Valutata 1 stelle su 5

Krijg geen gehoor bij retouraanvraag. Nederlandse site, maar bij de verzendbevestiging zie je pas dat het uit China vertrekt. Wil je het terug sturen, moet je het op eigen kosten terug naar China s... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Inferieur product na lang wachten ontvangen, nadat ik hierover klaagde en terug willen sturen werd hierover moeilijk gedaan. Na veel heen en weer heb ik dan maar een korting geaccepteerd maar na vele... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Het bestelde product bleek niet op voorraad, maar dat werd niet gecommuniceerd. Uiteindelijk een ander product besteld, welke 6 weken onderweg is geweest voordat ik het ontving. Het openstaande restbe... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

De gekozen producten durven op zich laten wachten. Niet altijd duidelijk als je besteld, track&trace opvolging kan ook soms stipter. Altijd handig om een mail te krijgen zodra de koerier eraan komt... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Negozio per animali

Scritti dall'azienda

Ruffy staat voor mooie, kwalitatieve, praktische en duurzame producten voor jou en je hond! Met daarnaast een uitstekende ervaring voor de klant en 24/7 ondersteuning zijn we de go to website voor jouw hondenspullen!

1,6

1 stella

Ha risposto al 78% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Rommel uit China

Rommel uit China. Leveren niet wat beloofd. Ik heb hier een orthopedische hondenmand besteld (waardeloos, te klein en slechte kwaliteit). Probeer deze te retourneren maar ze doen moeilijk. Goed voorbeeld van kat in de zak!

Valutata 2 stelle su 5

De website ziet er mooi en wekt…

De website ziet er mooi en wekt sympathiek. Ze zetten niet geverifieerde reviews op hun site.
Maar het is een echt dropshippings webshop. Ze reageren niet op mailtjes, levering komt uit China en heeft een lange levertijd (staat nergens op de site).
Ook de kwaliteit komt niet overeen met hetgeen ze pretenderen, dit gemeld maar krijg geen enkele reactie.
Advies is om hier niet te bestellen.

bestelling niet ontvangen,

bestelling niet ontvangen,

op 6 oktober bestelling geplaatst,tot nu toe niks ontvangen nog, vorige week en deze week contact gehad via de mail, kreeg zowel vorige week als deze dezelfde melding "hebben het nagekeken en hebben het overhandigd aan de koerier en in de loop van de week kun je het ontvangen"ook gekeken naar de track en trace en zie je "pakket nog niet ontvangen"(dit staat er al bij de koerier vanaf 11 oktober ) op de website van Ruffy staat 1 a 2 werkdagen voor verwerken en dan 4 a 6 kalenderdagen bezorgd" inmiddels 16 kalenderdagen verder en nog niks.
Gelukkig nog niet betaald heb achteraf betalen gezet en daar ook melding gemaakt.

Dropshipper.

Pakketje is nog steeds niet binnen. (Wacht al 20 dagen). Geprobeerd contact te zoeken met klantenservice, maar geen gehoor. Vrees dat de eigenaar van dit bedrijf een dropshipper is. Pakkertje moest helemaal uit China komen.

Bad experience with Ruffy.nl

I certainly have experience with Ruffy.nl. Bad experience!
I ordered two items on September 7th. They indicate that the delivery time is between 5-10 working days. By the end of September, I received nothing. I have asked for my money back several times. They do not want to give a refund. Even though it is stated in the return policy on their website. After several emails, I also did not get a clear answer about what went wrong.
On October 11th, I received an email that they had reordered the items, again with a delivery time of about 10 working days. To this date, I have not received a track & trace code for the second order. After an email in capital letters, it was finally indicated that the first time went wrong with the courier.
Today I sent another email stating that it is 10 days later, and I still have not received a track & trace number. I have again indicated that I want my money back. They don't pick up the phone (they are very very bussy) and generally respond to emails only after 24 hours.

Een heel slecht bedrijf

Een heel slecht bedrijf
Bestel hier nooit
Het zijn oplichters.
Als je eindelijk je product naar 6 weken hebt.
En je wil het terug sturen naar China
Moet je 30 euro aan verzendkostenbetalen.
Niet bestellen hier

2 kussens besteld

2 kussens besteld, waardeloze kwaliteit wat ook waarschijnlijk bij Temu wegkomt! Andere kleur dan op foto! Orthopedisch stond erbij, nou dat is echt niet het geval. Zeer slechte kwaliteit uit China. Voel mij opgelicht en ga nooit meer op deze site bestellen.

19 ottobre 2024
Valutata 2 stelle su 5

Chines producten!

Chines producten - NIET uit Nederland!
Hondenkussen besteld, na 11d ontvangen, volledig opgepropt in een zak. Het kussen is een pak dunner dan lijkt uit de afbeeldingen. Je kan exact dezelfde producten op Ali Express bestellen en kosten de helft. Dan is het zijn prijs wel waard en weet je tenminste dat je effectief iets chinees besteld.

19 ottobre 2024

Nog geen ster waard ..

Nog geen ster waard ..
Ik bestelde een hondenmand met maat L en kreeg nog kleiner als xs (kwa maat afbeelding)
Hier past net een dwergpincher in maar geen cane corso..
Telefonisch zijn ze niet bereikbaar vanwegen de drukte. De mail beantwoorden ze niet eens meer..
Het artikel lijkt niet eens op de afbeelding ik denk dat ik naar mijn €94 eur kan fluiten..
Bestel hier niks ze belazeren je!
Gratis speeltje en ebook zat er ook niet bij..
Je kan het retourneren naar China en dan maar afwachten of je je geld terug krijgt..
Ik ga hier werk van maken want dit is schandalig hoe ze met klanten omgaan!

18 ottobre 2024

Ook wij werden belazerd

Ook wij werden belazerd, ik heb hier geen andere woorden voor. Ruffy bezorgde ons de verkeerde maat van een hondenmand (die ook totaal niet leek op de afbeelding). Wij draaien op voor de kosten van de retour of mogen kiezen voor een terugstorting van 30 procent van het betaalde bedrag. Dit voor een fout die zij gemaakt hebben. Ik begrijp er niets van.

17 ottobre 2024
Valutata 1 stelle su 5

Hele slechte kwaliteit, geef je geld ergens anders uit!

Helaas ben ik er ook ingestonken: Na goed doorzoeken van de website, dacht ik dat dit een NL-leverancier was. Helaas, Chinese leverancier met bagger kwaliteit! Ik dacht een mooi stevig hondenbed besteld te hebben, echter kreeg ik een vormeloze zak thuis geleverd die totaal niet op de plaatjes leek. Zonde van je geld! Positieve reviews op Trustpilot zijn bijna allemaal nep.

15 ottobre 2024

Zeer slechte kwaliteit

Ik heb een clean paw mat besteld. Helemaal uit China gekomen, lange levertijd, en zeer slechte kwaliteit. Mag op 30 graden gewassen worden. Ik heb deze advies gevolgd. Na een paar keer wassen komen er pluisjes uit van de onderkant van de mat. Dit vervuilt onze nieuwe wasmachine. Als ik hem in de waszak zet, krijg ik pluisjes in de waszak uiteraard. Kan niet eens uitkloppen want dan hebben wij al de pluisjes in de tuin in de bloemen. Had ik het gewoon in de winkel gekocht, was het veel beter geweest. En qua prijs zou het ook niet veel schelen. Ik heb echt spijt van deze aankoop. Als ik een review wil plaatsen direct bij Ruffy, moet ik een app installeren die allen voor Apple is. Ik heb geen Apple account. Dus ik kan ze ook niet direct beoordelen op hun eigen website. Heel slecht.

30 agosto 2024
Valutata 1 stelle su 5

Ik had ook iets besteld wat ze claimen…

Ik had ook iets besteld wat ze claimen onverwoestbaar te zijn na 2 uur van het ontvangst was het product al kapot.
Geschreven foto's gestuurd en dan krijg je een mailtje 30% vergoeden of in originele staat terugsturen naar China. Dit bedrijf is volgens mij puur op je geld uit en niets wat ze schrijven klopt niet. Dat speeltje wat ze zeggen is voor alle rassen en onverwoestbaar is levensgevaarlijk. Ik heb contact gehad met het Autoriteit Consument en Markt gehad en mijn ervaring met dit bedrijf verteld. Het is een dropshipping bedrijf en ze moeten een retouradres in Nederland hebben en ze mogen niet zeggen dat je het naar de verzender in het buitenland moet terug sturen. Het ACM hoopt dat meer mensen zich melden over de ervaringen met dit bedrijf. Ik kreeg als antwoord van Ruffy dat ze mijn emails niet meer zullen beantwoorden.
Ze zijn gewoon weg scammers niet bestellen bij zo een bedrijf

8 ottobre 2024
Valutata 1 stelle su 5

Paar mails gestuurd om de bestelling te…

Paar mails gestuurd om de bestelling te annuleren gaat binnen de 48 uur staat op de site heb binnen 9 uur mail gedaan dus ruim binnen de tijd dus geen reactie krijg je zodat je natuurlijk niet binnen die 48 uur zit pech dan want heb bewijs dat dit wel zo was. Ps mensen kijk eerst is bij shein of temu want zijn de zelfde spullen alleen 3@4 maal duurder krijg je dag later mail terug dat u bestelling al verzonden is kan niet meer geannullerd worden als je een dag wacht om te antwoorden niet nee 🤦🏽‍♀️

9 ottobre 2024
Valutata 1 stelle su 5

Pas op ze leveren niet, houden je aan het lijntje

Niets kopen bij Ruffy, het zijn oplichters!!!
Bij Ruffy een honden koelmat besteld. Na 10 dagen (max termijn van levering) gebeld. Zijn nooit te bereiken, alleen een antwoordapparaat dat het zo druk is. Via de mail wordt er gezegd dat het aan de leverancier of bezorger ligt. Geen duidelijk antwoord. 3x gemaild maar geen enkele actie. Voor 34 euro opgelicht door deze nepsite. Hoop dat ze ooit opgepakt worden door oplichting. Nu 4 weken verder en nog niets gehoord.

7 ottobre 2024

Oplichters

Ten eerste wil ik vermelden dat de vele 5 sterren reviews hier allemaal nep zijn. De tekst is krom, slaat de plank finaal mis en je ziet duidelijk dat het geschreven is door betaalde personen met nepaccounts die maar wat onzin schrijven om het gemiddelde omhoog te krikken.

Dit zegt eigenlijk al genoeg.

Mijn verhaal in het kort. Product besteld maar willen retourneren. Vervolgens te horen gekregen dat het naar China moet met retourkosten die hoger zijn dan de kosten van het product zelf.

De site is in het Nederlands, de retourkosten naar China staan ergens verstopt in een FAQ die je niet snel kunt vinden.
Wat je wel gelijk vermeld ziet is de gelogen belofte van snelle levering (het duurde een maand) en makkelijke retourbeleid.

Als vervolgens het product dan ook niet de goede maat is, kan ik nietanders concluderen:

Niets kopen bij deze oplichters!!

1 settembre 2024
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più