R O S E N F E L D T Recensioni 764

TrustScore 5 su 5

4,8

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Rosenfeldt. Fra første kontakt oplevede jeg en utrolig professionel, ærlig og imødekommende service. Hele processen har været præget af høj kvalite... Leggi di più

Jeg har haft en rigtig god oplevelse og er meget tilfreds med hjælpen. Der blev lyttet til mine bekymringer, og kommunikationen har været både venlig og professionel hele vejen igennem. Jeg føler mig... Leggi di più

Altid leveret billeder i topklasse – han fanger både personlighed og autenticitet med et skarpt blik for detaljen. Servicen er ligeledes på et yderst højt niveau. Min datter stod akut og manglede s... Leggi di più

Vi skulle bruge det digitale foto fra en fotopakkerne til min datters kørekort. Fotoet opfyldte alle krav bortset fra størrelsen, som jeg spurgte om Rosenfeldt kunne tilpasse så det passede. Jonas yde... Leggi di più

4,8

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Vi oplevede en system fejl…

Vi oplevede en system fejl under bestillingerne så vi ende med at få de forkerte billeder. Kundeservice var super hurtige til at svare og rette fejlen. Tak til Amalie for den gode service.

30 settembre 2025

Kundeservice er hurtige og handlekraftige

Da jeg kontaktede kundeservice fordi der var sket en fejl, hvor vi havde fået to bestillinger og ikke kun en, var kundeservice hurtige til at hjælpe.

Det eneste der er som kunne være en ide at se på, er at da jeg skulle bestille billeder kunne jeg ikke udvælge uden at betale. Hvilket endte ud i at jeg havde to bestillinger fordi vi også havde udfyldt sedlen som barnet fik med hjem fra skole. Jeg kunne ikke bare vælge et billede uden at bestille.
Men fordi kundeservice var fantastisk fik de det hurtigt løst.

1 ottobre 2025

Fantastisk service

Fantastisk service !
Havde super oplevelse ved bestilling af skolefoto.Kundeservicen var hurtig til at svare på mine spørgsmål og jeg blev mødt med venlighed og professionalisme Hele processen var nem og overskuelig . Flotte billeder- kan varmt anbefales !

30 settembre 2025

Havde den bedste oplevelse med Walter…

Havde den bedste oplevelse med Walter fra Rosenfeldt. Jeg var ved en fejl kommet til at lave en fejl i min bestilling (manglende læsebriller) og modtog derfor to af de samme billeder. Da jeg henvendte mig til dem, skrev Walter med det samme, at det var intet problem, og bestilte og sendte det billede, jeg troede jeg havde bestilt hjem til os uden ekstra beregning. Kæmpe chef og virkelig dejlig service. Blev helt rørt.

Rigtig god service

Rigtig god service. Havde lavet en dobbeltbestilling men Walter fra Rosenfeldt viste god kundeservice og fik annulleret den ene ordre.

30 settembre 2025

Flotte billeder og virkelig god…

Flotte billeder og virkelig god kunderservice. Walter og Amalie var super søde, venlige og hjælpsomme med at efterbestille billeder via nettet. Meget professionel håndtering!

26 settembre 2025

Virkelig god kundeservice!

Virkelig god kundeservice!
Havde ved en fejl kommet til at bestille 2 skolefotopakker, og Anna var så flink at returnere beløbet for den ene pakke.
Så nu er der et ekstra klassebillede, der kan hænges op i klassen.

24 settembre 2025

Rigtig god service hos Rosenfeldt

Min kollega og jeg har fået taget erhvervsportrætter hos Rosenfeldt, og vi har fået utrolig god service. Jan været super behjælpelig med at finde en tid til os, hvor vi begge kunne blive fotograferet, og vores fotograf Mathias var både sød og tålmodig.
Vi var selv med til at vælge billederne ud, og fik også mulighed for at se billederne undervejs og få taget flere, hvis vi ønskede det.
Alt i alt virkelig god service☺️

24 settembre 2025