Blev rykket fra Rigshospitalet til Roskilde sygehuset. De glemte at hente en ambulance (ventede 4-5 timer). De havde ikke redt stuen op til mig (ambulance redderen ordnede det hele). Skulle ven... Leggi di più
Hej med jer på akutmodtagelsen/skadestuen i roskilde. Tak for jeres indsats og jeres hjælp. Det kan godt være i var lang tid om det, men tingene blev gjort ordentligt og det respekterer jeg 💪 1 e... Leggi di più
Dårlig kommunikation. De informerer meget lidt og spilder min tid, et indgreb der skulle være slut kl 0830, var afsluttet kl 11.30. En simpel blodprøve tog evigheder at få udført, kirurgen fortalte... Leggi di più
Havde oprindelig booket et ophold på “Hotel Barselsgang” på maks to dage. Vi endte med at udvide med yderligere to dage, blandt andet på grund af det fantastiske personale, som stod til rådighed 2... Leggi di più
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Skræmmende.
Skræmmende.
Flinke og forstående læger, håbløst personale i skranke. Uforstående, upædagogiske, sure og skrappe, ubehagelige og decideret diskriminerende.
Jeg forstår ikke hvordan vi som moderne samfund kan lade det ske man bliver utilpas ved at tale med “professionelle” plejere.
Jeg har på urologisk afdeling oplevet…
Jeg har på urologisk afdeling oplevet både en skandaløs behandling og en bedre. Den dårligste - læs helt elendige - var at specialisten ikke hørte på mig, gav forkert behandling og sendte mig hjem i et smertehelvede.
Den bedre var, at da jeg 14 dage efter atter måtte indlægges, var jeg i gode hænder på OP- stuen. Hvad der alligevel ikke fungerede var, at jeg ikke kunne få svar på min behandling, at jeg måtte kæmpe for, at de overhovedet hørte på mig og at stuegangen på min stue blev sprunget over og ikke mindst, at jeg er blevet sendt videre til en behandling, som jeg ikke kan gennemføre. Det tog en evighed at få skiftet sit senge- og undertøj og man var totalt tonedøv over, at man frøs. OP- stuen var fin - maden var god, men behandlingen af patienter på stuen - åh, ja. Da jeg skulle hjem, kunne jeg ikke få fat i tøj og ingen kunne finde nøglen, som jeg aldrig havde haft - den første sygeplejerske forsvandt bare og den næste kom så og gav mig en forkert nøgle og jeg måtte som handicappet ned at hente hende igen. Inden Flex kom og hentede mig, nåede jeg at få et møgfald over jeg ikke var klar. Og endelig, man må ikke blive indlagt her, hvis man er over 175 - senge er ikke passede til folk over 190 - det går ud over søvnen - og så får du også et møgfald, fordi du spænder. Portørerne er vældig flinke, maden i særklasse, men afdelingen er præget af alt for mange ansatte, af døvhed og tidspilde
Urologisk afdeling er det værste vi har…
Urologisk afdeling er det værste vi har været ude for i min mors nu 2 årige kræft forløb. Hun blev flyttet rundt for til sidst at blive "opbevaret" på gynækologisk afsnit. Fik ingen svar på prøver, personalet var uvidende om behandling og de endte med at sende hende hjem med kateter der var sat forkert. De formåede at få min livslystne mor til at miste modet. En helt igennem forfærdelig oolevelse og uprofessionel afdeling. Har man sit helbred og livslyst kær skal man holde sig langt væk fra denne afdeling.
Jeg fik en fantastisk hurtig og …
Jeg fik en fantastisk hurtig og effektiv behandling da jeg blev indlagt med åndedrætsbesvær. Jeg følte virkelig de gjorde alt for at hjælpe og berolige mig. Alle var flinke og det skinnede igennem, at de kunne deres kram. Tak til akutafdelingen og kardiologisk afdeling. På grund af jeres ekspertise kunne jeg udskrives samme dag :-)
Forfærdelig oplevelse
Min mand er netop blevet opereret på Roskilde sygehus, Urologisk afdeling, for polypper på blæren og det var ikke en god oplevelse. Bliver indkaldt til kl. 8 ( 1 time for planlagt operation), kommer ind på stuen, hvor der ligger snavset tøj fra den tidligere patient. Får bl.a. udleveret en trøje, som skal knappes i ryggen, men ingen hjælp til det. Venter så til kl. 11, hvor han bliver kørt til operation. Vågner på stuen kl. 13 og får sat kateter op. Får oplyst at en læge vil komme og orientere om hvordan operationen er gået og herefter vil kateteret blive fjernet og han kan tage hjem. Der kommer en læge kl. 19.45!!! Han siger det ser fint ud og en sygeplejerske vil komme om lidt og tage kateteret ud. Hun kommer, ser på min mand og siger: jeg er altså usikker på om vi kan fjerne kateteret nu og jeg tør ikke gøre det. Den sygeplejerske, som skal gøre det er optaget med en anden patient. Det ender med at min mand må overnatte, da der ikke er tid til at fjerne kateteret!!! Han ligger så hele natten med dette og kan naturligvis ikke sove. Lyset bliver slukket kl 21.30 og først næste morgen kommer en sygeplejerske ved 8-tiden og da insisterer min mand på at få fjernet kateteret. Hun er meget forbavset over at han har ligget med det hele natten. Nu har han haft det oppe i ca. 19 timer uden at det var nødvendigt!!!! Nu bliver det så fjernet og han siger at han nu tager tøj på og ringer efter mig. Da jeg henvender mig på afd. aner de ikke hvor han er. Den ene tror han er på stuen, en anden at han er på toilettet eller er gået?!? Han oplevede ikke på noget tidspunkt under indlæggelsen at der blev taget hånd om ham. Dette er det danske sundhedsvæsen! FØJ FOR DEN, siger jeg bare.
Godt med småfejl
Generelt god behandling på selve sygehuset. Dog er jeg en enkelt nat blevet vækket af en sygeplejerske, der skulle undersøge mig kl. 4 om natten, hvilket jeg ikke var blevet informeret om, da jeg gik i seng, og derfor forskrækkede mig ret meget.
Men hold jer fra psykiatrien, især hvis psykiateren hedder Kraka Bjørnholm. Jeg er personligt bekendt med 3 klager til patientklagenævnet over hende.
Fantastisk behandling
Var i november indlagt på medicinsk afdeling. Her fik jeg og min familie en suveræn behandling !! Personalet var SÅ søde, hjælpsomme og forklarende. Har været meget indlagt på forskellige sygehuse man har ALDRIG modtaget SÅ god behandling !! Jeg følte jeg var i trykke hænder på trods af jeg havde mistet sprog, balance og hukommelse. Personalet var hjælpsomme og tålmodige. Kan varmt anbefale denne afdeling ! En stor tak til dem som hjalp mig tilbage til virkeligheden !
Tryg og professionel oplevelse
Min mor er for ganske nyligt blevet udskrevet fra Neurologisk afdeling på Roskilde Sygehus, og jeg må indrømme at jeg, som pårørende, har kunne føle mig ganske tryg ved forløbet der. Søde og professionelle sygeplejersker, der fra ankomst til afgang bogstavelig talt tog min mor i hånden og hjalp hende igennem et væld af undersøgelser, i forbindelse med at hun havde fået en lille hjerneblødning. Hun er efterfølgende blevet overflyttet til Holbæk og efter udskrivning derfra, pt. i ambulant behandling her. Som en lille bonus, er min mor efter en snak med Magnus, en af de mange læger som kom og besøgte min mor mens hun var indlagt der, nu holdt op med at ryge, hvilket umiddelbart allerede har bevirket et lavere blodtryk. Jeg må indrømme at jeg er super tilfreds med det danske sundhedsvæsen lige nu :)