Roxx bike Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Mijn Roxx JX via een fantastische aanbieding kunnen kopen, met mooie korting en gratis slot. Bij ontvangst goede uitleg en tips gekregen. Ook vooraf en naderhand worden vragen via WhatsApp snel en he... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

wat een ongelofelijke slecht bedrijf. ik wacht al weken op een lader (Februari besteld)zodat ik een fiets kan verkopen, en heb nog steeds niks geleverd gekregen. Update: wat een onzin. je bent... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Anderhalve week geleden gebeld of ik de dag erop mocht langskomen. 's-nachts antwoord dat we in de middag langs konden komen. Sympathieke, relax-te eigenaar (+vriendin Roxx); er bleek er eentje per di... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

De fiets is keurig rijklaar bezorgd aan huis. Zoon is erg blij met de fiets. De service ook top! Mijn dochter haar e-bike had ik besteld bij een ander online webwinkel, nooit meer! Onbereikbaar en gee... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di biciclette
  2. Officina di riparazione biciclette
  3. Negozio di accessori per biciclette
  4. Ciclismo su strada

Scritti dall'azienda

Roxx Bike stelt zonder compromis elektrische fietsen samen die elke dagelijkse uitdaging met gemak aankunnen. Ons streven: een fiets in het leven roepen waarmee je met zekerheid en comfort snel en moeiteloos jouw dagelijkse reis vooruit maakt.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

325 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

42 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Geweldige service

Geweldige fatbike.
Alle vragen die ik had waren binnen een paar uur beantwoord via whatsapp.
De fatbike werdt kant en klaar afgeleverd. En er werd goed uitgelegd wat de basis functies zijn van de fatbike.

29 luglio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Super goede service en fijne fatbike! We kwamen bij roxx bike nadat er bij…

We kwamen bij roxx bike nadat er bij een andere fatbike leverancier de Fatbike niet op voorraad was..bij binnenkomst werden we gelijk geholpen door Roxanne.. Ook maakten we kennis met haar lieve hondje. :) . We mochten gelijk een proefritje maken en nadat we op de website de Fatbike hadden besteld was hij de volgende dag al in huis! We zijn erg tevreden met de service! De Fatbike zelf is ook top alleen het alarm had iets beter vast gemaakt kunnen worden want die waren we bijna verloren maar dit hebben we gelukkig zelf kunnen oplossen. Het contact via de app verliep ook erg goed wanneer we vragen hadden. Bedankt Roxx!

4 luglio 2025

Aanrader

Aanrader! Ben vandaag met mijn zoon bij Roxx bike geweest. Daar mocht hij een proefrit op meerdere fatbikes maken en zijn we heel goed geïnformeerd over de verschillende opties. We hebben gelijk een keuze gemaakt en hadden het geluk dat de fatbike op voorraad is en gelijk geleverd kon worden! Een paar uur later stonden ze bij ons op de stoep met een gemonteerde fatbike met alles erop en eraan! Vriendelijk, kundig en een top service. Dank Roxx bike

23 luglio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Super alleen maar goed!!!

Fiets werd mooi op tijd geleverd geloof ongeveer 3 werkdagen. Ook netjes in elkaar gezet. En toen ik zag dat de acculader het netsnoer miste, ik snel een email stuurde op zaterdagavond. Ik kreeg dezelfde avond nog email terug met het antwoord word gelijk opgestuurd. En ook dit ging helemaal goed 3 werkdagen later met de post bezorgd. Ga zo door !!! Kan niks opschrijven wat niet goed is zowel met het bedrijf als met de fiets want die fiets heerlijk!!

9 luglio 2025

Goeie service

Goeie service. Nette winkel mocht een proefrit maken. De klantenservice is top werd goed geholpen en alles werd me duidelijk uitgelegd. Kortom top service

9 luglio 2025
Valutata 2 stelle su 5

Slechte accu!

Leuke fiets, grappige features maar accu is slecht! Deze loopt leeg terwijl je de fiets niet gebruikt. Na een week niet gebruikt te hebben liep de accu van 89% naar 10% terug. Op de vraag wat hier aangedaan kan worden (want hoort niet lijkt mij, de accu van mijn elektrische auto loopt ook niet leeg als ik de auto een week laat staan) kreeg ik helaas geen reactie.

3 giugno 2025

Risposta di Roxx bike

Bedankt voor uw review. Jammer om te horen dat u deze ervaring met ons en uw Roxx JX e-bike zo heeft ervaren.

We willen u graag uitleg geven: de Roxx JX is verbonden met uw telefoon via de app. Hierdoor blijft er, ook bij stilstand, stroomverbruik plaatsvinden omdat de gps etc actief blijft. We adviseren daarom om de fiets van de app los te koppelen of de accu te verwijderen wanneer u de fiets langere tijd niet gebruikt. Dit voorkomt onnodig leeglopen van de accu.

In dat opzicht is het lastig om dit direct te vergelijken met een auto-accu, aangezien een auto doorgaans niet via een app voortdurend actief blijft communiceren.

Verder willen we benadrukken dat we altijd bereikbaar zijn voor vragen en service. We vinden het jammer dat u dat anders heeft ervaren, en nemen uw feedback serieus.

Mocht u alsnog ergens tegenaan lopen of vragen hebben, dan staan wij uiteraard klaar om u te helpen.

Team Roxx Bike

Valutata 2 stelle su 5

Eerlijke review: slechte montage, gebrekkige service, geen verantwoordelijkheid

In mei 2025 bestelde ik een e-bike van ruim €2000 bij Roxx (Joieem B.V.), rijklaar geleverd inclusief stuurverhoging.

Direct na levering bleek het achterwiel volledig geblokkeerd. De fiets kon letterlijk niet vooruit, wat bij een testrit direct gevaarlijk bleek. Roxx haalde de fiets op en herstelde het probleem, maar zonder excuses of enige vorm van compensatie. De fout werd afgeschoven op de bezorgdienst, terwijl voor mij duidelijk was dat het om een montagefout ging (as zat verkeerd en blokkeerde de remschijf, geen transportschade).

Niet lang daarna begon ook het stuur los te raken tijdens normaal gebruik, wat met de dag erger werd. Dit heeft meerdere gevaarlijke situaties opgeleverd. Ik heb uitdrukkelijk géén aanpassingen gedaan aan het stuur en de fiets is niet uitgeleend of gevallen. Toch probeerde Roxx zich wederom te onttrekken aan verantwoordelijkheid, met opmerkingen als: “misschien is hij uitgeleend of gevallen, wij kunnen het niet controleren.”

Ondanks herhaalde verzoeken om een redelijke oplossing (kosteloze ophaling of vergoeding voor lokale reparatie), hield Roxx vast aan een rigide standpunt: alleen herstel bij hen op locatie in Weesp, transport op eigen kosten. Dat is geen redelijke service voor een product van deze prijs, zeker gezien de problemen van begin af aan.

Omdat ik geen energie meer wilde steken in de discussie, heb ik het stuur uiteindelijk lokaal laten herstellen.

Belangrijk voor toekomstige kopers:
Roxx beroept zich op voorwaarden waarin accessoires uitgesloten zijn van garantie. Maar bij een zogenaamd ‘rijklaar geleverde’ fiets mag je verwachten dat een gemonteerde stuurverhoging veilig en deugdelijk bevestigd is.

De algemene voorwaarden bieden geen vrijbrief voor onveilige montage of afschuiven van verantwoordelijkheid bij ernstige gebreken kort na levering.

Over de fiets zelf:
Mooi design, maar niet geschikt voor langere personen (max ±1.70m)

Stuur is niet verstelbaar, wat zorgt voor slechte zithouding

Voorlicht schijnt hinderlijk recht in je gezicht, maar is tegelijk te zwak om het fietspad goed te verlichten, en niet verstelbaar

De app werkt gebrekkig: alarmen worden niet doorgestuurd naar Android (One UI 6)
Ik heb hierover gemaild naar de fabrikant, maar kreeg geen enkele reactie

Conclusie:
Roxx levert een mooie fiets, maar gaat onzorgvuldig om met de montage en laat klanten volledig aan hun lot over bij problemen. Er is geen professionele klantenservice, geen verantwoordelijkheid, en slechts bereidheid tot hulp als je er zelf voor opdraait.

Ik raad deze leverancier ten zeerste af als je waarde hecht aan veiligheid, goede aftersales en normale omgang met klachten.

27 giugno 2025

Beste Herwin/erwin

Wat jammer dat u deze ervaring met ons zo ervaart. Wij nemen onze verantwoordelijkheid zeer serieus en communiceren altijd netjes en transparant, zoals wij ook nu doen.

Bij het eerste geval kan het inderdaad gebeuren dat er tijdens transport schade ontstaat. Deze schade betrof een bout en niet de fiets zelf. Wij hebben dit keurig voor u opgelost door de bout te vervangen en ervoor te zorgen dat de band niet meer aanliep. De koerier heeft hierin de fout erkend en wij hebben gezamenlijk voor een passende oplossing gezorgd. Wij vragen ons daarom af welke aanvullende compensatie u in dit geval verwacht.

Bij het tweede geval is het stuur los komen te zitten. Dit kan door verschillende oorzaken gebeuren, bijvoorbeeld door een val of een stoot, maar wij kunnen dat op afstand niet vaststellen. Bij aflevering was het stuur goed vastgezet; dat is ook bij ons geregistreerd. Dat het na verloop van tijd los is gaan zitten, is uiteraard vervelend.

U rijdt inmiddels al twee maanden met de fiets en wij hebben u aangeboden om de fiets kosteloos bij ons in de werkplaats te laten controleren en het stuur opnieuw vast te zetten. Dit is de verantwoordelijkheid van de klant om de fiets bij ons aan te bieden. U heeft ervoor gekozen om dit aanbod niet te accepteren.

In plaats van samen tot een oplossing te komen, kiest u ervoor om te dreigen met negatieve reviews en juridische stappen. Wij vinden dat bijzonder jammer, vooral omdat wij altijd ons uiterste best doen om onze klanten tevreden te houden en duidelijke communicatie vooropstellen.

Wij willen u er bovendien op wijzen dat in onze algemene voorwaarden duidelijk staat vermeld dat wij geen garantie geven op accessoires en de plaatsing daarvan. Zoals u rechten heeft als consument, hebben wij ook onze rechten en voorwaarden, en die dienen door beide partijen gerespecteerd te worden.

Mocht u alsnog gebruik willen maken van ons aanbod om het stuur kosteloos vast te zetten, dan bent u uiteraard van harte welkom in onze werkplaats.

Valutata 5 stelle su 5

Binnen 4 werk dagen geleverd.

Binnen 4 werk dagen geleverd.
Tot aan de deur gebracht door koerier.
Vriendelijke jonge vrouw.
Nette overdracht.

Prima product.
Mooi product.

Jammer dat de Fatbike een 'slechte' naam krijgt door het gedrag van mensen op deze Ebike!

23 giugno 2025
Valutata 1 stelle su 5

Fiets gekocht

Fiets gekocht, betaald en achteraf krijg je een mail dat je €49,95 bezorgkosten moet betalen. Terwijl er duidelijk staat “gratis levering”op de factuur. Vervolgens de koop annuleren omdat je in je recht staat. Wat een bedrijf…
Maak een melding bij Consuwijzer misschien dat ze dan wijzer worden….

Ik maak gebruik van de mogelijkheid mijn reactie te bewerken, om te kunnen reageren op uw onprofessionele reactie. Dit geeft voor mij aan hoe moeilijk het voor u moet zijn, om eenvoudige dingen te begrijpen.

U geeft nogal neerbuigend aan, dat ik de enige schijn te zijn die, na een bestelbevestiging en factuur, waarop staat dat er geen verzendkosten gerekend worden, niet begrijp dat u deze ineens wel rekent.
Uw denigrerende houding is best lachwekkend omdat u kennelijk degene bent die wel wat uitleg kunt gebruiken. Ik neem hier graag even de tijd voor.

U komt ineens met verzendkosten als ik u vraag het afleveradres aan te passen.

Als ik u vervolgens vertel wat mijn rechten zijn, en op basis van welke wetsartikelen en notabene uw eigen leveringsvoorwaarden, noemt u dit een dreigmail.

Voor uw informatie kopieer ik uw eigen verzendbeleid van uw website hieronder.

Verzendbeleid

“HOE GAAN WE TE WERK?
Je bent opzoek naar een E-bike en besluit voor de Roxx bike te gaan. Uitstekende keuze! Wij hebben verschillende keuzes betreft de levering of rijklaar maken. Hieronder vind je alle informatie hierover. Roxx bike wordt kosteloos rijklaar gemaakt, je kan er ook voor kiezen om de Roxx bike in doos te laten leveren.Voor de levering van de Roxx bike bieden wij verschillende opties. Hieronder zullen wij deze even kort toelichten.
Thuislevering bezorgservice (NL)
Wanneer je kiest voor thuislevering zullen wij jou Roxx bike overdragen voor levering via een derde partij of via onze eigen koerier van de ophaal- en brengservice. Jou Roxx Bike wordt rijklaar bij je thuis geleverd en aan de optie thuislevering zitten geen kosten aan verbonden.
Is het een kleinere bestelling van onderdelen of accessoires voor jouw Roxx bike, dan zal de levering verlopen via Post NL. Als u een bestelling plaatst onder de €79,95 is het verzendtarief €7,95. De verwachte levertijd via deze bestelmethode is 1-2 werkdagen voor PostNL.
Lokaal afhalen
Je kan er ook voor kiezen om de fiets op te halen in onze winkel. Jou Roxx bike staat rijklaar bij ons in de winkel.Via onze klantservice kan je een afspraak maken, neem dan contact op viainfo.roxx.bike of 085-3038850.
Ophalen bij een dealer
Heb je een Roxx bike gekocht via 1 van er ook voor kiezen om de Roxx bike in doos te laten leveren.
Rijklaar leveren
Deze optie is de meest gekozen optie en tevens ook de optie die wij adviseren. Wij zorgen ervoor dat je Roxx bike direct klaar is voor gebruik. De fiets wordt volledig afgemonteerd, waarna alles wordt nagelopen en gecontroleerd.
Levering in doos
Wil je liever je Roxx bike zelf rijklaar maken, dat kan natuurlijk ook.
Kies dan voor deze levermethode. Wij leveren je Roxx bike dan op via een van onze verzendpartners nog verpakt in doos. Het nadeel is dat de fiets moeten afgesteld worden. Dit kan zorgen voor problemen wanneer dit niet juist gedaan wordt. Daarom raden wij het aan om voor de rijklaar optie te kiezen. De levering in doos is kosteloos.”

Met name de laatste zin, is erg interessant. Deze spreekt uw relaas, volledig tegen. Op de website is wel te lezen dat het rijklaar maken 49,95 kost. Een optie waar ik dus tegen uw advies in, maar volgens uw beleid wel een mogelijkheid toe is, niet voor kies.
Ik verzoek u daarom vriendelijk, doch dringend de opdracht te hervatten op basis van uw eigen voorwaarden, en ontvang graag uw excuus (het liefst alhier, openbaar), zodat u de smet nog van uw reputatie kunt poetsen.

Wanneer u weigert uw ongelijk te erkennen, kunt met onze mailconversatie en uw reactie alhier, het e.e.a uitleggen bij consuwijzer. Ik wens u veel succes.

25 giugno 2025

Risposta di Roxx bike

Bedankt voor u review, en wat jammer dat u een slechte ervaring met ons hebt. Maar er staat duidelijk op onze website Levering & verzending vanaf 49,95. (dat kan dus alleen maar samen) Dus alleen verzending in doos helaas niet. Wij hebben u netjes daar een mail over gestuurd met de vraag of u de fiets wenst op te halen of dat we alsnog na betaling van 49,95 de fiets moesten bezorgen en rijklaar maken. Hierop hebben wij alleen antwoord gekregen dat u de fiets zelf in elkaar wilt zetten en een dreigmail ontvangen waarop wij hebben besloten de koop idd te ontbinden zodat u de fiets via FIIDO zelf kan bestellen. Hun kunnen als bedrijf gratis verzending op hun producten geven. Wij geven alleen gratis verzending op onze eigen merk Roxx bike dus niet op Fiido. Dat hebben we ook aan u aangegeven. Voor elke klant is het duidelijk en begrijpen ze het alleen voor u blijkbaar niet. Hoop dat we met dit berichtje u een beetje wijzer hebben gemaakt. En wensen u alsnog veel plezier als u de fiets ergens anders hebt aangeschaft.

Antwoord op u antwoord: Volgens onze systeem heeft u een FIIDO fiets aangeschaft en geen ROXX BIKE. Op Roxx bike zit indd gratis levering en rijklaar (tijdelijk). Dus GRATIS LEVERING & RIJKLAAR geldt alleen op de Roxx bike modellen RX1+,S2+, etc etc... dus GEEN FIIDO modellen. Voor de FIIDO modellen moet idd rijklaar en verzendkosten betaald (en wilt u dat niet kan u de fiets in de doos in de winkel ophalen) worden dat staat ook duidelijk op alle productpagina's van de C11pro, C700, C21, AIR, T2. Dit moeten wij helaas doorberekenen aan de klant maar dat respecteert u niet. Verder hebben we netjes zoals eerder aangegeven het geld meteen teruggestort zodat u de fiets ergens anders kan halen bij iemand die wel aan u wensen kan voldoen. Daarmee hebben wij naar eer en geweten gehandeld.U dreigt de hele tijd met consumenten wijzer en smet op onze reputatie. Dit voelt als chantage..als wij niet aan u wensen voldoen dan dus maar dreigen...daar doen wij niet aan mee. Wij hopen dat het nu duidelijk is....En de kous daarmee af is.

Valutata 3 stelle su 5

Mooie fiets en rijd heel fijn

Mooie fiets en rijd heel fijn. Maar de batterij gaat op in bijna 2 uurtjes.

13 giugno 2025

Risposta di Roxx bike

Sorry van onze late reactie. Het is ook de type fiets die u heeft aangeschaft. Deze heeft wat minder actieradius en kwaliteit dan de duurdere modellen.

Valutata 5 stelle su 5

Superblij met onze aankoop bij Roxx

Superblij met onze aankoop bij Roxx! Er werd snel gereageerd op vragen die je via Whatsapp kan stellen. Vriendelijke service, snelle levering en de fatbike XI rijdt geweldig.
Absoluut een aanrader voor wie op zoek is naar een betrouwbare partij met oog voor klanttevredenheid. Bedankt, Roxx! 🚴‍♂️

31 maggio 2025
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più