Scopri cosa dicono le persone

Valutata 4 stelle su 5

Hej med jer på akutmodtagelsen/skadestuen i roskilde. Tak for jeres indsats og jeres hjælp. Det kan godt være i var lang tid om det, men tingene blev gjort ordentligt og det respekterer jeg 💪 1 e... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Dårlig kommunikation. De informerer meget lidt og spilder min tid, et indgreb der skulle være slut kl 0830, var afsluttet kl 11.30. En simpel blodprøve tog evigheder at få udført, kirurgen fortalte... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Hvis man arbejder med folk, burde man da være social og høffelig, har lige været på roskilde hospital, deres ventilation system stod på fuld udblæsning så.det var koldere end uden for, måtte tage en... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

De lægesekretærer som er tilknyttet øjenafdelongen på Roskilde Sygehus er så katastrofal dårlige og så ringe til at koordinere. Selv om de er sat i verden til kun det. Der sidder 2-3 trunter som... Leggi di più

2,6

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Come questa azienda usa Trustpilot

2,6

Tutte le recensioni

15 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Vores mor på 83 år fik brev at hun…

Vores mor på 83 år fik brev om at hun ville blive ringet op af en læge om resultat af prøve og påmindelse om opkaldet om søndagen - hun blev ikke ringet op den pågældende dag. Fik at vide dagen efter at brevet var en fejl og at opkaldet ville ske idag mellem 8-16. Det skete igen ikke. Hvad foregår der? Det er simpelthen ikke iorden.

27 novembre 2023
Valutata 1 stelle su 5

Havde en pårørende på psykiyrisk skade…

Havde en pårørende på psykiyrisk skade stue , hun var sammen med en anden pårørende og de orienterede læge om nogen ting jeg ikke genkender , så ville gerne snakke med den læge der snakkede men min pårørende , har fuld ret til og snakke med lægen , men de ønsker ikke livsvigtige oplysninger om patient , som nu er henvist til Bakkegården der nærmes kører solo løb , uden læge kontakt til pårørende og akt indsigt , de vælger en side og køre så på og lave de samme fejl som sidst , pt er patient udstyret med piller med rød 3 kant men ingen har bevilget dem ?
Og når alle ved at patients nærmeste pårørende truedede med selvmord og andre grimme ting for nøjagtig et år siden hvor patients liv blev ødelagt , er jeg undrende ?

24 ottobre 2023
Valutata 1 stelle su 5

Efter møde med en hjertelæge på…

Efter møde med en hjertelæge på Roskilde sygehus oplevede jeg for første gang i min karriere på sygehuset hvordan det er at blive talt ned til af en læge, som på flere områder udviste total mangel på empati. Hun sjuskede med min hjertescanning som hun mente den var unødvendig. Derimod brugte hun tid på at nedgøre en undersøgelse som var foretaget af en kardiolog fra Holbæk sygehus. Viste mig endda scanningbilleder fra hans undersøgelse for at underbygge sin kritik af en kollega ! Alt i alt en forskrækkelse for ved tidligere besøg og indlæggelse har jeg modtaget en meget positiv behandling både af læger og andet personale.

1 settembre 2023

Jeg kontakter vagtlægen

Jeg kontakter vagtlægen. Vi fik den bedste behandling både telefonisk og Lægen Dubal lyttede og forstod vores situation. Tak fordi i tog jer tid til min søn og hjalp ham.

10 luglio 2023
Valutata 5 stelle su 5

Har lige været indlagt på kardiologisk…

Har lige været indlagt på kardiologisk afdeling på B77 i Roskilde Sygehus. Har aldrig oplevet sådan en fantastisk modtagelse af personalet på afdelingen og af personalet på operationsstuen og lægen Helles vejledning og forklaring om min operation. Tusind tak til jer alle i kan være stolte af jer selv. Tusind tak Flemming Kristensen

22 giugno 2023
Valutata 1 stelle su 5

Irriteret personale og lang ventetid

Har fået morgentid til røntgen og alligevel er der en halv times forsinkelse. Ingen varsel om det, ingen information om mulig ventetid i indkaldelse og absolut ingen forståelse hos personalet, det fremstod tydeligt irriteret

9 marzo 2023

Punkteret lunge afvist behandling

Jeg var i byen med min gode ven, som brokkede sig over ondt i ryggen over et par timer, smerten spreder sig til brystet, og der vælger vi at tage over på hospitalet - klokken var cirka 00:25. Vi møder en sygeplejerske som nægter at tilbyde min ven behandling, mens han sidder og hiver efter vejret og mister farve i ansigtet. Vi ender med at ringe 1813, som henviser til 112, som vi ringer op mens vi sidder på hospitalet. Alarmcentralen ringer sygeplejersken op, som fortæller at han bare er fuld og fejler ingenting. Vi ender med selv at tage en taxa til Bispebjerg akutmodtagelse, som i løbet af 1 minut får tilkaldt 3 læger og 2 sygerplejerske, da hans lunge er klappet sammen. Personalet på Bispebjerg har bedt os om at anmelde Roskilde Hospital til patientsikkerhedsstyrelsen, som vi nu har gjort. En opfordring herfra til ledelsen om at tage fat i deres sygeplejerske. Vi sad 2 timer på Roskilde Sygehus med en punkteret lunge, og blev nægtet behandling.

23 febbraio 2023
Valutata 5 stelle su 5

Jeg har i de sidste 3 dage været på…

Jeg har i de sidste 3 dage været på forskellige afdelinger , Scannerafsnittet i kælderen og urologisk afd, hold nu op nogle søde professionelle og dygtige mennesker, alt gik glat og selvom travlhed havde de tid til at berolige mig og havde et smil på læben, kan kun takke for hurtig og rigtig god behandling , mvh june

19 ottobre 2022

Fantastisk personale!

Tak til personalet for at give mig en behagelig og tryg dag på Roskilde Sygehus!
Blev overalt på de forskellige afdelinger mødt af særdeles kompetente og yderst venlige mennesker, der var effektive, men altid helt rolige og tog sig tid til at sikre, at jeg som patient havde styr på, hvad der foregik. Overværede også lige en portør, der med en opmuntrende bemærkning fik smilet frem hos en ældre kvinde. Sådan skal det være!

16 settembre 2022
Valutata 5 stelle su 5

En god oplevelse at være patient på…

En god oplevelse at være patient på Roskilde sygehus, alle jeg har været i kontakt med har været venlige, oplysende og høflige. blev ringet op fredag 5-8-22 kl. 18,30 efter en PET-CT skanning, af lægen der havde henvist mig, og fortalte om resultatet, og det videre forløb, tænk han sagde, jeg tænker på dig. Jeg blev så rørt, godt at disse omsorgsfulde læger findes. Tak.

5 agosto 2022
Valutata 5 stelle su 5

En lang GOD 13/4 onsdag på Kardiologisk…

En lang 13/4 onsdag på Kardiologisk afd.
Blev mødt af kompetente personaler og fik en formidabel behandling blev serviceret af 2 sygeplejesker med mad og drikkelse blev hele tiden opdateret om min placering i rækken af patienter
Da det blev min tur, Blev jeg hentet af endnu en frisk personale.
Kom så til hjertet af min behandling.
Endnu et hold af dygtige sygeplejesker fik mig placeret med en utrolig god humor og stemning fik mig til at slappe helt af. Så Kom Lægen på banen det var for mig en stor oplevelse , som jeg sent vil glemme.
Tilbage til Afd, blev mødt med samme pro behandling , service . Mad og drikkelse Patientinfo.

14 aprile 2022
Valutata 1 stelle su 5

Trist at man i 3 timer sidder i…

Trist at man i 3 timer sidder i akutafdelingen og hører hvordan sygeplejerske og læger nedgøre patienter i offentligt rum har hørt alt om hvad de mener patienter gør for at gøre sig syge.
Meget dårlig stil af de ansatte her d 5 april i tidsrummet 19 til 22:15.

Min hustru blev bedt om at hurtigts mulig om at komme på Roskilde sygehus da lægen vurderet at hun skulle scanner.
Vi ankom og efter var blev taget blodprøve og hjerte kardogram.
Også blev vi sat til side.
Vi kaldte på hjælp så kommer en uforskammet ældre sygeplejerske der nød at snakke ned til min hustru.
Hvorfor?

6 aprile 2022

Hjælp

Hjælp jeg har en virus some der går sorn jeg spammer 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH 🦍 OUGH

30 marzo 2022

Svigte af overlægen

Jeg tillader mig at skrive angående et forløb min mand har været igennem og desværre tabte til sidst d. 27.10.2021.
Frank blev diagnosticeret med cancer i bugspytkirtlen d. 09.04.21 på Roskilde sygehus.
Fra første møde med vores tildelte overlæge blev stilen lagt. Overlægen viste ikke nogen former for interesse for at hjælpe os. Det eneste råd Frank fik, var, at han skulle gå hjem og få det bedste ud af den tid der var tilbage, som vi ikke blev informeret om hvor lang var? Vi skulle selv spørge ind til de forskellige behandlinger, før kemoterapi kom på bordet.
Når man har en type cancer, der er galoperende, får tid en hel ny mening og man lægger sin lid til, at den overlæge man får, vil gøre alt for at hjælpe. Der tog vi meget fejl.
Frank røg ind og ud af Køge hospital, Roskilde sygehus og rundende Rigshospitalet for at få en ny hofte som Frank sagde nej til, da han vil gemme førte kemo behandlingen først. men overlægen ignoreret Franks Nej overlægen trumfet operation i gemen og lovet at Frank kun få kemo 14 dag efter oprationen. Det skidte bare ikke. På Rigshospitalet blev der taget godt imod Frank, han blev behandlet godt og det gik godt med at overflytte Frank til Køge hospital.
Det svigt vi oplevede, startede med dårlig kommunikation mellem Overlægen og Rigshospitalet og senere Køge hospital.
Du vil nok spørge mig, hvor jeg ved det fra; Overlægen informerede mig om det, træk på skulderne og gjorde ikke mere ved det.
Min datter talte løbende med de afdelinger hvor Frank var indlagt, om de fik sendt informationerne om Frank til Overlægen og det gjorde de. De havde også selv prøvet at kontakte ham, men der var ingen respons fra Overlægen, hverken til Køge hospital eller Rigshospitalet.
Hvornår er det blevet okay for en Overlæge at nægte at tale med de nærmeste, for eksempel mig som er gift med Frank og ignorere selv samme, når man spøger ind til, hvad status er og hvad der er muligt? Jeg er utrolig skuffet og overrasket over denne behandling og manglende forståelse for vores situation.
Kommunikationen var så dårlig, at der ikke var ret meget viden om, hvor syg Frank egentlig var på de afdelinger han lå på. Jeg gjorde dem opmærksom på dette og fik at vide, at der ikke var nok personale til at varetag Franks behov, såsom at sørge for at han ikke tabte sig.
Jeg fandt ud af, at der er så få hænder til så mange patienter, at du kan ligge og dø uden at nogle vil opdage det. Er det meningen med det? Er det der vi er kommet til?
Kommunikationen og relationen mellem patient og plejepersonale, lider også i vores pressede sundhedsvæsen. Følgende udtalelse er desværre ikke enestående: ” Hvis du falder, samler jeg dig ikke op”. Der bliver ikke taget hånd om dig konkret, men der bliver også kørt psykisk på dig og som skrøbelig og terminal patient har du brug for omsorg og ikke ligegyldighed.
Tid var en luksus vi ikke havde. Tid til at finde en ny overlæge, en overlæge som gerne vil sine patienter det bedste og ikke lade dem hænge i uvished. Det ville have gjort en verden til forskel for os.
Jeg ved, at Franks liv blev 20 år kortere og vi har haft 36 gode år sammen, men at sidde overfor en overlæge, der berøvede al min mands kampånd og et sundhedsvæsen, der ikke kan tage vare på sine patienter, så føler jeg, at vi ikke fik mulighed for værdig afsked.
Hospitalerne har alle faciliteterne til at hjælpe patienterne, men der er ikke hænder nok til at betjene dem. Dette giver lang ventetid og tid havde vi ikke.
Pasning af patienter er som tredje landene. Patienter der ikke kan komme ud af sengen, bliver ikke vasket, det eneste tidspunkt det sker på, er når de over tisser sig selv eller det der er værre.
Sundhedsvæsnet går ikke ind for aktiv dødshjælp, men ubevist gør vi det, det er bare i form af omsorgssvigt i stor målestok. Konsekvensen af dette koster cancerpatienterne deres sidste værdighed. Er det sådan vi vil ende vores sidste tid? Er det sådan sundhedsvæsenet vil have, at vi ender vores sidste tid?

11 febbraio 2022
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più