Alles is goed verlopen Helaas konden ze niet de gewenste kleur leveren omdat ze ook afhankelijk zijn van hun leverancier Verder alles top Ook netjes gecorrespondeerd over de kleur Ook de moge... Leggi di più
De rozen die wij besteld hadden waren niet geleverd bij rozen.nl dus werden we netjes opgebeld over wat we i.p.v. wilde. Alle bossen zouden duurder uitvallen,maar daar hoefden we niet naar te kijken e... Leggi di più
Ik heb bij Rozen.nl een boeket besteld van 5 rode rozen en 1 witte roos. De bloemen kwamen netjes verpakt aan in een grote, stevige doos, en vielen direct op door de lange, prachtige stelen. Het p... Leggi di più
De rozen waren ontzettend prachtig! Echter jammer dat ze nog geen weekje vers hebben kunnen blijven. Na een paar dagen zagen ze er slecht uit. Maar wel hele mooie rozen toen ze vers aankwamen :)
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Bestel eenvoudig uw rozen online via rozen.nl. Dagverse rozen direct van de kweker. Verser kan niet! De meeste rozen zijn in Nederland gekweekt. Daarnaast halen we een gedeelte (vooral de geverfde rozen) uit Ecuador. Ook daar doen we alleen zaken met de betere kwekers. Gratis bezorging door heel Nederland boven € 125,-
Supersnelle levering Dagvers!
Op werkdagen - Vandaag besteld (tot 11:00 uur) Morgen in NL + BE bezorgd.
Middel Broekweg 29, 2675 KB, Honselersdijk, Paesi Bassi
- 0654301138
- info@rozen.nl
- rozen.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 27% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Mooie rozen
De rozen waren voor mijn verjaardag maar kwamen 1 dag te laat. Er is contact over geweest ze zijn overgestapt op een andere bezorgdienst. Op dag 7 bruine rozen.... weer gebeld meermaals. 2 dagen later eindelijk contact. En daarna bleef het stil.
Super service!!!
Super goede en snelle service
Super goede en snelle service. Goed bereikbaar en zeer vriendelijk aan de telefoon.
Me bestelling niet ontvangen
Me bestelling niet ontvangen, staat wel afgeleverd. Bezorger geef verder geen antwoord.
Goede kwaliteit rozen
Goede kwaliteit rozen, bezorgd op de afgesproken tijd. Heel erg blij mee!
Altijd vriendelijk te woord op chat per…
Altijd vriendelijk te woord op chat per telefoon en e-mail. Rozen komen mooi aan .
Goed advies, er wordt meegedacht .
Goed maar niet fantastisch…
Bestellen ging eenvoudig! De bezorging ging prima, mooi op de afgesproken tijd!
De rozen waren prachtig maarrrr… binnen een week waren ze toch flink verwelkt en ik had daar toch meer van verwacht gezien de 9 dagen vers garantie en dan praat ik nog niet over de prijs…
Zeer goed geholpen de datum van…
Zeer goed geholpen de datum van levering veranderd en ook nog extra decoratie op de rozen .
Bij rozen.nl is de klant Koningin!
Bij rozen.nl is de klant koningin!
Ik bestel iedere keer weer bij rozen.nl, omdat bij deze firma alles klopt.
De moeite en de inzet van dit bedrijf vind ik bewonderenswaardig!!
Nogmaals ♡elijk DANK aan rozen.nl!!
Rozen zien er goed uit bij de levering.
De rozen waren mooi op kleur en perfect…
De rozen waren mooi op kleur en perfect optijd geleverd. Helaas waren er 4 bloemen die die meteen van de knop af vielen en dus meteen weggegooid konden worden
Mooie bos rozen
Mooie bos rozen en ik was vergeten er een kaartje bij te bestellen, dit kon ik alsnog doen achteraf zonder extra kosten, dus alsnog bedankt en tot een volgende bestelling!
Top top klante service
Uitstekende kwaliteit op tijd geleverd…
Uitstekende kwaliteit op tijd geleverd in prima verpakking. De rozen doen het beter dan andere gekregen rozen!
Behulpzaam en goede rozen.
Mooie rozen
Mooie rozen.
De bezorging dreigde qua tijdstip in het honderd te lopen, maar door goed meedenken van rozen.nl werden ze toch keurig op tijd bezorgd.
Fijn dat ze je in de avond kan laten…
Fijn dat ze je in de avond kan laten bezorgen, prachtige rode rozen
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.