Jeg har haft en rigtig god oplevelse og er meget tilfreds med hjælpen. Der blev lyttet til mine bekymringer, og kommunikationen har været både venlig og professionel hele vejen igennem. Jeg føler mig... Leggi di più
Altid leveret billeder i topklasse – han fanger både personlighed og autenticitet med et skarpt blik for detaljen. Servicen er ligeledes på et yderst højt niveau. Min datter stod akut og manglede s... Leggi di più
Super fin service efter at være endt i inkasso af en mærkelig årsag. Jeg har aldrig modtaget en regning dog. Men de var flinke og slette det hele og give mig en regning.
Fantastisk hjælpsom, løsningsorienteret og hurtig til at svare. Altid med et positivt mindset og en god energi, som man desværre ikke møder mange steder længere. Kæmpe anbefaling herfra.
Grusbakken 2k, 2820, Gentofte, Danimarca
- rosenfeldt@rosenfeldt.nu
- rosenfeldt.nu
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
God kundeservice og gode produkter
Jeg havde selv ikke fulgt op på min levering vis den gamle skole mit barn gik på og havde derfor ikke modtaget billederne. Jeg kontakter Rosenfeldt for at høre om de kan genprinte billederne. Jeg møde virkelige rare og kompetente medarbejdere. Løsningsorienteret og kundemindet service. Jeg handler helt sikkert der igen.
Alt for dyrt og dårlig kvalitet!
Simpelthen alt for dyrt i forhold til kvalitet. Klassefotoet er sløret og i virkelig dårlig kvalitet. Enkeltbilledet er i bundet til venstre sløret. Det ligner et udprint af et billede, en gammel telefon har taget. Særligt klassebilledet. Synes på ingen måde at to udprintede billeder skal i nærheden af 300kr. Super ærgerlige penge at smide efter virkelig dårlig kvalitet..
Rigtig fin oplevelse og høj kvalitet på…
Rigtig fin oplevelse og høj kvalitet på billederne som vi også kender fra skolefoto.
Meget skuffende oplevelse
Meget skuffende oplevelse. Billederne levede slet ikke op til forventningerne, hverken hvad angår kvalitet, lys eller redigering. Det hele virkede forhastet og uprofessionelt, og jeg følte ikke, der blev taget hensyn til detaljer eller ønsker. Resultatet var desværre ikke noget, jeg kunne bruge. Kan ikke anbefales ud fra min oplevelse.
Skolefotograf Rosenfeldt
Vi har brugt Rosenfeldt som skolefotograf nogle år på mine børns skole, og det kan jeg kun sige rigtig godt om. Min største udfordring har været at vælge mellem alle de gode billeder af mine drenge, hvor især den ene ellers ikke er super fotogen. Jeg har især sat pris på muligheden for at få taget billeder af drengene sammen. Fotograferne er virkelig gode til at få dem til at se afslappede og naturlige ud.
Det er let at booke tid til fotografering, når foto-vognen kommer ud. Da der sidst ikke var plads nok, tog jeg kontakt til Rosenfeldt, som med det samme sørgede for endnu en vogn, så der var tider nok til alle. Billederne kommer ret hurtigt, når de er bestilt og kvaliteten er super. Stor anbefaling herfra :-)
Flotte billeder og god service!
Vi blev meget glade, da vi fandt ud af, vores skole vendte tilbage og brugte Rosenfeldt som skolefotografer! Kvaliteten af portrætterne, er vi enormt glade for, og kundeservicen (når det lige glipper med de rigtige bestillinger) er helt i top! Tak for hjælpen, Jan!
God og hurtig kundeservice
De er hurtige til at svare på henvendelser.
De hjælper med spørgsmål, hvis man er i tvivl om pakkeløsninger eller andre tilbud. Tonen er god og de er meget serviceminded.
Rigtig god service
Rigtig god service. Vi fik hjælp til at få rettet en bestilling op med forskellige valg af foto til digitalt skolebrug og privat brug uden problemer. Flotte fotos begge to, men min datter og jeg var ikke enige om, hvor meget hun måtte smile på et foto :-) Nu fik vi dem begge to, og det er vi glade for.
De gik en extra mil og gjorde alt hvad…
De gik en extra mil og gjorde alt hvad de kunne for det blev en god oplevelse. Virkelig super kundeservice
Super kundeservice 🌟
Tak for en rigtig god oplevelse og service til særligt Jonas 🌟
Jeg havde to ønsker til anden beskæring og lys redigering af vores datters skolefoto - begge dele var Jonas super hurtig og venlig omkring og fik klaret super hurtigt 😊
Derudover var det rart at der ved skole fotograferingen var taget så mange billeder, og der dermed var et stort udvalg at vælge imellem 😊
Virkelig god service
Virkelig god service. Jeg havde lavet rod i det med min datters portræt fotos og klassebillede og havde bestilt 2 klassebilleder i stedet. Men har fået hurtigt svar på mine mails, og hurtig hjælp til at rette op på bestillingen, og endda refunderes leveringgebyret. ( Selvom jeg var over fristen, og det var min egen fejl til at starte med. ) Så virkelig god og hurtig kundeservice! Tusind tak🙏🏼🙏🏼
Hurtig og imødekommende kundeservice
Fejl i bestilling gjorde at jeg modtog og blev faktureret for to sæt af min datters billeder. Jeg kontakter kundeservice som er ikke bare hurtige men også imødekommende og betaler mig tilbage for det ene sæt uden yderligere spørgsmål. Selvom fejlen givetvis har ligget hos os selv.
Fantastisk kundeservice!!
Tilpasing af digitalt foto til kørekort
Vi skulle bruge det digitale foto fra en fotopakkerne til min datters kørekort. Fotoet opfyldte alle krav bortset fra størrelsen, som jeg spurgte om Rosenfeldt kunne tilpasse så det passede. Jonas ydede her en hurtig og rigtig god service, selvom det blev sent på dagen. Så tak for det. Generelt tager Rosenfeldt rigtig gode fotos.
Super god service fra Rosenfeldts side
Super god service fra Rosenfeldts side. Der var gået lidt koks i bestillingen af billeder. Men Rosenfeldt løste lynhurtigt problemet, og vi har fået vores billeder og er super godt tilfredse!
En både og oplevelse....
Opdatering: Efter at have givet min mening tilkende på Trustpilot, blev jeg efterfølgende kontaktet af Rosenfeldt som var meget venlige og hjælpsomme. Eneste anke herfra er, at det ville have været rart at blive mødt på den måde, da jeg skrev til deres kundeservice og ikke først efter min anmeldelse her...
Kan ikke anbefales herfra, dårlig redigeringsarbejde, får alle billeder på en A4 som jeg så selv kan klippe ud... til den pris man betaler, ville de have været plottet ud andre steder.
Der er tale om portræt skolefoto.
Rosenfeldt - Service i verdensklasse
Vi havde købt et ekstra skolefoto - DAO bøjede foto for at få det i postkassen.
Rosenfeldt sendt os et nyt - DAO bøjede det igen (de havde i mail lovet at det ikke ville ske igen)
Rosenfeldt sendte os et nyt DAO bøjede det igen, igen.
Rosenfeldt sendt nyt foto til min arbejdsplads og nu fik vi det frem uden at det var bøjet.
Sikkert en dårlig forretning for Rosenfeldt, men kæmpe tak for den super gode service de leverede.
Kunne de få flere stjerner havde de fået det herfra
God kundeservice
Vi fik dobbelt billeder grundet misforståelse i bestillingen. Dette løste kundeservice hurtigt og venligt.
Dejligt med en kundeservice der svare og hjælper.
En stor ros til Jan for fantastisk…
En stor ros til Jan for fantastisk service! På min datters skolefoto var der en tot hår, som dækkede lidt af ansigtet – billedet var ellers så fint. Jeg skrev til Jan, og han svarede hurtigt tilbage, fik billedet rettet og sendt til os i rekordfart.
Virkelig flot arbejde og super service – tak, Jan! 🌟