Nem indhentning af tilbud og bestilling af montering. Jeg modtog bekræftelse på at montør ville komme på aftalte dag. Dagen efter viste det sig dog at ruden der skulle bruges var i den anden ende af l... Leggi di più

Min forrude gik i stykker søndag eftermiddag, og mandag morgen 9.15, via enkel booking online stod Nicklas klar på parkeringspladsen ved min arbejdsplads. Han fik nøglen til bilen, jeg gik tilbage på... Leggi di più

Alex var virkelig omhyggelig og professionel. Han tog sig god tid til at få limen rigtigt på og sikre sig at alt sad rigtigt. Bagefter satte han omhyggeligt alle løsdele, skruer, vinduesviskere og... Leggi di più

Booket med meget kort varsel. Skulle udføre arbejd med meget lidt plads men humøret var høj og arbejde blev udført perfekt. Intet til klage og kun ros. Konkurrenten som forsikring anbefalede havnede f... Leggi di più

1. Negozio di vetri per auto
  2. Officina di autoriparazioni
  3. Riparazione e manutenzione auto
  4. Vetraio

RUDEFIX er en dansk virksomhed, der specialiserer sig i mobil bilrudeskift i hele Danmark. Vi grundlagde firmaet ud fra én simpel observation: at få skiftet en forrude skulle være lige så nemt som at få leveret en pakke. I stedet for at du skal tage fri, køre ud til et værksted og vente en halv arbejdsdag, kommer vi ud til dig — hjem, arbejdsplads eller P-plads — og skifter forruden eller bagruden på 1-2 timer. Mobil udkørsel er inkluderet i prisen, og vi dækker hele landet fra Skagen til Gedser, Hele bookingflowet er bygget op om at give dig en bindende fast pris på 30 sekunder. Du indtaster nummerpladen, vi henter automatisk bilens model, årgang og rude-specifikation fra motorregisteret, og vi anmelder forsikringssagen direkte hos dit selskab — Tryg, If, Alm. Brand, Alka, Bauta, GF Forsikring, Lærerstandens og de fleste andre danske kasko-/glasforsikringer. Du ser den endelige pris og din selvrisiko, før du bekræfter booking — ingen efterregning, ingen skjulte gebyrer. På det tekniske plan monterer vi enten OEM-glas (originalt fra bilfabrikken) eller matchende kategori A-eftermarkedsglas (ECE R43-godkendt og produceret af samme leverandører som OEM), bruger originallim med dokumenteret hærdetid og medbringer ADAS-kalibreringsudstyr på servicebilen — så biler med kamera eller sensorer i ruden får sikkerhedssystemerne rekalibreret korrekt på samme adresse som rudeskiftet. Hele opgaven er dækket af 2 års garanti på montering jf. dansk købelov; skulle der opstå utætheder eller monteringsfejl, kommer vi ud igen uden gebyr. Vi er forsikringsgodkendt værksted med Værkstedsnummer 43359, drevet af Caleo ApS (CVR 46073525) med hovedbase i Valby. Vi vil meget gerne høre din ærlige feedback her på Trustpilot — uanset om det gik glat, eller om der er noget vi kan gøre bedre næste gang

4,8

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Det var super effektiv service

Det var super effektiv service. Det tog ca. 20-30 minutter for at få min forrude fikset af jeres medarbejder. Fik hjælp af en som hed Niklas, som var både professionel og kompetent i hans arbejde. Han var super flink og vi havde en behagelig samtale mens at ruden skulle fikses. Vil 100% anbefale stedet her !!

3 luglio 2023

Fin og hurtig service!

Super fin kundeoplevelse. Nicklas ringede 5 minutter før ankomst og mødte på adressen som aftalt. Han var rigtig venlig og hurtig til sit arbejde! Det tog nok egentlig kun omkring 40 minutter, så var alt som det skulle være igen. Kan varmt anbefale Rudefix 👍🏽

3 luglio 2023

Yderst kompetent og behagelig montør

Yderst kompetent og behagelig montør. Han ringede en halv time før han ankom, og klarede opgaven på en lidt besværlig p plads. Jeg oprettede opgaven i går, og han har udført opgaven på et udrykningskøretøj inden for 24 timer. Min største respekt for at der stadig er nogen som er ansvarlig for sit arbejde. Tak Nicklas for fantastisk service, både med rude montering og oprydning.

28 giugno 2023

Havde en aftale om at få skiftet min…

Havde en aftale om at få skiftet min bagrude sådan rimelig hurtigt, da jeg skulle på ferie et par dage efter.
De sender så en mail der går i spamfilteret, som jeg ikke ser, selvom at aftalen var at de skulle ringe og give mig info.
Ringer til dem dagen før, at de skulle montere ruden, fordi jeg undrer mig over at jeg ingen info får.
De fortæller så at jeg ikke kan få monteret min rude, da det er for dyrt for forsikringen at skifte ved dem da de skal have en original rude, men jeg kan så stadig få bilen lavet hvis jeg selv betaler de ca. 7500 kr.
(Som så blev 3500kr. Ved et andet firma)
Man må da gå ud fra at man får monteret en original rude, da andet ikke er oplyst.
Virkelig dårlig service.

26 giugno 2023

Perfekt udført arbejde

Jeg fik at vide af en nabo, min bagrude var smadret tirsdag aften. Onsdag formiddag 10.30 havde Rudefix skiftet ruden, tjekket at bagvisker virkede og ryddet op . Perfekt!!! Kan anbefales!

28 giugno 2023

Fantastisk service!

Fantastisk service!
Jeg fik tildelt Karsten som "min" montør og han har gjort et helt fantastisk stykke arbejde! Direkte telefonisk kontakt til Karsten (både opkald og beskeder) gav en helt utrolig fleksibilitet. 10/10 herfra!

21 giugno 2023

Virkelig GOD service

Virkelig GOD service. Hurtig ekspedit!!! Vi er meget taknemmelige for at den hurtig service og Karsten var virkelig bare en guttermand! :-)

19 giugno 2023

Stærk anbefales

Brian som udførte arbejdet var meget flink. Mødte op og var færdig til tiden. Prisen er også meget fordelagtig hos rudefix. Stærk anbefales.

16 giugno 2023

Kan KLART anbefale Rudefix!

Jeg er MEGET tilfreds med det udførte arbejde. Montøren Magnus var skideflink, og han udførte et super flot stykke arbejde. Kommunikationen op til besøget med et kald ca. 30 min før ankomst var også upåklagelig.
Jeg var lidt skeptisk på forhånd, fordi jeg syntes, at hjemmesiden så lidt "suspekt" ud, men det var professionelt fra start til slut, og jeg kan til hver en tid anbefale Rudefix til andre!

6 giugno 2023