Mijn Roxx JX via een fantastische aanbieding kunnen kopen, met mooie korting en gratis slot. Bij ontvangst goede uitleg en tips gekregen. Ook vooraf en naderhand worden vragen via WhatsApp snel en he... Leggi di più
wat een ongelofelijke slecht bedrijf. ik wacht al weken op een lader (Februari besteld)zodat ik een fiets kan verkopen, en heb nog steeds niks geleverd gekregen. Update: wat een onzin. je bent... Leggi di più
Anderhalve week geleden gebeld of ik de dag erop mocht langskomen. 's-nachts antwoord dat we in de middag langs konden komen. Sympathieke, relax-te eigenaar (+vriendin Roxx); er bleek er eentje per di... Leggi di più
De fiets is keurig rijklaar bezorgd aan huis. Zoon is erg blij met de fiets. De service ook top! Mijn dochter haar e-bike had ik besteld bij een ander online webwinkel, nooit meer! Onbereikbaar en gee... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Negozio di biciclette
- Officina di riparazione biciclette
- Negozio di accessori per biciclette
- Ciclismo su strada
Scritti dall'azienda
Roxx Bike stelt zonder compromis elektrische fietsen samen die elke dagelijkse uitdaging met gemak aankunnen. Ons streven: een fiets in het leven roepen waarmee je met zekerheid en comfort snel en moeiteloos jouw dagelijkse reis vooruit maakt.
Pampuslaan 59a, 1382JM, Weesp, Paesi Bassi
- 085 303 8850
- info@roxx.bike
- roxx.bike
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Le persone hanno visualizzato anche
we werden goed geholpen en vriendelijk
Top service goed bereikbaar!
Omdat als ik iets wil kopen voor mijn…
Omdat als ik iets wil kopen voor mijn fiets ik aankoop papieren moet tonen
Als of ik de fiets gestolen heb
Ik hoef bij de volkswagen dealer ook geen kentekenbewijs tonen om een distributie set en nieuwe remschijven te kopen.

Risposta di Roxx bike
Vandaag de roxx rx1 ontvangen echt een…
Vandaag de roxx rx1 ontvangen echt een super de super de superbike alles netjes ontvangen en gemonteerd en een gratis rekje erbij gekregen ondanks dat de actie al afgelopen was….en de service daar kunnen alle webshops een puntje aan zuigen! Super geholpen super communicatie en snel antwoord….ROXX rocks!!!👌🏻👌🏻👌🏻💪💪💪
Toch onduidelijkheid voor wat betreft de actie en verzekering! Al met al wel een goede fiets
Goede fiets! Goede koop! Lees aub de actie voorwaarden goed alvorens over te gaan tot koop!!
Eerste Servicebeurt
30 oktober De fiets twee weken geleden gekocht al met een heftige piepende rem. Dit zou vanzelf overgaan. Slot kon ik in overleg retourneren. Nu na 300 km geluid piepende remschijf steeds erger. Bedrijf vandaag gebeld.
Mag dinsdagochtend meteen langs komen zodat ze het kunnen verhelpen. Heb extra onderhoudsservice afgesloten..…
31 oktober ik krijg via de app te horen dat ik het moet fixen met de destijds meegeven velgenreiniger. Als dit niet helpt kan ik anders maar beter een mobiele fietsenmaker langs laten komen die geld kost. Dat terwijl ik een extra onderhoudscontract van 300 euro heb afgesloten.
In de voorwaarden van het bedrijf staat het woord “waarheidsgetrouw” en dat situaties die niet in deze algemene voorwaarden zijn geregeld, dienen te worden beoordeeld ‘naar de geest’ van deze algemene voorwaarden.
Ben benieuwd welke geest er in deze fles zit om toch tot een “zuivere” oplossing te komen, aangezien het schoonmaken niet heeft geholpen..en waarheidsgetrouw betekent zonder misleidingen!
Ik wacht een reactie deze week af van de fietsenmaker en hoop op een beter einde dan het fake slot ( onder ART. 4) dat word verkocht. Ik hou iedereen hier op de hoogte 😇😇
2 november: volgens afspraak is fietsenmaker ( mobiel) langsgekomen. Fiets is toch meegenomen voor verdere reparatie aan remschijf ( scheurtje) en blokjes. Dit dus na twee weken. Toen de fiets werd omgedraaid viel het op dat er al veel onderdelen en schroefjes verroest zijn. Dat terwijl de fiets voornamelijk heeft binnen gestaan. Fiets met veel fabricagefouten en roest gekocht. Bij de mediamarkt ruilen ze producten met een productiefout om …
Na deze eerlijke review krijg ik te horen dat mijn fiets niet wordt gemaakt en ook niet meer wordt teruggebracht.
De fietsenmaker fiets teruggebracht ( kostte mij 52,50 en er is ook 50 euro ingehouden op teruggestorte onderhoud. Dit in tegenstelling tot eerdere afspraken.
Volgens Nederlands recht volgende week beginnen met officieel een klacht en dan naar de “officiële” geschillencommissie.

slechte ervaring
Ik vind het allemaal best zo.
Ik heb bewijs van mails en whatsapp.
Je had verhalenverteller moeten worden. Ik heb een ander bedrijf gevonden V-bike
Veel plezier met je bedrijf.
7 tot 14 dagen levertijd maar het…
7 tot 14 dagen levertijd maar het werden er 20 zonder mij te informeren.
Maar verder prima afgeleverd

Risposta di Roxx bike
Nou, kan dit niet beter afgesproken worden?
Nou, ik ben niet te spreken over de bezorging. Dit kan plaats vinden ; volgende week, maandag of dinsdag.
Dat dit niet gerichter kan worden afgesproken , b.v. ongeveer tussen : zo en zo laat, zoals gebruikelijk is op die of die dag is een aanvaardbare duiding. Er kan toch niet van mij verwacht worden twee dagen thuis te zitten om de bestelling af te wachten. Vriendelijk groeten Ed Admiraal Marinierskade 52 1018HZ A`dam.

Risposta di Roxx bike
my experience was very good
my experience was very good, some details still need to be resolved that are not 100% but overall it was a great choice
Top service 🔥🔥🔥🔥
Hartstikke bedankt voor het snel versturen van mijn bestelling . Artikel ziet er goed uit communicatie was goed . Dus bij deze krijgen jullie 5 sterren . Nogmaals bedankt voor jullie service en geduld .,
Mvg Daniel
Verschrikkelijke ervaring
Verschrikkelijke ervaring. De verkoper werd agressief toen ik vroeg waar de fietsen vandaan kwamen. Hij werd kwaad en zij dat het hem niks kon schelen of ik nu wel of niet een fiets kocht. Ook moet je bijvoorbeeld een slot betalen via een tikkie en word het vervolgens niet geleverd.

Fantastische fiets
Fantastische fiets, snel geleverd, goeie service, er wordt snel gereageerd op appjes.Ben erg blij met de fiets! Echt een aanrader.
Ik moest 25 dagen wachten om mijn fiets…
Ik moest 25 dagen wachten om mijn fiets te ontvangen. Na al die tijd op je te hebben gewacht, ontving ik de fiets die ik niet had besteld. Ik wachtte op de grijze en vandaag kreeg ik een zwarte. De winkelvertegenwoordiger was super brutaal tegen mij. Ik raad deze winkel niet aan

Roxx D2
De e-bike zelf is van goede kwaliteit en rijdt geweldig, maar deze werd niet goed gemonteerd geleverd.
De verkoper heeft dat inmiddels vergoedt.

Communicatie
De tussentijdse communicatie per mail kan beter. Dus tussen online aankoop en levering fiets. De fiets is super!
Toen ik rem schijf heb ontvangen en was…
Toen ik rem schijf heb ontvangen en was niet goed dicht. Ik liet het vallen. Gelukkig was niet kapot. Graag goed dicht plakbanden.
Roxx fiets
Eindelijk vandaag de stoere Roxx bike mogen ophalen. Precies binnen de gestelde levertermijn en netjes op hoogte gehouden hiervan via app en telefoon.
Nu veel kilometers maken👍🏻