Scopri cosa dicono le persone

Valutata 4 stelle su 5

Nem indhentning af tilbud og bestilling af montering. Jeg modtog bekræftelse på at montør ville komme på aftalte dag. Dagen efter viste det sig dog at ruden der skulle bruges var i den anden ende af l... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Min forrude gik i stykker søndag eftermiddag, og mandag morgen 9.15, via enkel booking online stod Nicklas klar på parkeringspladsen ved min arbejdsplads. Han fik nøglen til bilen, jeg gik tilbage på... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Alex var virkelig omhyggelig og professionel. Han tog sig god tid til at få limen rigtigt på og sikre sig at alt sad rigtigt. Bagefter satte han omhyggeligt alle løsdele, skruer, vinduesviskere og... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Booket med meget kort varsel. Skulle udføre arbejd med meget lidt plads men humøret var høj og arbejde blev udført perfekt. Intet til klage og kun ros. Konkurrenten som forsikring anbefalede havnede f... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di vetri per auto
  2. Officina di autoriparazioni
  3. Riparazione e manutenzione auto
  4. Vetraio

Scritti dall'azienda

RUDEFIX er en dansk virksomhed, der specialiserer sig i mobil bilrudeskift i hele Danmark. Vi grundlagde firmaet ud fra én simpel observation: at få skiftet en forrude skulle være lige så nemt som at få leveret en pakke. I stedet for at du skal tage fri, køre ud til et værksted og vente en halv arbejdsdag, kommer vi ud til dig — hjem, arbejdsplads eller P-plads — og skifter forruden eller bagruden på 1-2 timer. Mobil udkørsel er inkluderet i prisen, og vi dækker hele landet fra Skagen til Gedser, Hele bookingflowet er bygget op om at give dig en bindende fast pris på 30 sekunder. Du indtaster nummerpladen, vi henter automatisk bilens model, årgang og rude-specifikation fra motorregisteret, og vi anmelder forsikringssagen direkte hos dit selskab — Tryg, If, Alm. Brand, Alka, Bauta, GF Forsikring, Lærerstandens og de fleste andre danske kasko-/glasforsikringer. Du ser den endelige pris og din selvrisiko, før du bekræfter booking — ingen efterregning, ingen skjulte gebyrer. På det tekniske plan monterer vi enten OEM-glas (originalt fra bilfabrikken) eller matchende kategori A-eftermarkedsglas (ECE R43-godkendt og produceret af samme leverandører som OEM), bruger originallim med dokumenteret hærdetid og medbringer ADAS-kalibreringsudstyr på servicebilen — så biler med kamera eller sensorer i ruden får sikkerhedssystemerne rekalibreret korrekt på samme adresse som rudeskiftet. Hele opgaven er dækket af 2 års garanti på montering jf. dansk købelov; skulle der opstå utætheder eller monteringsfejl, kommer vi ud igen uden gebyr. Vi er forsikringsgodkendt værksted med Værkstedsnummer 43359, drevet af Caleo ApS (CVR 46073525) med hovedbase i Valby. Vi vil meget gerne høre din ærlige feedback her på Trustpilot — uanset om det gik glat, eller om der er noget vi kan gøre bedre næste gang

Informazioni di contatto

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Hurtig respons

Hurtig respons. God og høflig kontakt. Vejret var lidt en udfordring, det blev hurtig løst.
Alt fungerer. Kan klart anbefales.

Tak for service.

9 febbraio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Bestilte tid online og fik hurtigt svar. De kom som aftalt og skiftede ruden uden problemer. Det hele tog under en time. Professionelt og lige til. Ville bruge dem igen, hvis det blev nødvendigt.

16 luglio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Fik skiftet min forrude uden problemer

Fik skiftet min forrude uden problemer. Prisen var som aftalt, og de dukkede op til tiden. Selve arbejdet blev klaret hurtigt og ser fint ud. God kommunikation hele vejen igennem. Ikke så meget pjat – bare god service.

24 luglio 2025

Kompetent montør

Montøren var yderst kompetent med mere end 15 års erfaring, var hurtig og afleverede en bil, der var pænere end da han startede, ingen limklatter eller fedtrige var efterladt, så vil helt sikkert bruge Rudefix, hvis jeg skulle være så uheldig, at få brug for assistance efter brud på glas, og vil anbefale dem til andre!!!

1 maggio 2025
Valutata 1 stelle su 5

ALDRIG RUDEFIX!

Jeg har bestilt frontrude skift hos Rudefix tilbage i jan. 2024. De lover mange ting, som de så ikke holder. De beskriver, at det er så let at få skiftet ruden, at det intet tid tager og de kommer hvorend man er. Vi fik vores skiftet i en parkeringskælder og montøreren tog meget lang tid om det (et par timer, slet ikke 45 minutter som de lover) og sagde, modsat kundeservice, at det slet ikke er normalt at de kommer i en parkeringskælder. Da vi havde fået skiftet ruden lod vi mærke til, at regnen kom ind i bilen. I visse perioder kom der meget vand ind i bilen, hvor vi var nødsaget til at købe et overslag for at dække bilen indtil vi fandt ud af hvad der skulle ske. Ved større regnbyger, kunne der være en mindre 'oversvømmelse' forrest i bilen. Vi var ikke trygge ved at Rudefix skulle skifte vores rude igen og bad om tilbagebetaling af vores penge. De blev ved med at fortælle at det er en skadesag og foregår via forsikringen. De var dog ikke særligt behjælpelige med at give den nødvendige info og kommunikationen med dem trak i langdrag. Det er nu næsten juli 2024 og vi har stadigvæk ikke modtaget vores penge. De er meget svære at kontakte og ikke samarbejdsvillige. Man får halve informationer og dårlige undskyldninger om at være på ferie i Spanien, sådan at kommunikationen hele tiden skal starte forfra. Man kommer ingen vegne med dem. Vi har for nyligt fået skiftet vores frontrude hos et autoværksted som beskriver Rudefix' arbejde som amatørarbejde, hvilket var chokerende at se, hvor dårligt de havde monteret ruden. Vi har betalt for nyt rudeskift, dvs. en yderligere omkostning og der er muligvis yderligere fejlskader ifm. montering hos Rudefix. Jeg ved ikke hvad jeg skal sige udover, at man aldrig skal bestille hos Rudefix.

30 giugno 2024
Logo di Rudefix

Risposta di Rudefix

Vi er forsikret hos TRYG og er derfor super ærgerligt at du afslutter forløbet sådan her. Jeg vil opfordre dig, til at benytte det tilsendte skadenummer til TRYG og bede dem dække omkostningerne. Vi har indsendt skadeanmeldelsen og fået den godkendt. Så jeg håber at du vil være sød at benytte vores forsikring. Medarbejderen var kun kortvarigt i forretningen. Beklager ulejligheden.

Valutata 1 stelle su 5

TYVERI OG SVINDEL

TYVERI OG SVINDEL: Jeg bestilte tid på nettet og betalte med kreditkort. Jeg hørte intet, fik en mail om mulig anden tid som ikke passede, men jeg kunne ikke komme i kontakt med dem. Nu har de så trukket penge fra min konto, og de svarer stadig ikke på telefonen.

25 giugno 2024
Logo di Rudefix

Risposta di Rudefix

Hej Sune - Det er så uheldigt et forløb du har været igennem. Beklager det var ikke godt nok.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più