalinger. Han er både professionel, lyttende og utrolig kompetent. Efter at have prøvet både fysioterapi og kiropraktor uden nævneværdig effekt, var det en stor... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Rene er bare en fantastisk behandler...har nu været hos ham flere gange og føler min lænd og nakke har det bedre og bedre...han er meget dygtig og kompetent og det bedste ved det, er, at det ikke gør... Leggi di più
Kom med en del gener, specielt nakke og ryg. René er yderste behagelig, og meget grundig og utrolig dygtig. Efter få behandlinger var mange af mine symptomer forsvundet, slidgigten kan han jo desværre... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jeg kom til Rene med store smerter i lænd videre i balle og endda helt ned i foden. Fik akut tid samme dag og mærkede allerede lindring fra start. I dag er smerterne næsten væk og jeg har stor t... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
- Medico che pratica medicina alternativa
- Clinica di agopuntura
- Agopuntore
- Massaggio-terapista
- Clinica per il controllo del dolore
Scritti dall'azienda
Rygklinik Sjælland er en specialklinik i Frederikssund med fokus på behandling af ryg-, nakke-, skulder- og andre muskel- og ledsmerter. Klinikken blev grundlagt i 2008 af René Rasmussen, som har over 22 års erfaring med behandling af smerter og funktionsproblemer i bevægeapparatet. Hos Rygklinik Sjælland er målet ikke kun at lindre symptomer her og nu, men også at arbejde med de bagvedliggende årsager til smerterne, så behandlingen bliver så målrettet og effektiv som muligt. Behandlingen tager udgangspunkt i en helhedsorienteret tilgang, hvor kroppen ses som en sammenhæng. Det betyder, at der ikke kun fokuseres på det område, hvor smerten sidder, men også på spændinger, bevægemønstre og ubalancer, som kan være medvirkende til problemet. Klinikken tilbyder blandt andet muskuloskeletal smertebehandling, som er en blid manuel behandlingsform uden “knæk og bræk”, samt RAB-godkendt akupunktur og massage. Behandlingen tilpasses den enkelte, så der kan sammensættes et forløb ud fra netop dine behov. Hos Rygklinik Sjælland behandles blandt andet akutte og vedvarende smerter i nakke, ryg og bækken, hovedpine, spændinger, migræne og svimmelhed, smerter med udstråling til arme eller ben, iskiasrelaterede smerter, følger efter whiplash, eftervirkninger af diskusprolaps, smerter i skuldre og hofter, gener efter graviditet eller bækkenløsning, problemer med vejrtrækningen, bevægeproblemer i fødder og ankler samt tennis- og golfalbue. René Rasmussen er medlem af Dansk Behandlerforbund og godkendt som RAB-akupunktør og RAB-massør. René Rasmussen begyndte sin karriere som fysiurgisk massør i 2003 og har siden løbende videreuddannet sig inden for manuel behandling, muskuloskeletal medicin og akupunktur. Han har blandt andet videreuddannet sig under Tonny Stig Rasmussen og Jørgen Korsgaard, speciallæge i fysiologi og rehabilitering, og har i 2025 gennemført 250 timers TCM-akupunkturuddannelse. Den faglige udvikling er en vigtig del af klinikkens profil og er med til at sikre en grundig, tryg og professionel behandling. Som RAB-akupunktør tilbyder René Rasmussen behandlinger, som ofte helt eller delvist kan være dækket af mange sundhedsforsikringer. Dækningen afhænger dog altid af de konkrete vilkår i den enkelte forsikring, og derfor anbefales det, at du kontakter dit forsikringsselskab for at høre nærmere om, hvad din sundhedsforsikring dækker. Sygeforsikring “danmark” giver også tilskud til akupunktur, når der foreligger en lægeligt stillet diagnose, og behandlingen udføres af en RAB-akupunktør. En forudsætning er også, at behandlingen indberettes elektronisk, hvilket klinikken gør.
Informazioni di contatto
Roskildevej 18A, 3600, Frederikssund, Danimarca
- rene@rygklinik-sjaelland.dk
- rygklinik-sjaelland.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Behandling af knæskade
I foråret fik min søn på 14 år en skade i knæet under en fodboldkamp. Efter 3 uger med et hævet knæ og smerter tog vi en tur til Rene. Han var meget grundig i undersøgelsen. Efter første behandling var der lidt bedring, da vi kom igen til anden behandling forslog Rene en behandling han var sikker på ville hjælpe. Allerede da vi kom hjem var min søn i bedring, dagen efter var smerter og hævelse i knæet væk. Rene er hamrende dygtig og virkelig behagelig.

Risposta di Rygklinik Sjælland
Har haft problemer med ryggen siden jeg…
Har haft problemer med ryggen siden jeg var teenager, og har i dag problemer med knæ, hofte og ryg, og har været gennem omskolingsforløb. For 7 år siden trappede jeg ud af opeoid smertebehandling, da det ikke længere tog smerterne, men kun abstinenserne.
For 2 år siden var jeg uheldig at falde ned på ryggen, og efter 2 indlæggelser og 1/2 års kiropraktor session. Kunne systemet ikke finde ud af hvad de skulle gøre.
Har herefter været på Gabapentin, Ibuprofen og panodil, alle i maks. Dosis.
Har nu besøgt Rene nogle gange, og mit behov for smertestillende er stærkt reduceret, og jeg har fået en mere sammenhængende hverdag til bage.
Smerter i benene er stærkt resuceret, smerter i den øvre ryg, og ud i min højre arm er væk, så nu mangler jeg bare at få helt styr på følgerne af de skader jeg fik efter faldet. Vi er godt på vej, men ikke helt i mål endnu!
Kan kun anbefale Rene!!!

Kompetent behandling
Behandlingen hos Rene har været virkelig effektive for både mig og min søn.
Behandlingerne er trygge og nærværende. Der ingen hurtige bevægelser, og Rene er omhyggelig og spørger altid ind til, om man er okay.
Min kroniske hovedpine er væk - og det er fantastisk. Nu kigger jeg fordi ind imellem og får løsnet hverdagens spændinger… der er altid et tydeligt før og efter!

Hold i ryggen.....
Hold i ryg, lænd eller nakke. Renés behandling er det der virker.

Risposta di Rygklinik Sjælland
Effektiv behandling mod langvarige…
Effektiv behandling mod langvarige smerter. Respektfuld og lyttende behandler.

Ondt i ryg og nakke
Jeg har i længere tid døjet med spændinger i ryg og nakke og ondt i hovedet. Rene har hjulpet mig med at afhjælpe dette. Dels med behandlinger, men også med gode råd om forskellige øvelser og bevidstheden om hvor vigtigt det er at bruge kroppen og holde musklerne igang.

Bedste anbefaling herfra
Jeg har gået hos René i et par måneder nu. Mine smerter fra en frossen skulder og ondt i lænden er blevet markant færre. Man føler sig i gode og kyndige hænder, og problemområderne bliver grundigt analyseret, med de rette tryk og selvhjælp med bevægelser og øvelser. Jeg kan varmt anbefale at få hjælp i rygklinikken.

Meget tilfreds
Vigtigt for mig har været at få min slidte krop til at holde længere. Igennem mere end 5 år har jeg haft glæde af den behandling jeg har fået på Rygklinik Sjælland. Nænsomt og meget effektivt. Ved behandlerens gode indfølingsevne og dedikerede håndelag har jeg haft stor glæde af de behandlinger jeg har fået. Jeg kan trygt anbefale Rygklinik Sjælland v.René Rasmussen som behandler.

Yderst tilfreds
Har gennem flere år gået hos Rene med rigtig god effekt.
Har haft forskellige gener i ryg, nakke, skuldre/arme, hofter og et knæ.
Behandlingen er skånsom og det er væsentligt ift. min fibromyalgi.
Har også gået i klinikken efter en påkørsel og senere et fald på isglat vej.
Rene er den eneste der har kunnet fjerne mine smerter derefter, så at trods at min forsikring ikke dækker behandlingen har jeg valgt at gå her da det er det eneste der har kunne hjælpe mig.
Klinikken er pæn og tiltalende og Rene yderst professionel og en behagelig behandler.

Jeg har rigtig gode…
Jeg har rigtig gode oplevelser/erfaringer med Renes meget høje faglighed og metoder. Jeg har fået det væsentligt bedre på nogle områder omkring ryg- og nakkegener, ikke mindst ift. de kognitive udfordringer jeg har haft i den forbindelse. Og jeg vil gå fast hver måned hos Rene fremover.

Risposta di Rygklinik Sjælland
God behandling af smerter og spændinger i ryg, skuldre og nakke
Jeg døjer en hel del med ondt i ryggen og med spændinger i ryg, skuldre og nakke. Jeg er derfor over en længere periode jævnligt kommet hos René for at få løsnet op for spændingerne og slippe af med smerter - og det virker!
Hvis jeg helt skal af med spændinger, kræver det nok, at jeg arbejder mindre foran computer og får trænet mere, men det er dejligt at kunne få en effektiv behandling, som løser op for problemerne, når behovet opstår, og det kan jeg få hos Rygklinik Sjælland.
Behandlingerne virker i længere tid, end andet jeg har prøvet over årerne, så jeg kan varmt anbefale at få hjælp hos René.

Hovedpinen forsvandt
Efter en længerevarende periode med hovedpine og nakke/ skuldersmerter blev jeg anbefalet at kontakte rygklinik Sjælland og det har jeg i hvert fald ikke fortrudt. Allerede efter første behandling var hovedpinen væk og nu, efter 3 behandlinger er både nakke, skuldre og ryg fin fremgang 😊. Dygtig og professionel behandling , kan varmt anbefales.

Ryg smerter / lændehold
Jeg er en af de personer der slås med ryggen i tide og utide og ud det blå kan jeg få en lænde hold i ryggen.
Hvilket er voldsomt smerte fuldt.
For over 10 år siden mødte Rene da jeg igen havde fået en lænde hold.
Jeg kom til behandling 2-3 gange og mine smeter var væk. Og min ryg sat på plads.
Så Rene er i mine øjen verdens bedste ryg mekaniker og kan kun anbefale rygklink Sjælland.
Smeter fri behandling. hurtigt service

Risposta di Rygklinik Sjælland
Rene er virkelig lydhør og professionel…
Rene er virkelig lydhør og professionel i sin tilgang til mig.
Jeg føler mig altid tryg i behandlingerne - også har jeg det altid bedre når jeg går derfra end da jeg kom!

Kan klart anbefales 👍
Jeg havde lidt af svimmelhed i mange år efter en arbejdsulykke, hvor jeg faldt 16 meter ned. Jeg blev anbefalet at gå til René i håb om, at han også kunne hjælpe mig. Det må siges han i hvert fald har gjort. Efter 1. behandling kunne jeg gå ud ad døren uden at være svimmel 👍
Jeg har efterfølgende været hos ham, da jeg også døjer med rygsmerter og dem har han også fået bugt med 👍
Så kan varmt anbefale René, han er sindssyg dygtig og meget kompetent 👍

Risposta di Rygklinik Sjælland
Jeg har kommet hos Rene i mange år
Jeg har kommet hos Rene i mange år, hver gang jeg får problemet med min lænd, fikser han det i løbet af nogle få gange.
Er altid tilfreds og ved at når man kommer hos Rene bliver problemet fikset.

Professionel behandling
Har brugt Rygklinik Sjælland flere gange med godt resultat. René går analytisk til værks for at diagnosticere problemet. Jeg kommer igen næste gang jeg får problemer.

Risposta di Rygklinik Sjælland
Fik en tid meget hurtigt og modtog…
Fik en tid meget hurtigt og modtog effektiv behandling for mit hold i ryggen. Meget positiv oplevelse og jeg kommer bestemt igen, hvis jeg får brug for det.

Den bedste behandling
I mange år har jeg haft skuldersmerter og har prøvet mange forskellige behandlinger. Jeg har selv betalt for et privathospital uden held.
Min læge har sendt mig mange steder uden resultat og har givet op. Jeg fik healing forskellige steder og det hjalp lidt. Men hos Rene', fik jeg stort hjælp på mine skuldersmerter. Derfor vil jeg anbefale Rene' 100% . Jeg har også anbefalet andre, som har ryg eller nakkesmerter, til Rene'.

Tak for dig René
Jeg har brugt René gennem mere end 10 år. Startede da jeg havde gener efter en knust albue, som blev ordnet efter få gange. Kommer gennem årerne med gener i lænd, nakke og skulder pga mit arbejde med tunge løft. Efter en behandling sommetider 2 behandlinger er jeg god som ny. Dejligt at komme et sted man føler sig tryg, og bliver fri for sine smerter. Tak René

Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.