R O S E N F E L D T Recensioni 765

TrustScore 5 su 5

4,8

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Rosenfeldt. Fra første kontakt oplevede jeg en utrolig professionel, ærlig og imødekommende service. Hele processen har været præget af høj kvalite... Leggi di più

Jeg har haft en rigtig god oplevelse og er meget tilfreds med hjælpen. Der blev lyttet til mine bekymringer, og kommunikationen har været både venlig og professionel hele vejen igennem. Jeg føler mig... Leggi di più

Altid leveret billeder i topklasse – han fanger både personlighed og autenticitet med et skarpt blik for detaljen. Servicen er ligeledes på et yderst højt niveau. Min datter stod akut og manglede s... Leggi di più

Vi skulle bruge det digitale foto fra en fotopakkerne til min datters kørekort. Fotoet opfyldte alle krav bortset fra størrelsen, som jeg spurgte om Rosenfeldt kunne tilpasse så det passede. Jonas yde... Leggi di più

4,8

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Suveren kundeservice.

Suveren kundeservice.

Jeg havde dummet mig, og bestilt dobbelt. Der gik ca 2 min fra jeg havde skrevet en mail til jeg havde fået penge retur. Og endda ekstra billeder.

Meget behagelig og professionel kommunikation. Jeg kan kun anbefale herfra.

22 settembre 2025

Rosenfeldt har vist kundeservice helt…

Rosenfeldt har vist kundeservice helt udover det sædvanlige. Min datter skiftede skole og ville derfor hellere have klassebilledet fra den nye skole (selvom hun ikke var med på det). Det klarede kundeservice, så hun nu får portrætbilleder taget fra den gamle skole, men klassebillede fra den nye skole - det er da service, at de lige får koordineret det ⭐️⭐️⭐️

16 settembre 2025

Kan varmt anbefales!

Der opstod en misforståelse med min bestilling, fordi jeg havde bestilt billederne forkert. Men de kontaktede mig hurtigt, var hele tiden i kontakt med mig, og vi fik hurtigt løst problemet.
Kan varmt anbefales!

16 settembre 2025

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice! Jeg kan kun varmt anbefale Rosenfeldt, da jeg gentagne gange har oplevet en udsøgt kundeservice og fleksibilitet foruden fantastiske fotos. Fortsæt det gode arbejde.

8 settembre 2025

Vi kommer igen!

Vi har været hos Rosenfeldt en gang og det bliver ikke den sidste.
De har været så søde hele vejen igennem. Lige fra vi kom ind ad døren blev vi taget godt imod. Det blev nogle rigtig gode billeder trods to 3 årige der ikke helt var med på idéen til at starte med. Jeg her netop booket en ny tid så vi kan få billeder af alle vores børn på en gang. Tak for en god oplevelse og god service!

9 settembre 2025

Rigtig god kundeservice

Rigtig god kundeservice. Via dialog med en sød medarbejder fik jeg svar på de sprøgsmål, som jeg havde og super service oveni, hvor det hele blev ordnet for mig. TAK til Walter.

8 settembre 2025

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice, kort svartid selv i weekenden. Jeg lavede en fejl i min bestilling og det blev rettet uden spørgsmål, og så endda til min fordel økonomisk. Jeg vil klart anbefale dette firma igen.

6 settembre 2025

Super service!

Super oplevelse efter jeg havde dummet mig og ikke fået bestilt skolefoto inden deadline! De var så flinke til hurtigt at være behjælpelige over mail :-) Helt igennem super service!

5 settembre 2025