Banner for LeefEnergieBewust

LeefEnergieBewust Recensioni 185

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Valutata 5 stelle su 5

12mndn heeft ons vanaf het begin af aan goed geïnformeerd over de mogelijkheden. Na het informatieve gesprek ging het heel vlot. Binnen de kortste keren lagen de panelen op het dak Ook tijdens de mo... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Kwaliteit prijsverhouding is zeer goed. Daarnaast hebben ze veel kennis en wordt er goed naar je geluisterd en heel persoonlijk geholpen. De installatie van een nieuw aantal zonnepanelen is zeer sne... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Ditta specializzata in coibentazione
  2. Ditta specializzata in impianti di condizionamento
  3. Impresa specializzata in energia solare

Scritti dall'azienda

LeefEnergieBewust is een gespecialiseerd Nederlands bedrijf dat particulieren en bedrijven helpt bij het verduurzamen van hun woning of pand. Wij geloven dat duurzame energie voor iedereen begrijpelijk, betaalbaar en betrouwbaar moet zijn. Daarom begeleiden wij onze klanten van A tot Z bij het maken van slimme energiekeuzes die zowel het milieu als de energierekening ten goede komen. Onze dienstverlening begint altijd met persoonlijk en eerlijk advies. Geen standaardoplossingen, maar maatwerk op basis van de specifieke situatie, wensen en toekomstplannen van onze klanten. Wij zijn actief op het gebied van onder andere zonnepanelen, isolatie, airconditioning, laadpalen en andere energiebesparende oplossingen. Door samen te werken met ervaren en gecertificeerde installateurs kunnen wij kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid garanderen. Bij LeefEnergieBewust staat transparantie centraal. Wij communiceren duidelijk over kosten, mogelijkheden en verwachtingen, zodat klanten precies weten waar ze aan toe zijn. Ook na oplevering blijven wij betrokken met service, onderhoud en ondersteuning. Een langdurige relatie met onze klanten vinden wij minstens zo belangrijk als een succesvolle installatie. Onze missie is om bij te dragen aan een toekomstbestendige samenleving waarin energie bewust wordt gebruikt en opgewekt. Door duurzame oplossingen toegankelijk te maken, helpen wij onze klanten niet alleen te besparen, maar ook actief bij te dragen aan de energietransitie in Nederland. LeefEnergieBewust staat voor deskundigheid, betrouwbaarheid en betrokkenheid. Samen op weg naar een schone toekomst.

4,6

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Prettig zaken doen

Fijn bedrijf, goede en duidelijke communicatie. Prima werk geleverd. Wij hebben zonnepanelen samen met een thuisbatterij laten plaatsen, helemaal top. De airco installatie welke later volgde is ook netjes en vakkundig gemonteerd. Heel erg blij mee! Ik raad dit bedrijf zeker aan.

9 aprile 2026

Laadpaal MID-meter

Goed advies voor de juiste combinatie. Duidelijke communicatie in het hele traject. En bij de installatie werd de tijd genomen om het werk goed te doen. Zag je terug in het herstellen van het straatwerk, dat er weer in ligt alsof het altijd zo geweest is.

31 marzo 2026
Valutata 5 stelle su 5

Erg blij met de service !

Zeker tevreden met de service van Leefenergiebewust. Wij hebben een laadpaal aan laten leggen en dit ging erg goed en snel.

2 aprile 2026

Risposta di LeefEnergieBewust

Goed om te horen dat de installatie snel en goed is verlopen Junior! Wij hopen dat u veel plezier heeft van uw laadpaal!

Valutata 5 stelle su 5

Niet alleen mooie woorden maar ook goede daden

Zonnepanelen met thuisbatterij laten installeren door LeefEnergieBewust! Super tevreden!! Hele professionele jongens!

4 marzo 2026

Risposta di LeefEnergieBewust

Super fijn dat je zo tevreden bent Sophie! Heel veel plezier met uw zonnepanelen en thuisbatterij! Op naar een schone toekomst!

Aanrader

Erg blij met de service. Thuisbatterij aanleggen ging erg soepel en snel. Daarna alles netjes achtergelaten. Aanrader!

16 marzo 2026

Risposta di LeefEnergieBewust

Bedankt voor je review Brigitte! We zijn heel blij om dit te horen!

Netjes aangelegd.

Het bedrijf is netjes in overleg en aanleg.
Het levert af wat vooraf is afgesproken.
Het overleg is goed, als je eigen wensen heb.

19 dicembre 2025

Professioneel

Professioneel, netjes en alles perfect volgens plan opgeleverd en geinstalleerd. Zijn in staat om de batterij in te passen in het bestaande systeem en verder te denken dat het standaard werk! Een aanrader.

3 dicembre 2025

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più