Top bedrijf! 2 dagen hadden ze nodig en het was er! Klantenservice, ik had mijn twijfels of het adres goed was, ook top! Binnen 3 minuten iemand aan de lijn die mijn vragen kon beantwoorden!
2x besteld van die bedrijf... 2x op tijd zonder problemen... Besproken 3 dagen uit buiteland is Top. Kunt u de cursus ook aan andere bedrijven aanbieden?
tuinwerken van kopelino het zijn echte stielmannen, zij plaatsten bij ons een poolhouse en een houten schutting, dit alles werd geplaatst volgens het vooraf uitgewerkt plan, tot op de mm nauwke... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik heb ongeveer een week geleden… Ik heb ongeveer een week geleden besteld en mijn pakket is nog steeds niet aangekomen. Volgens de tracking bevindt het pakket zich nog in Polen, terwijl ik in Nede... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Negozio di utensili
- anche in
- Negozio di articoli per il rinnovamento della casa
- Negozio di bricolage
- Negozio di ricambi e componenti elettronici
- Vivaio e articoli per il giardino
Informazioni su Rotopino.nl
Scritti dall'azienda

Paesi Bassi
- info@rotopino.nl
- rotopino.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Mixed feelings
Bestelling gemakkelijk, goede prijzen.
Opvolging online was goed maar het duurde langer dan verwacht. Storend is dat de verpakking serieus beschadigd was bij aankomst. De schaar van mijn heggenschaar kwam volledig uit de kartonnen doos!

Risposta di Rotopino.nl
Delivery come in time and product was…
Delivery come in time and product was not broken!

Erg trage levering
Erg trage levering! En het apparaat was kapot, net uit doos. Contact met Rotopino is zo goed als niet mogelijk...

prima levering
prima levering, steeds duidelijk wanneer het kwam. Ook al duurde het een paar dagen, dat was van het begin af aan duidelijk, dus geen probleem.

Risposta di Rotopino.nl
Vlot te selecteren materiaal aan goede…
Vlot te selecteren materiaal aan goede prijs.Bestelling
makkelijk te plaatsen en vlotte levering

Was de goedkoopste
Was de goedkoopste, wel wat langer wachten geen track and trace ontvangen maar binnen 5 dagen in goede orde ontvangen.

Risposta di Rotopino.nl
Veel voordeliger dan andere aanbieders…
Veel voordeliger dan andere aanbieders en goed en snel geleverd.

First purchase..
First purchase... Competitive prices and delivery made on time....
Five Stars

Quality and trustworthy service
I have ordered several items from this company, that they are situated in Poland has in my opinion nothing to do with their quality of business..that is through my experience with Rotopino excellent..they deliver fast and give you just that what you order...the communication is good ..i would recommend this company to fellow craftsmen.

Risposta di Rotopino.nl
Alle producten naar behoren geleverd
Alle producten naar behoren geleverd. Prijs is goed en eerlijk.
Alleen de vervoerders zijn niet mijn eerste keuze. Gls en dpd echter was bij deze zending dpd optijd en gls nouja wat moet er van zeggen.. Voor de rest helemaal prima.

besteld op rotopino.nl
besteld op rotopino.nl. Blijkt verzending te gebeuren vanuit Polen. Duurt véél langer dan gepland. Bij verzending vanuit magazijn uit Nederland heb je de goederen volgende of maximum twee dagen later. Nu een ganse week moeten wachten. Geen regelmatige updates over staat verzending. Bij defect terug te sturen naar Polen op eigen kosten!