Rouwenhorst Isolatie Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Spouwmuren van ons huis (1932 gebouwd) geïsoleerd. Zowel het offerte-traject als de daadwerkelijke uitvoering prima. Een gedeelte bestaat uit knipvoegen ook die zijn netjes bijgewerkt. Op 2 oktober ui... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 4 stelle su 5

Snel en netjes werk. Mo en Eduard hebben goed en netjes gewerkt. Dit terwijl de omstandigheden niet optimaal waren door de modderpoel welke was ontstaan door langdurige regenval. Als bedrijf misschien... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Het contact met de verkoper, die keurig aan huis kwam, was zeer professioneel. De uitvoering is uitstekend gedaan, tijdens het spuiten werd er een zeil op het kruip luik geplaatst. Het plaatsen van he... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Ditta specializzata in coibentazione

Scritti dall'azienda

Rouwenhorst Isolatie is gespecialiseerd in een totaaloplossing voor het verduurzamen van uw woning. Na een deskundig onderzoek van een van onze isolatie experts ontvangt u een maatwerkadvies. Samen met u bespreken we een plan van aanpak. Onze isolatiemonteurs zullen daarna de werkzaamheden zorgvuldig en onder certificering uit voeren

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

165 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 75% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Tutte le recensioni

80 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Topbedrijf dat meedenkt

Waar andere bedrijven onze vloer niet wilde isoleren, ging Rouwenhorst wel dat stapje verder om een goede service te leveren en er een tevreden klant aan over te houden.
Zeer aardige werknemers. Zowel in de voorbereidende fase als de uitvoerende.

27 ottobre 2025

60 mtr? Geen probleem.

Prima. Mannen waren mooi op tijd en hebben zelfs bij een tegenslag waarbij het leek of het werk niet kon worden uitgevoerd gezocht naar een oplossing en isolatie aangebracht. Netjes gewerkt, schoon achtergelaten en vriendelijke lui!

28 ottobre 2025

Ventilatie hersteld

We hebben ons huis 2 jaar geleden laten isoleren door Rouwenhorst, muren en bodem. De isolatie was wellicht wat te rigoureus gebeurd, want de kelder werd vochtig en begon te stinken. Een ontvochter leverde per dag soms 1,5 tot 2 liter water. Arne kwam direct toen we belden en heeft de gezorgd dat iemand langs kwam om de ventilatie te herstellen. Geen vocht en stank meer, we zijn er erg blij mee!

29 ottobre 2025
Non scritta su invito

A nice job done

A nice job was done with walls and ground of my house.Appointment was made quickly and they came sharp on time. Nice and helpful people. I highly reccomend them.

3 ottobre 2025

Risposta di Rouwenhorst Isolatie

Thanks for you great reply. And thnx for the reccomendation.

Prima werk

Prima werk, beschaafd personeel.
Achteraf blijkt een beugel van de vlizotrap los te zitten ☹️

3 ottobre 2025

Geachte mevrouw,
Bedankt voor de review. Wij nemen contact met u op mbt de vlizotrap. Dat is ons tot op heden onbekend.

Uitstekende service

We hadden in eerste instantie een probleem met de uitvoering. Dit is op uitstekende wijze opgelost door Jan-Willem. Dank je wel voor de goede service.

10 ottobre 2025

Risposta di Rouwenhorst Isolatie

Dankjewel fam.Kloezeman. Bedankt voor het begrip en de mogelijkheid om te herstellen. En een koek bij de koffie wordt altijd gewaardeerd 😉.

Fantastisch betrouwbare partij

Fantastisch betrouwbare partij, kundig, onafhankelijk met een duidelijk en onderbouwt advies. Montage gedaan door echt gave jongens die Nederlands praten en netjes opgeruimd hebben na montage.
Aanrader!!

24 settembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Zeer goede vaklui met kennis van zaken

Zeer goede vaklui met kennis van zaken. Zeer behulpzaam en aardig.
Van te voren werd inschatting gemaakt qua tijd en werkzaamheden en beide klopten precies.
Alles werd na de klus keurig opgeruimd.

7 agosto 2025

Risposta di Rouwenhorst Isolatie

Hartelijk dank voor de review! Wij koppelen dit terug aan onze medewerkers !

De vloerisolatie.

Een zeer goed en duidelijk gesprek vooraf.
De werkzaamheden zijn volgens afspraak gemaakt en zijn keurig en kundig uitgevoerd.
Prima werk geleverd!

4 agosto 2025

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più